Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ceza yediğimize dair belgeyi açıklamaları lazım.
    şeffaflık ilkesinden bahsediyordu başkanımız herşeyi kap dan öğreneceğimizi gizli birşey kalmayacağını söylüyordu ama fifadan ceza yediğimize dair bir emare yok henüz
    gerçi ceza yemesek de transfer imkansıza yakındı ama ne biliyim takas yada bonservisi olmayan bir ortasaha alınırdı en kötü
    nasıl kadro maliyetini azaltma ve takımdaki karışıklık çıkarma potansiyelli isimleri yollama başarısı gösterse de bir başarıya daha imza atıp ne bileyim sponsorlarla cezayı kaldırabilirdi. tek eksiği bu oldu başkanımızın umarım bunun acılarını çekmeyiz.çok kısıtlı bir kadromuz var yedek bile yok Allah korusun sakatlıklar bu takımı uçurumdan aşağı yuvarlar Allah ünal hocamıza sabır versin işi zor.
    YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• Zaten amac ligde sampiyonluk degil.orta sahaya 1 transfer kesin gerekiyordu aslinda..ama kasa bos..ve en az 5 yilda bos kalacak..sanirim sene sonu abdulkadiri okutup takima katki yapilacak..dogrusuda bu .futbolcu cikarip satip klup cevrilmeli

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
      tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Öyle bir hava oluştuki sanırsın takım ülkede namağlup şampiyon oldu cl kupasını kazandı FIFA konfederasyon kupasını ülkemize getiren ilk kulüp olma şerefine nail oldu alt yapısından çıkardığı yıldızları Avrupa'nın devlerine 100 150 m Euro'ya sattı falan filan ne oluyoruz yahu bu kadar toz pembe mi görünüyor sizin pencerenizden bu takım freni patlamış kamyonuz farkedemiyorsunuz yokuş aşağı gidiyoruz görmüyorsunuz.....
        Freni patlamış kamyonla yokuş aşağı gaza yüklenmek bir önceki başkanın işiydi, karıştırmayalım.

Oluşan olumlu havanın sebebi sonunda gerçeklerin görülmesi (mecburen veya yeni yönetim sayesinde), takımın her zaman iyi futbol oynama çabası, yokluklara rağmen heyecan vermesi. Yoksa tünelin ucunda ışık bile görülmüş değil. Bırakın transferi, önümüzdeki 3 ayda futbolcu taksitlerinin hangi parayla ödeneceği bile belli değil. Sadece doğru işler yapıldığı için seviniyoruz. Ha önümüzdeki 3 maçta 3 yenilgi alınsa hava tamamen değişebilir, o ayrı mesele.
        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Tarihi fırsat lafının büyüsüne kapılıyorsunuz evet takımlar iyi durumda değildi ama abartmayın. Bizim kadar büyük olmayan ama bizle benzer şeyler yaşamaya başlayan çoğu takımın sonunu gördünüz. Abartılı bir hava oluştuğu falan da yok da takımın evrildiği yeri görmüyor musunuz? İyi yol.

Yorum

• Kriz yönetilirken bir şeylerden feragat edilir.
            Feragat ettiler diye yönetimi suçlamam.
            Teslim aldıkları vaziyet ortada.
            Benzer durumda olan 3 İstanbul takımından Gs dışında vaziyet de ortada.
            3 puan önümüzdeler.
            Ama durumları daha iyi, o da şampiyonlar ligi farkı.
            Hem maddi olarak gelirleri oldu, hem de oyuncularını pazarladılar.

Bence beklenenden iyi durumdayız.

Yorum

• TRABZONSPOR bu sezon bir ilke imza attı. Açık ara kadrosunda altyapıdan en fazla oyuncu bulunduran takım oldu. Dile kolay kadrosundaki 29 oyuncunun 15’i altyapıdan gelen oyunculardan oluşuyor: Abdulkadir Ömür, Abdulkadir Parmak, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Arda Akbulut, Behlül Aydın, Ali Osman Karnapoğlu, Berkay Sefa Kara, Batuhan Artaslan, Kerem Baykuş, Murat Cem Akpınar, Muzaffer Cem Kablan, Semih Karadeniz, Tayyip Ebrar Cumur ve Tunahan Ergül Bordo Mavili takımın yeni cevherleri olan 15 oyuncunun beşi kendilerini tartışmasız kabul ettirdi. Kalede Uğurcan, savunmada Hüseyin Türkmen, orta sahada Abdulkadir Parmak, Abdulkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı, Avrupalı kulüplerin scout ekiplerinin not defterlerinde yerlerini aldılar.

Sezon sonuna kadar belli ki bunlara yenileri eklenecek. Önemli olan pişerek, olgunlaşarak, sindire sindire yukarıya çıkmak. Trabzonspor’da bu çıkışlar çoğu zaman gençlerin başına sorun olmuştur. Bir çoğu filizlenmeden yok olup gitti. Ders alıp aynı hataya düşmemek lazım. Bazı futbol ulemaları şimdiden yazmaya başladı. Abdulkadir Ömür’e “Messi”, Abdulkadir Parmak’a “Modric” benzetmesi yapmaya başladılar. Türkçe’nin dışında ikinci bir lisanı bilmeyen bu çocuklara bu kadar süslü unvanları verip kendilerini havaya sokmak doğru değil.

Kaldıramayabilirler bu kadar ağır yükü. Bize Abdulkadir Parmak, Abdulkadir Ömür yeter. Önemli olan bu çocukların gelişimlerine kulübün ve ailesinin sağlam katkı vermesidir. Bu noktada asıl söz konusu gençlerin menajerlerine dikkatleri çekmek isterim. Kulübün konuyla ilgili görevlileri aileleri ile daha sıkı ilişki içinde olmalı. Bu çocukları akbabalarının eline teslim edip transfer oyuncağı haline getirmemek lazım. Uğurcan, Yusuf ve Abdulkadir’in menajerlerin eline şimdiden düştüğünü biliyorum. Bari gerisine sahip çıkın. Bu çocuklara kıymayın, kıymayalım! Çünkü onlar sadece Trabzonspor’un değil Türk futbolunun umudu konumundalar.

(Şaka gibi ama) Cevat KOL
              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
              Murat

Yorum

• Ahmet Ağaoğlu: "Yaptığımız uygulamalar öyle sıradan uygulamalar değil. Biz daha 1 buçuk aylık yönetimken harcamalarda bütçe fazlası, kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerinin müşterek ve müteselsil sorumlu olduğu maddesini kendi tüzüğümüze koyduk ve bunu genel kuruldan geçirdik."

Ahmet Ağaoğlu: "Bu da çok ciddi bir artış. Borçlarımız bir tarafa bırakıldığında, Trabzonspor artık gelir gider dengesini sağlamış hatta geliri giderinden daha fazla bir görüntüye sahip."

Ahmet Ağaoğlu: "Yani, son 4-5 yıldır 37-38 milyon avrolarla elde edilemeyen başarılar veya oynanamayan futbol bugün sahada 11-12 milyon avro civarında bir kadroyla gerçekleşiyor."
                En son My tarafından düzenlendi; 01.02.2019, 18:29.
                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                Murat

Yorum

• Bu alt yapı muhabbeti ne yazik ki iyiye işaret değil yönetim gaza gelip bütün kadroyu altınordu gibi yapma peşinde galiba. kardeşim bu gençlerin arasına er mevkiye kaliteli klas adamları koyamazsan yine yerinde sayarsın bu kadar basit atletic bilbao bunu bizzat yapan takım ama ortada elle tutulur bir başarısı bile yok.

70 ve 80 li yıllardaki futbol yok artık şimdi herşey güce ve paraya dayalı ne yazık
                  https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ahmet Ağaoğlu: "Yaptığımız uygulamalar öyle sıradan uygulamalar değil. Biz daha 1 buçuk aylık yönetimken harcamalarda bütçe fazlası, kulüp başkanı ve kulüp yöneticilerinin müşterek ve müteselsil sorumlu olduğu maddesini kendi tüzüğümüze koyduk ve bunu genel kuruldan geçirdik."

Ahmet Ağaoğlu: "Bu da çok ciddi bir artış. Borçlarımız bir tarafa bırakıldığında, Trabzonspor artık gelir gider dengesini sağlamış hatta geliri giderinden daha fazla bir görüntüye sahip."

Ahmet Ağaoğlu: "Yani, son 4-5 yıldır 37-38 milyon avrolarla elde edilemeyen başarılar veya oynanamayan futbol bugün sahada 11-12 milyon avro civarında bir kadroyla gerçekleşiyor."
                    Ben ortada hic bir basarı göremiyorum alay ettigimiz fb ile aramızda 7 puan var bence baskan hic konusmasın gerek yok bu sene oyle boyle bitecek zaten Trabzonsporu 7.yapmak basarıysa ve seneyede ondan sonraki seneyede, sonraki seneyede böyle gidecekse bu iş ya kulubu yabancılara satsın ki ben tek çözüm ve kurtuluş yolu olarak bunu görüyorum bunların harcı değil çünkü bu iş yada iflas verip kapatsın bizde kurtulalım tüm bu eziyetten.
                    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• transfer yasağı 10 sene sürsün, başka türlü alt yapıya önem verelim.

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ben ortada hic bir basarı göremiyorum alay ettigimiz fb ile aramızda 7 puan var bence baskan hic konusmasın gerek yok bu sene oyle boyle bitecek zaten Trabzonsporu 7.yapmak basarıysa ve seneyede ondan sonraki seneyede, sonraki seneyede böyle gidecekse bu iş ya kulubu yabancılara satsın ki ben tek çözüm ve kurtuluş yolu olarak bunu görüyorum bunların harcı değil çünkü bu iş yada iflas verip kapatsın bizde kurtulalım tüm bu eziyetten.
                        Eyvallah da, şöyle bir baktım üç İstanbul takımının futbolculara ödediği paralar ortalama 50-70 milyon euro arasında. Bizim bütçe de 17 milyon euro civarında şu an. Geçtiğimiz yıllarda 35 milyon euro öderken (daha doğrusu ödemezken) de takım bundan iyi değildi. Kendi adıma maçlardan önce 11e bakıp vurup geçeriz diyordum.. Onur, Burak,Sosa,Kucka şu bu..Hep hezimet. Bari paramızla rezil olmuyoruz. Bazı arkadaşların yanıldığı bir konu var, devlet kimsenin borcunu falan ödemeyecek, sadece erteleyip borcu daha da büyütüyorlar. Ağaoğlu neşteri vurdu, projeyi çizdi ama Türkiye’de uzun vadeli plan olmaz, kanımıza işlemiş günü kurtarmak.. Eğer bu mantalite uzun vadeli olabilirse semeresini de göreceğiz.

Yorum

• Başkanın geçen konuşmasını dinledim. bana cezamız(olup olmadığından emin değiliz) yazın bitecek gibi bir hava vermedi sanki cezamız sürecek gibi geliyor. çok olumsuzdu.
                          ayrıca başkan çok çabuk gaza geliyor umarım bu hatasından sezon sonu vazgeçer. bu takıma seneye için artık olağanüstü şartlar olmadığı sürece alttan adam çıkarmaya gerek yok. yeterince oyuncu var hatta 2-3 fazlası var. her sene 3-4 isim altyapıdan yeterli fazlası zarar.

ayrıca acil 2-3 sponsor bulması lazım bir şekilde. yoksa cezamız kesin devam eder şuan para kaynağımız çok kısıtlı hele ki avrupaya falan gidemez ilk 4 dışında kalırsak ekonomik olarak hedefler de tutmaz. en kötü abduşu iyi fiyata okutmaya baksın..
                          YaŞaSın CuMhUrİyEt YaŞaSıN TrAbZoNsPoR ilelebet..

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Allah aşkına, hangi başarıyı elde ettik? Kupada gruptan çıktık ve Fenerbahçe'yi yendik diye başarılı mı olduk? Allah korusun, kupadan elenirsek, "Elendik ama 12 Milyon Euro bütçeyle elendik" mı diyeceğiz?

Bu söylemler ve gidişatı hayırlı görmüyorum.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Öyle bir hava var ki bazılarında, rakipler transfer yaparken biz alt yapıdan aldık diyr şampiyon olmuşuz gibi davranıyorlar. Müzeye de o çocukların formalarını koyarız artık
                              www.x.com/zykmda

Yorum

• başkanım doğru yolda ilerliyorsun

12 milyon avroluk toplam maaş yükünü 7-8 milyon avrolara çekmek lazım gelecek sezonda.

sosa olcay ibanez envekame hügo ve amiri ile yollar ayrılır.

bize 3 yıldız yeterli. özellikle 3-4-2-1 sisteminde 2 ve 1 yerlerinde oynayacak 3 yetenekli oyuncu ve alternatifleri özenle seçilmeli. ekuban ın bonservisi alınmalı.yazıcı ve ömür den biri satılıp fifa daki dosyalar kapatılmalı.net
                                TEKKEBALL

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X