Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Gideceğini sanmıyorum, sezon sonundan evvel en azından.
Aslında ilk yarı yaşananlar yeterince sebeptir normal bir idare için görevden almaya.
Ama beklentim, sene sonuna kadar şans verilir kendisine.
Ama kendi istifasını verdiyse, bu başka bir durum.
O kadar gövde gösterisine izin verilmez.
Eğer değişirse de yönetime bu konuda güvenim var.
Transferde vs. yüksek yüzdeli hamleler yaptılar.
Ama gene de kendi gitmezse ben sene sonuna kadar kalacağını düşünüyorum Hoca'nın.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenim düşündüğüm şu bro senin de dediğin gibi parola şampiyonluksa yerine kimi alacağız? sıkıntı şu yönetim yabancı sağlam bir teknik adamla önceden araştırıp anlaştılar mı? bize gidip yerli alacaklarsa çekilmez gene .yani başkanın ve yönetimin Ünal gider gitmez anlaşacağı bir isim var mı acaba?Before Elvis There was Nothing
John Lennon
Yorum
-
Malesef bro adam Tanrılaştırıldı.Haydi Trabzonspora layık hoca olsa ağzımı açmayacağım.gereksiz bir dokunulmazlık havası yaratılmaya çalışılıyor.Bence gider hoca ki gitmeli de.Ancak Ahmet başkanın buna göre düzgün bir hoca getirmesi de şart.planlı hareket etmeliler.Başkanın gidip yerli ve yersiz yetersiz bir ekip ve hoca alması da ayrı bir rezillik olur benim temennim başkan umarım ki hoca ve ekip transferini yaparken gerekli önemi gösterir.Bilimsel düşünceyle hareket etmesse başkan bir şey değişmez.bu arada Ünalın dışında kalan diğer teknik ekip de bence gitmeli.Komple bir temizlikle çakraları açılır takımınİlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla bro öncelikle bizim bazı gerizekalıların peygamber yerine koyduğu Ünal'dan kurtarmamız lazım kulübü...Vücuttaki çıbanı kesip atacaksın..Adamı sırf milliyetçi diye başımıza Kral yaptılar..Kral çıplak dediğin zaman bu gerizekalıların sülalesine küfür etmiş gibi oluyorsun..Bi savunmalar bi çırpınmalar bi agresifleşmeler bi bahaneler..Forumun cılkını çıkardılar.."Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Ünal Hoca ve Trabzonu en iyi özetleyen bu video:
Lider stoper almazsan Denizli gibi maçları verirsin, suçu da 1-2 kişiye atarsınTrabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!
Yorum
-
-
İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal giderse kim gelecek cok merak ediyorum kimi alcak bu yönetim ??
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yonetiminde en buyuk yanlisi olur.
Yorum
-
heh işte burada top başkan ve yönetimde bilimsel düşünceli hareket edip güzel bir ekip alırlarsa harika olur.almanyadan ekstra kondisyoner ve taktisyen de alırlarsa iki üç tane şahane olur.o zaman offf ki ooo mükemmel olur.yoksa hikaye oluruzİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal Hoca yerine daha iyi bir isim tamam ama eğer giray bulak gibi bir isim gelirse takım kendisini takip edenlerin yarısını kaybeder.
SM-A805F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi"Annuit cœptis"
Yorum
-
buyrun https://www.transfermarkt.co.uk/trai...iner/statistik buradaki listeye iyi bakınız burada boşta olan çok sağlam yabancı hocalar ve teknnik ekip personeller varİlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca gitsin diyenlerin önerilerini alabilir miyiz?"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜnal hoca gitsin diyenlerin önerilerini alabilir miyiz?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum