Devamlı 11'e yazmak lazım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Çıplak gözle izlemek bambaşka bu çocuğu. İnşallah yoluna hep böyle devam eder. Özellikle benim olduğu tarafa geçince çok daha iyi bir performans gösterdi. Basın tribününde birçok kişi çıkarken ayakta alkışladı Abdüş'ü. Maç sonunda da toplantı için beklerken Olcay'ın kolunun altına alıp ona bir şeyler anlattığını gördüm. Takımdaki birçok oyuncu onun için büyük şans. Tecrübe, oyun görüşü ve düşüncesi derken kazanımlar elde edebilir. Kalbimiz Abdüş ile.
Yorum
-
ben yazmıştım, abdülkadirdede müthiş bir pratik zeka potansiyeli var, rakiplerinden hızlı düşünüyor, buna atikliğinide ekleyince tutamıyorlar. her türlü sol bek için çok sinir bozucu olacaktır ve çıkmasını engelleyecektir, büyük kazancımız..İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen forumda birisi Sosa için yazmıştı, ben Abdülkadir için aynısını düşünüyorum.
Çocuğun belden üstü komple beyin.En son ibrahim_yattara tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 02:39.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
katılmıyorum bence sahanın en iyisiydi ve çok şey yaptı, biz maçın 30 dakikasını defanstan paslaşarak çıkma fantazisiyle yedik, bu çocuk sağ açık oynadı, neredeyse aldığı her pası olumlu ve hızlı kullandı, etrafındakileride oynatmaya hızlandırmaya çalıştı. sahanın en iyi pres yapanıydı, o boyuyla clichy'i sürekli rahatsız etti alanını kapattı, çıkmasını engelledi, ben abdülkadirin başlatttığı şok pres sonucu kazandığımız 4-5 top hatırlıyorum ki bu harika birşey. defansa kadar gelip topu alıp 7 kişiyi çalımlayarak gol atmasını beklediyseniz bunu bu trabzonspor ile bu ligde vallahi messi'de yapamazİlk olarak Karmam tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekötü oynamadı ama iyi de oynamadı. yusuf yazıcı'nın direkten dönen topundaki hareket dışında bir varlığı yoktu. 11'de devam etmeli, o ayrı ama böyle methiyeler düzecek bir şey yapmadı.
bu da normal çünkü neticede karşısında koskoca clichy var.
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
Sözleşme uzatmak için 45 dk süre alması mı gerekiyordu ?
Koca yaz antrenmanlarda görmediniz mi ?
Maçlarda taraftarda görüyor çocuğun yeteneğini
size nasıl güveneceğiz !!!
???????
kafamda soru işaretleri bırakıyorsunuz???
Mesela cafer tosun iyi deniyor ama süre alamadı hatta kadro dışı
ya oda 45 dk iyi şeyler yaparsa ???En son special one tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 13:47.“Bir gün birileri gelecek TRABZONSPOR’umu şampiyon yapacak.”
HAMİ AYAZ
Yorum
-
Heyecan verici.
Seni ilk izlediğimde çok umutlanmıştım, geçen yıl Türkiye Kupası Kızılcabölük maçıydı.
Sonra Gençler maçında 46da oyuna girdin kurtarıcı olarak.
Oyunu, skoru, maçı değiştirirken herkesi ayağa kaldırdın.
Başakşehir gibi sert bir deplasmanda 11 başladın, 'top oynadın', şu an herkes seni konuşuyor.
Ve sonra babanın halı sahası olduğunu okudum.
Hemen aklıma Malcolm Gladwell'in Outliers kitabı geldi.
Gladwell, Outliers kitabında 10bin saat hipotezini anlatır,
Michigan Üniversitesinin bir çalışmasına dayandırarak.
Hipotez der ki.. Herhangi bir şeyi elit, world-class seviyede iyi yapan insanlar...
Müzisyen, sporcu ya da tiyatrocu..
En az 10bin saat bilfiil pratik yapmışlardır.
10bin saat mükemmeliğin sınırıdır der.
Örneklerini sıralar.
Beatles mesela.. Onlardan daha iyi gruplar vardır Liverpool'da, pek iş bulamazlar ve bir şekilde Hamburg'a gitmek zorunda kalırlar.
Haftada 6 gün ve günde 8 saat canlı çalarlar. İnsanlık dışı süreler. Ama sonra en iyiler arasına girerler.
Senin doğuştan gelen yeteneğin ve zekan aşikar.
Ama daha bu yaşta.. herşeyi bu yaşta bu kadar kusursuz yapıyor olman...
Sadece bunlarla açıklanabilir mi?
Babanın halı sahası olmasının bununla bir ilişkisi olmalı
Daha şimdiden çok iyi bir futbolcusun..
Az kaldı, çok büyük olacaksın.En son Kaan Çetin tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 15:42.
Yorum
-
Kuçka'nın yerinde oynamalı. Böylece daha fazla sorumluluk üstlenir. Sosa'nın üstünden yük alırEn son serdaracıl tarafından düzenlendi; 19.09.2017, 18:42.
Yorum
-
Bacak arasindan öncesi de var, ayni pozisyonda bir de üstünden atip geçiyor clichy'nin.
Aslinda daha fazla deneyen bir oyuncu olabilirmiş ama altypida eminim sürekli basit oyna diye direktif geliyordur. Artik oyun karakteri oturmuş. Daha çok oyunu yönlendirmeyi seviyor.
Yorum
-
bence daha cok fiziksel dezavantajla oynamaya alistigindan pek calima girismiyorİlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBacak arasindan öncesi de var, ayni pozisyonda bir de üstünden atip geçiyor clichy'nin.
Aslinda daha fazla deneyen bir oyuncu olabilirmiş ama altypida eminim sürekli basit oyna diye direktif geliyordur. Artik oyun karakteri oturmuş. Daha çok oyunu yönlendirmeyi seviyor.
16 yasindan beri paf ve u 19 milli takimlarinda oynuyor, bu dezavantaji basindan beri yasiyor ve ona göre hareket etmeye aliskan
gb macinda tekrar tekrar vucut calimlarinlan bos alana kaymasida bunu göstermisdi"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Mantıklı bir yorum.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence daha cok fiziksel dezavantajla oynamaya alistigindan pek calima girismiyor
16 yasindan beri paf ve u 19 milli takimlarinda oynuyor, bu dezavantaji basindan beri yasiyor ve ona göre hareket etmeye aliskan
gb macinda tekrar tekrar vucut calimlarinlan bos alana kaymasida bunu göstermisdi
Ve bu durum bence takım oyununa alışması, oyun zekasını geliştirmesi bakımından bir avantaj."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Bunu aşması çok kolay. Fiziksel olarak seviye atlayıp, iki tane ikili mücadele üst üste kazandığında bu durumu fark edip özgüveni yerine gelir ve yapabileceğine inandığı başka şeyler yapmaya başlar.İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebence daha cok fiziksel dezavantajla oynamaya alistigindan pek calima girismiyor
gb macinda tekrar tekrar vucut calimlarinlan bos alana kaymasida bunu göstermisdiForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
uzun zamandır yazmadım foruma...şu yazı sebebiyle kendimi tutamadım..eyvallah Kaan...bir seyi yapmak o şeyin fiili duasıdır aynı zamanda..10000 saat mi değil mi..süreyi kim bilebilir..lakin ne kadar çok çalışılırsa karşılığı o kadar değerli oluyor...fiziksel yatkınlık ise takip edilmesi gerekn ayrı bir konu...bu oyun artık hız gerektiriyor...kütük gibi, belini çeviremeyen oyuncuları takımın içersinden sokmayacaksın...zihinsel faliyetleri küçük yaştan itibaren takip ettiğin çocuklarda ileri seviyeye rahatlıkla taşıyabilirsin..alt yapıda yapılması gereken şeylerden birisi de bu..fiziksel cabukluk ve beraberinde çabuk düşünme...Abdulkadir'de bu var...Yusufta da var...daha iyi olacaklar inşallah...bu arada bahsi geçen kitabı okuyacağım en kısa zamanda...İlk olarak jaanora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHeyecan verici.
Seni ilk izlediğimde çok umutlanmıştım, geçen yıl Türkiye Kupası Kızılcabölük maçıydı.
Sonra Gençler maçında 46da oyuna girdin kurtarıcı olarak.
Oyunu, skoru, maçı değiştirirken herkesi ayağa kaldırdın.
Başakşehir gibi sert bir deplasmanda 11 başladın, 'top oynadın', şu an herkes seni konuşuyor.
Ve sonra babanın halı sahası olduğunu okudum.
Hemen aklıma Malcolm Gladwell'in Outliers kitabı geldi.
Gladwell, Outliers kitabında 10bin saat hipotezini anlatır,
Michigan Üniversitesinin bir çalışmasına dayandırarak.
Hipotez der ki.. Herhangi bir şeyi elit, world-class seviyede iyi yapan insanlar...
Müzisyen, sporcu ya da tiyatrocu..
En az 10bin saat bilfiil pratik yapmışlardır.
10bin saat mükemmeliğin sınırıdır der.
Örneklerini sıralar.
Beatles mesela.. Onlardan daha iyi gruplar vardır Liverpool'da, pek iş bulamazlar ve bir şekilde Hamburg'a gitmek zorunda kalırlar.
Haftada 6 gün ve günde 8 saat canlı çalarlar. İnsanlık dışı süreler. Ama sonra en iyiler arasına girerler.
Senin doğuştan gelen yeteneğin ve zekan aşikar.
Ama daha bu yaşta.. herşeyi bu yaşta bu kadar kusursuz yapıyor olman...
Sadece bunlarla açıklanabilir mi?
Babanın halı sahası olmasının bununla bir ilişkisi olmalı
Daha şimdiden çok iyi bir futbolcusun..
Az kaldı, çok büyük olacaksın.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum