İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan
Daraltma
X
-
Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz Yıldırım ve ekibi
Varsayalım bir ts yönetimi geldi, milletin hakkını yiyerek hakem ayarlayarak para yedirerek şampiyon yaptı bizi ? mutlu olur musun ?Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
zamanı gelince,elbet buluşuruz..
Yorum
-
Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, TRT SPOR’a konuk oluyor. Saat 16.20'de başlayacak Gündem Futbol adlı programda Erbatur Ergenekon, Fatih Doğan ve Bahri Havadır soracak, Ağaoğlu cevaplayacak.
Gündem Futbol, 16.20’de canlı yayınla TRT SPOR ve trtspor.com.tr’de.
Yorum
-
iho'nun böyle zamanlarda dışarıdan destek vermesi lazım ağaoğlu'na. ağaoğlu kulübe zarar vermemek için efendi çizgide kalmak zorunda. iho kulüp dışında zaten. hakemi tenhada mı kıstırır, arabasının yolunu mu kestirir ben bilmem.. bi işe yarasın..
Yorum
-
Kurtuluş savaşı benzetmesi şık olmadı. (Ama doğruydu.) Başkanın titrek sesi, ağlamaklı hali, gerçekten beni etkiledi. Adam bizden birisi... İyi niyetinden şüphe yok...
Maalesef şimdiye kadar yapılan haykırışlar yakarışlar, hakem dövmek, kilitlemek işe yaramadığı gibi şimdiden sonra da yaramayacaktır...
Bunların temelinde maalesef 2011'i kabullenmeyişimiz var.. Maalesef kulüp kurucuları dahil kişisel menfaatleri için sesini çıkaramadığı sürece bu iş böyle devam edecektir.
2 önerim var...
1.) Bunlara verilecek en güzel cevap, o o kupayı almaktır. Bu ligdeki son kupamız olsa da o kupayı almak bu düzene haykırmanın tek yoludur. Bununla beraber Avrupa kupalarına devamlı katılan, devamlı gruplardan çıkabilen bir takım oluşturmak.. Alınan her Avrupa puanı bunların yüzüne tükürmektir...
2.) Canınız cehenneme demek... Kulübün bütün varlıklarını satıp çar çur edeceksin.. Sonra da iflas ettim diyeceksin.. 1 milyar borç düzenin bi tarafında patlayacak... Bankalar düşünsün sonra... Bir de yayıncı kuruluş ve meşhur marka değeri var tabi...
Bu saatten sonra başka çözüm bence yok... Alt yapı vs. de bir yere kadar... Yetiştirdiğin futbolcuları kendi menajerlerine bağlayamadıkları zaman milli takıma bile almıyorlar... Sanki 2. şık daha güzel
Yorum
-
İlk olarak Turgay Atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeredeyse o sayıyla basıldı tff ve mhk 2011 de. Ne değişti? Bu sistem hırsızı koruyan bir sistem, bu sistem paranın uşağı bir sistem. Federasyon başkanının veya hakemin kafasını koparsan ne olacak, koparmasan ne? Onlar sadece birer kukla.
Yorum
-
Problemleri hakemden ibaret görmek sorunları da bir kişinin çözmesini beklemek bizim asıl problemimiz. İktidarı eleştirirken iktidarın bu toplumdan çıktığı gerçeğini unutuyoruz. Başkan bu toplumun içinden çıkan fevkalade temiz bir beyefendir fakat bu toplumun ahlaksız olduğu gerçeğini değiştirecek güçte değildir.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
Yorum
-
İlk olarak kadirgazioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Bu bildiriyi imzaladığımızı bu yüzden bize yüklenen gs lilere gönderdim. Amaç yanlışı düzeltmek. Onlarda anladılar.
Yorum
-
İlk olarak anth tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKurtuluş savaşı benzetmesi şık olmadı. (Ama doğruydu.) Başkanın titrek sesi, ağlamaklı hali, gerçekten beni etkiledi. Adam bizden birisi... İyi niyetinden şüphe yok...
Maalesef şimdiye kadar yapılan haykırışlar yakarışlar, hakem dövmek, kilitlemek işe yaramadığı gibi şimdiden sonra da yaramayacaktır...
Bunların temelinde maalesef 2011'i kabullenmeyişimiz var.. Maalesef kulüp kurucuları dahil kişisel menfaatleri için sesini çıkaramadığı sürece bu iş böyle devam edecektir.
2 önerim var...
1.) Bunlara verilecek en güzel cevap, o o kupayı almaktır. Bu ligdeki son kupamız olsa da o kupayı almak bu düzene haykırmanın tek yoludur. Bununla beraber Avrupa kupalarına devamlı katılan, devamlı gruplardan çıkabilen bir takım oluşturmak.. Alınan her Avrupa puanı bunların yüzüne tükürmektir...
2.) Canınız cehenneme demek... Kulübün bütün varlıklarını satıp çar çur edeceksin.. Sonra da iflas ettim diyeceksin.. 1 milyar borç düzenin bi tarafında patlayacak... Bankalar düşünsün sonra... Bir de yayıncı kuruluş ve meşhur marka değeri var tabi...
Bu saatten sonra başka çözüm bence yok... Alt yapı vs. de bir yere kadar... Yetiştirdiğin futbolcuları kendi menajerlerine bağlayamadıkları zaman milli takıma bile almıyorlar... Sanki 2. şık daha güzel
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBişey sorcam. Şu malum bildiri yi imzalamadık. Ama bu konuda başkanın veya klubün bir açıklaması var mı??
Yorum
-
İlk olarak ALDENİRO tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTşk.ederim.
Bu bildiriyi imzaladığımızı bu yüzden bize yüklenen gs lilere gönderdim. Amaç yanlışı düzeltmek. Onlarda anladılar.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum