Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ahmet Ali Ağaoğlu | 17. Başkan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Wakayeme hariç transferlerin hepsi kötü.sosa ,onazi nowak,pereiria geçmiş yönetimin transferleri.
    Ben katılmıyorum bu yoruma abi Hosseine ve Ekubandan da iyi verim aldık ilerde çok daha iyi olacaklar diye düşünüyorum Amiri fiyasko çıktı oda ilk geldiğinde iyiydi sakatlık sonrası formu çok fazla düştü..
    S.V.A.K.O
    FATİH TEKKE

Yorum

• ya sen trabzonspor başkanısın, kahve dayısı gibi "ehonomi çoh eyi" diye açıklama yapmak neyin nesi?

iho'dan bu ayarsız yandaşlığı yüzünden yılmadık mı? ya görünürde mesafe koyun bari şu siyasetle aranıza az. utandırmayın bizi..

Yorum

• Nihat Özdemir TFF başkanlığına aday oldu.. yıllardır hakkı yenen bir camia olarak umarım bizim de bir adayımız vardır.. yoksa Nihat Özdemir Aziz’in sağ koludur..
        Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
        bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Nihat Özdemir’in adaylığına derhal cevap vermeliyiz , benim için başkanın en büyük icraatı bu olur , bu adam TFF başkanlığına seçilirse büyük bir skandal olur bu lig bundan sonra kolay kolay bitmez.
          Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• İlk olarak Jackdaniels tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Nihat Özdemir’in adaylığına derhal cevap vermeliyiz , benim için başkanın en büyük icraatı bu olur , bu adam TFF başkanlığına seçilirse büyük bir skandal olur bu lig bundan sonra kolay kolay bitmez.
            Ağaoğlu 40 yıl üst üste şampiyon yapsa takımı umrumda değil... Şu şikeci fetöcünün adaylığına rest çekmelidir. Destek olmayı geçtim, çekimser kalırsa bile TS'nin üzerine soğuk su içelim...

Yorum

• Aynen, böyle adamlar aday bile olmamalı. Ama, büyük ihtimalle destekleyenlerin en başında bizim başkan gelecek maalesef.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• nihat ozdemir aday olduysa her turlu secilir.bu adam malum zihniyetin bas piyonlarindan, icazet almadan boyle bir yola girmezdi.demekki belediye secimleri icin sokak sokak gezen dunya lideri cumhurbaskanimizdan onayi aldi ki aday oldu.kuluplerin cogu da maalesef destekler.agaoglu desteklerse ona da kizmam, ulan koca sehir malum sahsa bir kez olsun tepki vermezken ahmet agaoglu yurek mi yedide kendini atese atsin.tepki verse aninda hem kendisini hem kulubu bitirirler.hos sabah gazetesi denen tuvalet kagidina verdigi roportajda maalesef baskanda bunlarin kayigina coktan binmis durumda..bos zamanlarinda golf oynayan adamin bu zihniyetle nasil bir ortak noktasi oldu ona cok sasirdigimi soylemek isterim.dolar on lira olacağya on bes lira olacağya diye sive esprisi yapan damattan bir farkinin olmasi gerekiyordu..ekonomi cok gucluymus..millet sogani patatesi taneyle alir duruma geldi bu beyzadelere gore hersey cok iyi.

neyse konuyu cok dagitmadan benim icin nihat ozdemir=malum zihniyet.nazarimda akp'nin herhangi bir il baskanindan farki yok.tupcudende gram farki olacagini dusunmeyin.bu siyasi iklimde tff'nin basina bagimsiz,bunlardan olmayan herhangi bir kisinin oraya gelme ihtimali zaten yok.bizim ekstra sansizligimiz hem malum zihniyetin bas aktorlerinden olup hem febe holigani olmasi.

Yorum

• Maç sonu açıklamaları yakıştıramadım başkana , ne olursa olsun Trabzonspor büyük bir kulüp büyük bir camia sürekli bu para sorununu dile getirmesi hoş değil yurtiçi yurtdışı itibarımız zedeleniyor malesef. Her takımın maddi sorunları var ama bu şekilde dile getirmek hoş olmuyor.
                  Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

• Sponsorluklar,taraftar,camia desteği...Para sorununu hepbir elden çözmeliyiz başkan.Herkes farkında bunun evet,biliyoruz mali durumumuz bitik.Ama bu takım öyle kolay yakalanmıyor, takımı bozarak yanılgıya düşmezsin umarım.
                    Bu taraftar bu takımı kaybetmemek için herşeyini verir.Organize işler düşünülsün gelir getirici.Projelerle ayağa kalkalım.
                    Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Twitter'da yazdım, burda da yazayım.

Uefa'dan gelecek muhtemel bir cezada aslan payı İho ve Usta ikilisinde olsa da benim gözümde Ağaoğlu yönetimine de bir pay düşüyor. Zira geldiklerinden beri kulübe kredi ve yöneticilerin borç vermesi dışında maddi girdi sağlayamadılar. Sürekli dillendirdikleri 2 projeden hâlâ ses seda yok.
                      www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak İ. SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aynen, böyle adamlar aday bile olmamalı. Ama, büyük ihtimalle destekleyenlerin en başında bizim başkan gelecek maalesef.
                        böyle insanlar bizim camiayı iyi kandırır. tüpçü ve diğerleri gibi ilk zamanlar sözler alınır desteklenir sonra bi bakılır TS sahada lime lime doğranıyor geçmiş olsun iş işten geçmiştir.

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Twitter'da yazdım, burda da yazayım.

Uefa'dan gelecek muhtemel bir cezada aslan payı İho ve Usta ikilisinde olsa da benim gözümde Ağaoğlu yönetimine de bir pay düşüyor. Zira geldiklerinden beri kulübe kredi ve yöneticilerin borç vermesi dışında maddi girdi sağlayamadılar. Sürekli dillendirdikleri 2 projeden hâlâ ses seda yok.

Bu konuda ben de aynı fikirdeyim. Öyle ki bazı transfer taksitlerinin zamanını geçirerek ceza dahi aldık.
                          Yönetim bir şekilde ite kaka yola devam ediyor ama zorlandıkları bariz bir şekilde görünüyor. Allah yardımcıları olsun.
                          Bu camiada maalesef lafa gelince herkes büyük Trabzonsporlu ama para vermeye gelince kimse ortada görünmüyor.
                          Şu Fenerbahçe'nin topladığı para değil ama kenetlenmesi bize örnek olmalı. Adamlar zor durumda birlik oluyorlar.
                          Bizde ise tam tersi. Herkes birbirini arkadan hançerleme derdine düşüyor.

Ne olurdu şu sms kampanyası ile kulübe 10 Milyon Dolar para toplansa? Ne olurdu?
                          Bu para bile bizi büyük bir dertten kurtarırdı. Elimizi çok rahatlatırdı. Ama kimsenin umurunda değil.
                          Taraftar dahi ne gerek var diyor. Bu kafa ile Yusuf ve Abdülkadir'i satarız, 20 sene daha şampiyonluk bekleriz.
                          Bizler de böyle seneleri sayar sitem ederiz.

Yorum

• Başkan 2. Lig oyuncularımı toplama transferde lütfen ...

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            Önce TRABZONSPOR

Yorum

• hiçbirini satmayacak satamaz. ekonomiyi düzeltsin biz para değil şampiyonluk istiyoruz. satarsak zaten 4 büyükler içinde görmeyelim kendimizi. bizde 40 yılda bir gelir bu jenerasyon.

Yorum

• Bu adamlar kesinlikle satılmamalı 20 milyon kazanacağız diye yıllarımızı tekrar çöpe atamayız. Bunun maliyeti bize çok daha ağır olur. Seneye 2 veya 3 nokta transferle bütün kupalara ambargo koyulmalı, ekonomi böyle düzelir.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X