Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• aksine benim dusuncem tamamen saha icinden bagimsiz, zaten sahadsinida bir seyler dogru ise er yada gec bu sahaya yansir dolayisiyla ikisini birbirinden ayiramayiz, sonuc alamazsin en azindan mucadele edersin terini son damlaya kadar akitirsin savasirsin ama o isigi verirsin. bu teknik kisim teknik direktorun mutlak sorumlulugunda oldugu icin geciyorum...

yine bir not ekleyelim, saha icinde ozellikle tek patron hocadir, degilse karsiligi direkt olarak zaten istifadir, yapilan tum transferlerden oyuncu secimlerinden maliyet analizi ile beraber alternatifli tamamlayicilar olusturmak hocanin isidir. tekrar edelim insanlar isine gelen tarafi seciyor, taraf yoktur. bu netligi oncelikle yorumsuz olarak ayrimak gerekir...dolaylida olsa saha icini etklieyen tum kararlar hocanin bilgisi dahilinde olmalidir, bu sekilde olmadigini dusunmek zaten hocaya asil hakaret olur...

gelelim yonetim tarafina...oncelikle yonetim atanmis yonetim...kendi istegiyle aday olmayan bir baskan ve digerleriyle olusturulmus icra kurulu. siyasi olarak isi biten kesimin yine ayni siyasi akillarca basa getirilmesi durumu...mevcut konjoktorde siz ne var ki bunda diyebilirsiniz? ama sonuclarina katlanacaksaniz...bunun en onemli sonucu sike davasi ve tff ayaklari....sike davasinda yonetim tam anlamiyla takiye yapmakta...ne yapiyor?sikeyle mucadele edermis gibi yapip sike davasinin saniklari icin tff de oy kullaniyor, tff ye karsi bir aciklama yapamiyor, bunu neden yapiyor cunku trabzonspor baskani siyasetin oynattigi bir figur...

diger nokta ve sayilabilcek tum etkenler yukarida kismen degindigim hazin tablonun yaninda bana kalirsa kucucuk bir detay ama yinede bahsedelim. altyapidan oyuncu cikarip yolumuza devam edecegiz diyor hazretleri, peki altyapiya yaptigi yatirimlari aciklarmisiniz? hangi hocalarla calismis hangi kluplerle isbirligi tamamlanmis ve baslatilmis.. neler yapilmis? bir gunde degistirmek ile olcak birsey degil tabiiki ama isik var mi calisma var mi? yonetim sonrasi kurumsal bir icraat var mi?

ekonomik olarak bankalarla anlasma imzaladigini soyledi? detaylarini bilen var mi kamuoyuna aciklandimi? aciklanmadigni biliyorum bunun iki sebebi var birincisi makro ekonmik ve makro sosyoljik dengeler ikinciside klup ozelindeki ve tff bunyesindeki dengeler, ve tum bu dengeler tabiiki aykiri bir sesle yapilamazdi, teslim alinacak uzaktan yonetilecek bir kisi ile beraber haledilebilirdi...

turkiye politikacilarin halka demogoji ve takiye yaptigi bir ulke, bu duruma insanlar hergun katlanmak zorunda kaliyor ve eglenecekleri alanda bu iki argumani gormek oldukca uzucu, insan akliyla dalga gecer bir hal haline geliyor artik. bakin agaoglu bu klupten kimse 3-4 yil birsey beklemesin dedikten bir sene sonra isim transferi yapiyor, biz hangi sozune guvenecegiz? ekonomisi kotu olan bir klup parasinin kiymetini bilir bir kurusunu sokaga atmaz, insanlar gidip onlarca forma aliyor? siz napiyorsunuz? nerede transferler diye sorunca ozelestiri yok, hatayi kabul etme yok...

bu klup kimseye bagimli degil olamaz hicbir insana hicbir zumreye, giderse nolur kim gelir demek tam da zaten klubu kendi mali gibi goren insanlarin arzuladigi sey bu nedenle klup ilerleyemiyor yeni fikirlere kendini acamiyor zaten...

ikili ilisiklerle siyasetle, takiye ile klup yonetimine populizm ile plansizlik ile is yapmaya da elestiri getirecegiz tabiikide....yeter artik...
    En son pazarkapılı tarafından düzenlendi; 26.09.2019, 07:47.
    ıslak imza....

Yorum

• objektif olacağım:

başkanın bende kredisi var

klubu finansal olarak bir yerlere götürmeye çalışıyor

pr çalışması yapıyor sturridge ,forma reklamı.

kesinlikle uzun süre bize başkanlık yapmalı

usta ve iho ile kıyaslanmaz bile

eleştiridiğim tek konusu vizyonu yok şöyle yok : ekiokonusunda çalışmaları yok bunu düzeltmesi lazım

şu kafayı değişmeli: adam tanıdık ile teknik personele eyvallah dememeli

hoca konusunda saçma açıklamalar yaptı

yusuf transferini iyi yönetemedi

ama gene de uzun süre kalmalıdır

kafa yapısını değişmez altyapı veya bilimsel konulara önem göstermeyecekse artık o zaman iş değişir gitsin derim ama gidecekse ondan her anlamda daha iyi biri olmak zorunda bu ne iho ne de muharremdir.başkası olmalıdır.

zengin bilimsel konulara önem veren yabancı zengin bir başkana evet derim ama bu bir hayal olur

şampiyonluk sözü vermedi bu doğru ancak ağaoğlunun y apması gereken bir an önce teknik alanda işini çok iyi yapan yeterli kişileri klube almak olmalıdır.

idari teknik kadroya karakterli ama işinin ehli insanları almalı!
      En son erenslash tarafından düzenlendi; 26.09.2019, 07:54.
      "Annuit cœptis"

Yorum

• İlk olarak toksoy61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ağaoğlu'nu göreve gelirken verdiği sözler neydi? Şampiyonluk sözü mü verdi? Hayır.

Adam ne dedi: 5 yıl ekonomik toparlanma, sonrası şampiyonluk yarışı. Bu kadar maddi sıkıntı içinde yine borç mu yapsaydı? M.usta, iho gibi

Bence tek hatası Sturiddge transferi dir. Yusuf zaten gitmek istedi, gitti.

Sadece saha sonuçlarına bakarak eleştiri yapıp, yönetimi devirmek istemek bizi yıllardır yanlış yollara, borç batağına itti. Eğer Ağaoğlu Sturiddge 5 milyon euro, Obi mikele 3 milyon, avidaya 2 milyon, şörkete 6 milyon bonservis verseydi bu yönetim gitsin diyenlerin yanında olurdum. Ekonomiyi bozmadığı sürece ilk 4 te kalması benim için yeterlidir

Sent from my MI 8 Lite using Tapatalk
        Sorloth e 6 milyon verildi
        İlk 11 şartı ffp den kaçmak için konulmuş bir şey
        Umarım sortloth iyi oynarsa aynı paraya satılır
        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
        https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
        Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sana uzun uzun yazdım aslında ama değmez işte. Suratın kayış gibi olmuş senin yazık sana ... Zaten başkaları da ağzının payını vermiş
          Aklı yetmeyen hakarete başlıyor.

Ben olayı kimseyle kişiselleştirmiyorum. Takım hakkında söyleyecek bir şeyin varsa söyle, yoksa şahsi komplekslerini kendine sakla.

Şu güne kadar bu forumda başkanlar konusunda bana 1 tane düzgün zıt argümanla gelen insan olmadı. Hayatımda da ne bu konuda, ne savunduğum başka bir konuda ağzımın payını almadım. Yarım akıllı, iki cümleyi bir araya getiremeyen, söyledikleri arasında hiçbir tutarlılık veya rasyonel düşünce akışı sağlayamayan zavallı algı mağdurları da bana ağzımın payını veremez. Güzel karşıt argümanları olanı, mantıklı şeyler söyleyeni ben zaten özellikle belirtirim, mutlu da olurum. Kendinle karıştırma.

Yorum

• Gelecek 4-5 maci kaybetsek dahi hic kimse istifa etmemeli. Sadece böyle düzeni degistirebiliriz. Bos taraftarlarin bos sözlerini ciddiye almamak lazim.
            Nefsin icin sevme

Yorum

• Burada bazı ağız ishaline yakalanmış dangalaklar taraftara hakaret ediyor, akıllı olsunlar.
              En son Anıl C tarafından düzenlendi; 26.09.2019, 16:17.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Aklı yetmeyen hakarete başlıyor.

Ben olayı kimseyle kişiselleştirmiyorum. Takım hakkında söyleyecek bir şeyin varsa söyle, yoksa şahsi komplekslerini kendine sakla.

Şu güne kadar bu forumda başkanlar konusunda bana 1 tane düzgün zıt argümanla gelen insan olmadı. Hayatımda da ne bu konuda, ne savunduğum başka bir konuda ağzımın payını almadım. Yarım akıllı, iki cümleyi bir araya getiremeyen, söyledikleri arasında hiçbir tutarlılık veya rasyonel düşünce akışı sağlayamayan zavallı algı mağdurları da bana ağzımın payını veremez. Güzel karşıt argümanları olanı, mantıklı şeyler söyleyeni ben zaten özellikle belirtirim, mutlu da olurum. Kendinle karıştırma.
                Laf cambazlığıyla sıyrılıp atacağın kadar yarım akıllı insanlar yok karşında eski başkandan öğrenmişsin bir şeyler ama çocuklarla karıştırma karşındakileri. Benim aklım hakkında konuşacak yetkinliğin olacak kadar akıllı olduğunu pek sanmıyorum. Tüm icraat ve işleriyle yüzüne tokat gibi vurmuş adamı pişkin pişkin savunursan alacağın cevap da hak ettiğin şekilde olur. Sen aldığın cevaplardan ders alabilecek biri olmadığın için ağzının payını almadığını sanıyorsun belki ama dışarıdan gerçekler çok farklı.
                En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 26.09.2019, 17:27.
                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Elle tutulur bir eleştiri de yok hep varsayım. İki kötü sonuç hemen dar ağacı. Sanki geçen sene ki futbol görmedik. Ağaoğlu yapmış olduğu ki ayrıca Trabzonspor medya ekibini de tebrik etmek lazım, daha önce hangi başkan bu adamdan çok daha iyi Pr çalışması yaptı. Sene başında sturridge gelecek deselerdi eleştirinin dozunu aşanlar katıla katıla gülerdi

Bakkal dükkanı yönetmemiş(yönetemeyecek)olan adamlar burada ego tatmini yapıyor.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Son 15 yılda Trabzonspor kulübüne iki tane başkan gelmiştir. Biri Sadri Şener, diğeri de Ağaoğlu’dur.

Ağaoğlu’nun görev süresi neredeyse 2 yıl olacak, kaç tane yanlışını sayabilirsiniz? Yanlış elbette olacak ama geçtiğimiz günleri hatırlamıyorsunuz galiba?

Ben Ağaoğlu sonrası takımın ekonomik kalkınma ÇABASINDAN, bir plan dahilinde yönetiliyor olunmasından, bir kulüp kültürü etrafında şekillenmesinden çok memnunum. En önemlisi özellikle İHO döneminde ayyuka çıkan vizyonsuzluktan kurtulduğumuz, tekrar “sempatik” bir takım olma yolunda ilerlediğimiz için Ağaoğlu’na sonsuz teşekkür ederim.

Tekrar söylüyorum, yanlışlar elbette var. Yanlışları da konuşuruz ama çok berbat günler ve yönetimler gördük. Yapmayın, etmeyin.

Yorum

• Hata yapandan degil, ihanet edenden korkacaksin ve kulübün kapisinin önünden gecirmeyeceksin.
                      Samimiyetle calisan, isteyen, hayal eden ve dürüstlükten ödün vermeyen insanlar herzaman basimin üzerinde olacaktir.

Ne Ahmet Agaoglu'nu ne de Ünal Karaman'i baskalariyla karistirmayin.
                      Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• 1,5 2 milyar borc faiz yükü baskan ne yapsın

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada bazı ağız ishaline yakalanmış dangalaklar taraftara hakaret ediyor, akıllı olsunlar.
                          Yöneticiler de böyle olursa ortaya İmam-Cemaat ilişkisi çıkıyor. BMN’de bu kadar terbiyesiz insan olduğunu bende bilmiyordum Ünal sayesinde öğrenmiş olduk.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Yönetenler ellerine verilen imkânlarla, aldıkları şartlar, getirdikleri şartlar karşılaştırılarak değerlendirilirler.

Ağaoğlu eline hangi şartlarda bir takım aldı, nereden aldı, nereye getirdi belli.

Bu değerlendirmede Ağaoğlu istifa demek saçmalık olur.

Ünal Karaman'ın değerlendirilmesi teknik bir değerlendirmedir, Ahmet Ağaoğlu ise bambaşka şartlara sahip, değerlendirilirken de farklı değerlendirilir.

Burada tek detay var, Karaman'da ısrar eder de bu gidişat devam ederse, hiyerarşik olarak Ağaoğlu da sorumlu olur.
                            Ama işin futbol tekniği tarafı Ağaoğlu'nun değerlendirilmesinde şartlardan sadece biri iken, Ünal Karaman'da tamamıdır.

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yönetenler ellerine verilen imkânlarla, aldıkları şartlar, getirdikleri şartlar karşılaştırılarak değerlendirilirler.

Ağaoğlu eline hangi şartlarda bir takım aldı, nereden aldı, nereye getirdi belli.

Bu değerlendirmede Ağaoğlu istifa demek saçmalık olur.

Ünal Karaman'ın değerlendirilmesi teknik bir değerlendirmedir, Ahmet Ağaoğlu ise bambaşka şartlara sahip, değerlendirilirken de farklı değerlendirilir.

Burada tek detay var, Karaman'da ısrar eder de bu gidişat devam ederse, hiyerarşik olarak Ağaoğlu da sorumlu olur.
                              Ama işin futbol tekniği tarafı Ağaoğlu'nun değerlendirilmesinde şartlardan sadece biri iken, Ünal Karaman'da tamamıdır.
                              6 ayda 1 baskanmı degisir sanki köy dernegi.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Burada bazı ağız ishaline yakalanmış dangalaklar taraftara hakaret ediyor, akıllı olsunlar.
                                Net ol net, ortaya konuşma.

İlk olarak Ercan Erten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ağaoğlu’nun görev süresi neredeyse 2 yıl olacak, kaç tane yanlışını sayabilirsiniz?
                                750.

İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Laf cambazlığıyla sıyrılıp atacağın kadar yarım akıllı insanlar yok karşında eski başkandan öğrenmişsin bir şeyler ama çocuklarla karıştırma karşındakileri. Benim aklım hakkında konuşacak yetkinliğin olacak kadar akıllı olduğunu pek sanmıyorum. Tüm icraat ve işleriyle yüzüne tokat gibi vurmuş adamı pişkin pişkin savunursan alacağın cevap da hak ettiğin şekilde olur. Sen aldığın cevaplardan ders alabilecek biri olmadığın için ağzının payını almadığını sanıyorsun belki ama dışarıdan gerçekler çok farklı.
                                Arkadaşım, içerik cevap ver birader bana şahsi konuşma. Haklıysan duyalım ne konuda neyi niye yanlış bulduğunu. Farazi atıp tutuyorsun.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X