Hayatimda ilk kez TS ile bagimin koptugunu hissettim. Bunu İHO ve Usta doneminde bile yasamamistim Agaoglu yasatti.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
İlk olarak S.Seymen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehocanın gitmesini isteyenlerin istisnasız alayı haindir...
şu an Türkiyedeki en formda hoca ayrıldı
beyinsizlikte dünya markası olmaya adayız...8. Kuşatma
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEğer gerçekse yönetimi tebrik ederim.
Hiçbir olumsuzluğun sorumluluğunu üstlenmeyen bir komutanla iş görülmez.
Osmanlı'da paşalara görev şöyle verilirdi.
İşte para, işte ordu. Donat kazan gel.
Kaybedenin kellesi gider.
Velhasılı, sorumsuzluk arıyordu hoca.
Birilerinin boğazında kalırım falan da cürmü aşan cümleler.
Böyle konuşmaya böyle sonuç da normal.
Yoksa en zor zamanında 5 gol yemişken arkanda duranlar, bugün de dururdu.
Hayırlısı olsun.
Giderse de gitmezse de.
Bence doğru olan gitmesi, o ayrı.
Ligin en zayıf yedek kulübesi bizde belkide
Hazır olmayan dünya yıldızlarını alıp oynat demek mi ordu kurmak
Nasıl bir başarısızlık var da hoca çıkıp sorumluluk bende diyecek.
5 gol yediğinde istifa etti. İşte sorumluluk orada. Sorumluluk aldı ve istifa etti. Sonrasında bir başarısızlık görmüyorum. başarıdan kasıt ne mesela.
Yorum
-
dünyanın neresinde başkan çıkıp da yok 10 kişi baskı yedik maskı yedik teknik ekiptenmiş gibi yorum yapıyor
buna tepki koymayacaktı da ne yapacaktı ünal karaman.
yıllar sonra takım gibi oynayan, benim tekrar maçları takip etmeme vesile olan bi trabzonspor vardı
haberler doğruysa selametle .. çıldırmış burdaki herkesfutbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasıl bir insansın ve nerede çalışıyorsun bilmiyorum ama cahil olduğun net. Küçüksen de büyüyünce anlarsın işverenin haksızsa karşı çıkacağını
Bu lafın TS nin ruhuna aykırı
Niyeti kovulmak değilse.
Ne astım bana böyle konuşabilir, ne ben üstüme konuşurum.
Bu ben gidiyorum demektir özetle.
Usül esastan önce gelir. Haklı da olsan üstüne böyle çıkamazsın.
Yorum
-
Bu saate kadar herhangi bir yalanlama gelmedi kulüpten. Sanırım haberler doğru. Hayırlısı olsun ancak yönetimin şimdi yapacağı hamle çok önemli gidip Hami Mandıralı, Giray Bulak gibi isimleri getirirse takımın başına yazık ederler.İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
Karl Marx
анархія-мама
Yorum
-
İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşçinin işverene kafa tutması demek kovulmayı göze alması demektir..Sonucu bellidir yani...Senin gibi bir cahile bunu neden açıklıyorum onu da bilmiyorum evet..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildiBen böyle bir akıl tutulması görmedim.
Çapsız, küçük, aşağılık bir camiayız. Güzel olan hiçbir şeyi ve sevinmeyi hak etmiyoruz.
Bu ne yaa ??Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizi de eleştiriyorum fakat insanların insafsızlaşmasına ve bazı konulardaki kibirlerine bizim yapabileceğimiz bir şey yok. Çok derin üzüntü duymaktan başka bir şey gelmiyor elimden.
Yorum
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBos yapma mevzu ünal degil kimi getireceksin mevzu bu adam yok piyasada sacma sapan birini getirip butun sezonu heba edecez
Ya arkadaşlar edirneden otesinden haberiniz var mı sizin
Istersen git gallardo gibi genç ve yükselişte hoca getir
Isterse pellegrini gibi kurt hoca
Yelpaze bu kadar geniş
Ama kime anlatıyoruz
Bi de adama boş yapma demiş lafa bak
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAğaoğlu şampiyonluk istiyorsa gözünü kararttı demektir
varsın şampiyon olmayalım ama yeterki geleceğe yönelik bize düzgün teknik ekip ve hoca için bütçe ayırsın
arkadaşlar senelik 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırsalar yeter ya ingiliz ve alman hocalarımız olur zaten kondisyonerlerimiz olur dietisyenimiz de olur olur da olur zor değil ya
zihniyet değişsin sadece arkadaşlar!
koca Trabzonspor heryerde taraftarın var 6 milyon euro personel maaş bütçesi ayırmak zor değil arkadaşlarTrabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum