Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu sitede taraftarin yüzde 46% Ünal Karamanin istifa etmesi gerektigini düsünüyordu. Yani ne kadar düsük bir seviyeye sahip oldugumuzu göstermek icin yeterli oldugunu düsünüyorum.

Ne gecmisi ne bügünü ne de gelecegi analiz etme yetenegine sahip olan bir taraftar toplulugu. Basari bu kafayla zor gelir. Hala bu takimin iki yil üst üste 2011 den sonra en fazla puan toplayan takim oldugunu anlayacak kapasiteye ulasmamis insanlar var.

Futbol takiminin bir bela oldugu buradan belli. Siz dogru yolu kismen de görebilirsiniz ama sizinle beraber veya sizden daha fazla baski yapabilen ve sesi daha gür cikan bilgisiz bir toplumla beraber bir kulübü destekliyorsunuz.
    Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi
      iyi kadro verdin de mi seni şampiyon yapmadı seni yüzsüz. öve öve bitiremediğiniz orta sahadan sosayı sakat verince yerine oynayan adam doğan erdoğan. abdülkadir ömürü sakat verince yerinde oynayan adam kariyerinin ilk resmi lig maçına trabzonspor'da çıkan yusuf sarı. nwakaeme sarı kart cezalısı olsa yerine oynatabileceğin adam eskişehirden getirdiğin fıratcan üzüm. novak sakatlanınca alternatifi abdürrahim adında daha topla yeni tanışmış bi çocuk. koca sene stoper alternatifim yok diye ağladı adam tuttular sportingde resmi maçı olmayan fernandesi getirdiler, gözünüzün önünde bunlar oluyor kör müsünüz siz? 17 haftada sakatlık problemi olan yıllık 3.5 milyon euro para alan adamı adam akıllı 90dk kullanamadı. allahın yüzsüzleri. bilimsel yol arıyomuş. kes.
      Net bir sekilde kör.
      Nefsin icin sevme

Yorum

• İlk olarak alptug_kd tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Başkan ile hoca duygusallığı bırakıp profesyonel yaklaşacaklar olaya. Bir odaya girecekler ve konuşacaklar. Başkan patron ve Ünal hoca çalışan. Dolayısıyla Başkan hedefleri belirleyecek. Bu iş basit. Şöyle konuşacaklar:

1. Önce başkan hedefi belirleyecek. Ben şampiyonluk istiyorum ya da 3.lük istiyorum bilmiyorum ne ise artık.

2. Ünal hoca da sözü alıp şunu diyecek o halde bana şu şu oyuncuları alacaksınız. Şu şu oyuncular ile sözleşme yenileyeceksiniz. Falanca antrenörü getireceksiniz. Hatta statın çimi bozuk onu yenileceksiniz diyecek. Neyse talepleri söyleyecek.

3. Başkan ve yönetim bu talepleri yapacak. Topu da hocaya atacak.

Bizde başından beri iş amatör ilerliyor. Başkan taraftara kombine satıyor, taraftar gibi hareket ediyor. Ünal hoca ben şehrin hamurunda varım, mayasında varım vs. diyor. Bakın bunlar güzel şeyler. Ama nihayetinde ortada bir iş var. İlişki de iş ilişkisi biçiminde olmalı. Ben böyle bakıyorum olaya.

İnşallah bir araya gelir sorunlarını çözerler. Sezon sonu da hedefe ulaşılıp ulaşılmadığına bakılarak kararı yönetim verir. Şimdiden hoca değişikliği fayda getirmez. Ama sorunların halının altına süpürülmesi de fayda getirmez.
        BAŞARI İÇİN İSTASTİKLER

1. En çok gol atan takım
        2. Gol krallığında 1.
        3. Asistte ilk 2 de
        4. Dış sahada en çok puan alan takım
        5. Akıl almaz sayıda sakat vermesine rağmen yarışta

BAŞARISIZLIKLAR

1. Evinde en iyi 5. Olması çok puan kaybı
        2. En az gol yiyen 6. Takım
        3. Topa sahip olma oranı az

2011 şampiyonluğumuz hariç var mı son 10 yılda bu tablo?

Başkan da bizim Hoca da ALIN STOPER VE UZATIN SOSA İLE bitsin bu iş bu kadar basit
        Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

• İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          hocam dediğine ben de katılıyorum ama yaş faktörünü de devreye sok. en önemli mevkilerimizde oynayan oyuncularımızın yaşları 31-36-33-33. 4 ön eleme 6 grup maçı 17 lig müsabakasını bu yaş oyuncularla kotaramazsın. wakanın alternatifi fıratcan, novakın alternatifi rahim abdüşün alternatifi de yusuf olamaz (çok performans verdi iyi de oynadı ama oyun olarak abdüşün boşluğunu hayatta dolduramaz). kadro forvet anlamında zengin gibi gözüktü. ekuyu 2 ay sakat verdik. stu 8. haftaya kadar oynayamadı. kalan haftalarda da 45 dakikalık kondisyon verdi.

bizim dengemizi sakatlıklar bozdu. kadronun net bir merkez orta saha eksiği var. evet yetersiz değil ama eksik. net bir şekilde eksik.
          Ya zaten bu yüzden avrupa ligi performansına kimse laf etmiyor. Kadro iki kulvari kaldıracak düzeyde değildi, gruplarda ikinci maçtan sonra çoluk çocukla çıktık ama lig için ben pek bahane göremiyorum. Sakatlık her takımda olur Messi sakatlansa yerine oynayacak adamın ismini bilmez çoğu insan. En yaşlı dediğin Pereira, Sosa, Mikel maçta en fazla efor sarfedenler. Bence sorun bizim süper yetenekli adamların yeteneksiz sivas takımı gibi geri koşmasını beklemekte.
          ( ゚д゚)

Yorum

• Şu Külubu satin alacak kadar param olsa ilk önce Taraftar gruplarini daha sonra Iq testini gecemeyenleri Trabzonspor'dan uzaklastiririm )
            Twitter : @EY61_
            Youtube : EY61

Yorum

• Ünal Karamana iyi kadro versen de şampiyon yapamaz.sorun bu zaten.Kadromuz fena değil gene.şu dandik ligde yapamassa ne diyeyim? artı geçen sene yusuf ve ömür sağlığında oynuyorken ne yaptı? koca bir hiç.transfer şart ama Ünal Karaman gibi birini Trabzonsporun başına teknik direktör yapıp adama süper transferler yapmak parayı sokağa atmaktır.ekibine girmiyorum bile.rezil bir ekibi var.bana şunu diyorsan: ortasaha transferi lazım defans lazım evet lazım da bu ekibe değil ama çünkü paraya yazık ederiz.başında dedik başkana alma diye aldı....
              İlk olarak Emre Veli tarafından gönderildi
              iyi kadro verdin de mi seni şampiyon yapmadı seni yüzsüz. öve öve bitiremediğiniz orta sahadan sosayı sakat verince yerine oynayan adam doğan erdoğan. abdülkadir ömürü sakat verince yerinde oynayan adam kariyerinin ilk resmi lig maçına trabzonspor'da çıkan yusuf sarı. nwakaeme sarı kart cezalısı olsa yerine oynatabileceğin adam eskişehirden getirdiğin fıratcan üzüm. novak sakatlanınca alternatifi abdürrahim adında daha topla yeni tanışmış bi çocuk. koca sene stoper alternatifim yok diye ağladı adam tuttular sportingde resmi maçı olmayan fernandesi getirdiler, gözünüzün önünde bunlar oluyor kör müsünüz siz? 17 haftada sakatlık problemi olan yıllık 3.5 milyon euro para alan adamı adam akıllı 90dk kullanamadı. allahın yüzsüzleri. bilimsel yol arıyomuş. kes.
              En son erenslash tarafından düzenlendi; 29.12.2019, 19:10.
              "Annuit cœptis"

Yorum

• Ne oluyor ne bitiyor diye bir bakayım dedim karşıma Ünal hocanın tesislerde personelle vedalaştığı çıktı. Ne oluyor ya hu nerden çıktı ki şimdi bu?
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Bu takımın başında Ünal varken yapılacak her transfer Trabzonspor'un parasını çarçur etmek demektir..Başkan bu tuzağa düşmemeli...

Ünal ile Basın yoluyla ağız dalaşına da girmemeli tez vakit Ünal"a yol vermelidir...Ünal'ın bahanelerini dinlemekten bıktım başkan bu adama nasıl tahammül ediyor doğrusu hayret ediyorum..
                  Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Eğer haberler doğruysa senin Allah cezanı versin.

Yorum

• Ünal giderse kim gelecek cok merak ediyorum kimi alcak bu yönetim ??

Yorum

• benim düşündüğüm şu bro senin de dediğin gibi parola şampiyonluksa yerine kimi alacağız? sıkıntı şu yönetim yabancı sağlam bir teknik adamla önceden araştırıp anlaştılar mı? bize gidip yerli alacaklarsa çekilmez gene .yani başkanın ve yönetimin Ünal gider gitmez anlaşacağı bir isim var mı acaba?
                        İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu takımın başında Ünal varken yapılacak her transfer Trabzonspor'un parasını çarçur etmek demektir..Başkan bu tuzağa düşmemeli...

Ünal ile Basın yoluyla ağız dalaşına da girmemeli tez vakit Ünal"a yol vermelidir...Ünal'ın bahanelerini dinlemekten bıktım başkan bu adama nasıl tahammül ediyor doğrusu hayret ediyorum..
                        "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak Sinan.K tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ünal giderse kim gelecek cok merak ediyorum kimi alcak bu yönetim ??
                          Gidip giray bulak ve benzeri bir takozu getirirse eğer lanet edeceğim bu yönetim anlayışına!

Yorum

• İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Gidip giray bulak ve benzeri bir takozu getirirse eğer lanet edeceğim bu yönetim anlayışına!
                            Bence birinle anlastilar iyi biriyle yoksa bu baskinin altindan kalkamaz sikar biraz taraftari karsisina alamaz yönetim

Yorum

• Git getir hadi defanstan pasla çıkacak hocayı takımın başına.

Yorum

• Sezon sonuna kadar Senol güneside getirir bu yönetimden beklerim bunu

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X