Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    adam Trabzonsporun as kadrosunda, hemde 17 yasindan beri

yolu daha ne kadar acilabilir ki?
    Avrupa yolunu kastetmistim

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Avrupa yolunu kastetmistim
      avrupadan bu cocuklara zaten teklif var
      gitmek istemiyorlar ki

cafer tosunun instagramina bak, dortmund davet etti, hocasi zorlan oraya gidip görmesini sagladi
      gitti, gördü, gezdi, döndü sonra yine teklifi ret etti

ayni digerleri gibi
      bu cocuklar Trabzonda sampiyon olmadan gitmeyiz bir yere diyor...
      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

avrupadan bu cocuklara zaten teklif var
        gitmek istemiyorlar ki

cafer tosunun instagramina bak, dortmund davet etti, hocasi zorlan oraya gidip görmesini sagladi
        gitti, gördü, gezdi, döndü sonra yine teklifi ret etti

ayni digerleri gibi
        bu cocuklar Trabzonda sampiyon olmadan gitmeyiz bir yere diyor...
        Cafer'in Mannheim'da cekildigi fotografi biliyorum, Dortmund'da cekildigini görmedim.

Bu cocuklar su an yetisen altin jenerasyonun bir parcasi, Allah bize bu cocuklarin hem Trabzonspor'da sampiyonluklarini, hem de Avrupa'da basarilarini görmeyi nasip etsin.

https://twitter.com/umit1461

Yorum

• İlk olarak murmut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cafer'in Mannheim'da cekildigi fotografi biliyorum, Dortmund'da cekildigini görmedim.

Bu cocuklar su an yetisen altin jenerasyonun bir parcasi, Allah bize bu cocuklarin hem Trabzonspor'da sampiyonluklarini, hem de Avrupa'da basarilarini görmeyi nasip etsin.
          amin
          Geldik, Gidiyoruz...

Yorum

• Arkadaş nedir bu çocukları Avrupa'ya gönderme sevdası?Avrupa'da oynarsa bana ne faydası olacak Trabzonspor'a ne faydası olacak?
            Avrupalı insan iyi futbolcuyu takımında görmeyi hak ediyor da ben Türk olarak etmiyor muyum?
            Neden elimdeki kaliteli cevheri Avrupalıya sunacakmışım?
            Bizi böyle bir düşünce kalıbına sokan ne,Avrupalılar bizden üstün insanlar mı,en iyisini onlar mı hak ediyor?
            Tam bir sömürgeye maruz kalmış aşağılık kompleksi düşüncesi,çıkın artık bu durumdan.Benim takımım da oynayacak,benim takımım her sezon şampiyonluğa oynayacak,her sezon Avrupa'da Nisan ayını görecek.CL'nin gediklisi olacak,sonra bir gün de o kupa Trabzon'a inecek diye kafa yor.
            Sen bunların peşinde koş,eline gelen yıldız futbolcuları Avrupa'ya pazarlamaktan önce Trabzonspor'un başarısını düşün,taraftarlık bunu gerektirir.

Kimseyi Avrupa'ya göndermek zorunda değiliz,kim gitmek isterse de Trabzonspor'un çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar,Trabzonspor isterse gider,istemezse de kalır.
            En son sasone tarafından düzenlendi; 21.03.2017, 15:32.
            • Memento mori

Yorum

• İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Arkadaş nedir bu çocukları Avrupa'ya gönderme sevdası?Avrupa'da oynarsa bana ne faydası olacak Trabzonspor'a ne faydası olacak?
              Avrupalı insan iyi futbolcuyu takımında görmeyi hak ediyor da ben Türk olarak etmiyor muyum?
              Bizi böyle bir düşünce kalıbına sokan ne,Avrupalılar bizden üstün insanlar mı,en iyisini onlar mı hak ediyor.
              Tam bir sömürgeye maruz kalmış aşağılık kompleksi düşüncesi.

Kimseyi Avrupa'ya göndermek zorunda değiliz,kim gitmek isterse de Trabzonspor'un çıkarı neyi gerektiriyorsa onu yapar,Trabzonspor isterse gider,istemezse de kalır.
              bir yandan cooook haklisin, diger yandan haksiz.

biraz brezilya gibi bakmalisin olaya.

brans futbol, ürün futbolcu ve teknik eleman.
              ihracatin faydalarini biliyoruz zaten

Ünal Karaman

Yorum

Arkadaş nedir bu çocukları Avrupa'ya gönderme sevdası?Avrupa'da oynarsa bana ne faydası olacak Trabzonspor'a ne faydası olacak?
                Bizi böyle bir düşünce kalıbına sokan ne,Avrupalılar bizden üstün insanlar mı,en iyisini onlar mı hak ediyor.
                Tam bir sömürgeye maruz kalmış aşağılık kompleksi düşüncesi.

Aynen öyle. Sömürge/kompleks meselesi hariç yazdıklarınıza katılıyorum. Bu çocuklar önce Trabzonspor için yetişiyor. Ha ben dünyaca tanınmak istiyorum diye belli bir olgunluğa eriştikten sonra büyük bir Avrupa takımına giderse amenna. Benim altyapı hocalarım da belli bir seviyeden sonra bu çocukların ilerlemesine katkı sağlamıyorsa tutar Avrupa'dan altyapı hocası getiririm.

Aslolan Trabzonspor'dur.
                BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

Bizi böyle bir düşünce kalıbına sokan ne,Avrupalılar bizden üstün insanlar mı,en iyisini onlar mı hak ediyor?
                  Tam bir sömürgeye maruz kalmış aşağılık kompleksi düşüncesi,çıkın artık bu durumdan.Benim takımım da oynayacak,benim takımım her sezon şampiyonluğa oynayacak,her sezon Avrupa'da Nisan ayını görecek.CL'nin gediklisi olacak,sonra bir gün de o kupa Trabzon'a inecek diye kafa yor.
                  Sen bunların peşinde koş,eline gelen yıldız futbolcuları Avrupa'ya pazarlamaktan önce Trabzonspor'un başarısını düşün,taraftarlık bunu gerektirir.

Hiç.
                  Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak oflubektas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Aynen öyle. Sömürge/kompleks meselesi hariç yazdıklarınıza katılıyorum. Bu çocuklar önce Trabzonspor için yetişiyor. Ha ben dünyaca tanınmak istiyorum diye belli bir olgunluğa eriştikten sonra büyük bir Avrupa takımına giderse amenna. Benim altyapı hocalarım da belli bir seviyeden sonra bu çocukların ilerlemesine katkı sağlamıyorsa tutar Avrupa'dan altyapı hocası getiririm.

Aslolan Trabzonspor'dur.
                    Bunu söylemeye çalışıyorum,Trabzonspor'u Trabzonspor yapmak için çok bedel ödeyen insanlar oldu,futbolcu ve yönetici olarak o insanlar da böyle düşünseydi Trabzonspor bu kadar büyük olmazdı;Dozer Cemil gibi başka kulüplerde olmayan bir tarihi devimiz ve onun 27 yaşında futbolu bırakma sebebi var,bunu alt yapıların girişine yazacaksın,Trabzonspor'un mottosu olacak laf.

Ama bırak futbolcuyu daha taraftarı buna ikna edememişiz.
                    • Memento mori

Yorum

bir yandan cooook haklisin, diger yandan haksiz.

biraz brezilya gibi bakmalisin olaya.

brans futbol, ürün futbolcu ve teknik eleman.
                      ihracatin faydalarini biliyoruz zaten
                      Çoklu alıntı yaparken cevap yazmıştım bayağı uzun ama hepsi gitmiş,öncelikle senin fikirlerin çok değerli benim için,anlatmaya çalıştığım Trabzonspor'un çıkarları için ne gerekiyorsa o yapılır.Özet olarak.
                      Önce Porto veya Shaktar noktasına çıkalım,onlar kadar işleri yoluna koyacak noktaya gelelim,futbolcunun etinden ve sütünden iyice yararlanıp,sonra futbolcu isterse çıkarlarımızı koruyacak şekilde gider.
                      Ama adam daha yeni çıkmış,kafasına Avrupa'yı sokmak nedir?Önce bir katkısını versin.
                      • Memento mori

Yorum

• bu hafta sonu attigi gol

İlk olarak sasone tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çoklu alıntı yaparken cevap yazmıştım bayağı uzun ama hepsi gitmiş,öncelikle senin fikirlerin çok değerli benim için,anlatmaya çalıştığım Trabzonspor'un çıkarları için ne gerekiyorsa o yapılır.Özet olarak.
                        Önce Porto veya Shaktar noktasına çıkalım,onlar kadar işleri yoluna koyacak noktaya gelelim,futbolcunun etinden ve sütünden iyice yararlanıp,sonra futbolcu isterse çıkarlarımızı koruyacak şekilde gider.
                        Ama adam daha yeni çıkmış,kafasına Avrupa'yı sokmak nedir?Önce bir katkısını versin.
                        sagolasin
                        ihracatin planida tamamen böyle olmali zaten

önce basari

yattara ve colmanda y gec kalmisdik, burak ve fatihin satisi gereginden erken oldu

jaja, gökdeniz, olcan adin, eller, stoper ve kaleci tolga gibi oyuncularda bence zamanlama mükemmeldi

yusuf erdoganida lazioya satmis olsak cok iyi olacakti...
                        En son selcuk tarafından düzenlendi; 21.03.2017, 21:56.

Ünal Karaman

Yorum

• 23.03.2017-17.00 TSİ
                          ------Polonya
                          -
                          -------Türkiye
                          --------Sports Center CF Fao

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yayın var mı acep?
                          henüz aciklanan yok, ama elit tur maci, olacaktir ins.
                          En son selcuk tarafından düzenlendi; 22.03.2017, 17:05.

Ünal Karaman

Yorum

23.03.2017-17.00 TSİ
                            ------Polonya
                            -
                            -------Türkiye
                            --------Sports Center CF Fao
                            Yayın var mı acep?
                            Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                            Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak batuhanTs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Yazicinin oyun görüşü yok ki ondan kötü olma ihtimali coooook düşük
                              Ersun Yanal top rakipteyken şiddetli presi ve alan daraltmayı seven bir teknik direktör.Yazıcı fiziksel açıdan çok gelişti hem ikili mücadele açısından hem de koşu mesafesi açısından oldukça iyi durumda.Defansif anlamda baktığınızda Onazi,Okay ve Olcaya çok fazla yardım ediyor rakiplerin özellikle son maçta Gsnin o bölgeden rahat bir şekilde pasla çıkamamasında büyük katkısı var.Yazıcının eksikleri var ama en azından basit oynayan bencillik yapmayan bir oyuncu tek pas yapmayı seviyor ayak içi ile vuruşları da iyi bu açıdan skor üretebilme becerisi var aynı zamanda kornerleri de etkili olduğu için asist yapabiliyor.Abdülkadir çok farklı bir oyuncu çok hızlı düşünerek oynayan bir oyuncu bunu tabiki görüyoruz ancak Ersun hocanın fiziksel olarak uygulatmaya çalıştığı oyun tarzına uyum sağlayamaz bu açıdan bakıldığında çok çalışıp fiziksel açıdan kuvvetlenmeli.

Yazıcı daha çabuk oynayabilir oyununu biraz daha hızlandırabilir buna katılıyorum ama oyun görüşü yok ifadesi çok ağır olur trabzonspor takımında oyun görüşü sıfır diyebileceğimiz tek isim yusuf erdoğandır dolayısıyla yazıcı için böyle bir ifade kullanırsanız onu yusuf erdoğanla aynı kategoriye koymuş olursunuz.

Yusuf Yazıcının takım arkadaşlarıyla pas oyununda iyi uyum sağlaması ve tek pas yaparak pas trafiğini bozmamasından ötürü akıllı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Üst seviyede istikrarlı bir şekilde katkı sağlayacak 10 numara bulmak kolay birşey değil bugün Gsdeki Sneijder bile zaman zaman ciddi eleştirilere maruz kalabiliyor bizim hayalimizde ki 10 numara hem asist yapacak hem gol atacak hem oyun görüşü iyi olacak hem de savunmaya yardım edecek böyle bir 10 numara dünyada arasan kolay kolay bulamazsın.Alex Teixeira gibi bir 10 numarayı herkes ister ama Porto ve Shakhtar gibi kulüpler varken bu tür oyuncuları brezilya liginde keşfetsen bile almak öyle kolay birşey değil.
                              En son Onur Erçetin tarafından düzenlendi; 23.03.2017, 11:31.

Yorum

• İlk olarak Onur Erçetin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ersun Yanal top rakipteyken şiddetli presi ve alan daraltmayı seven bir teknik direktör.Yazıcı fiziksel açıdan çok gelişti hem ikili mücadele açısından hem de koşu mesafesi açısından oldukça iyi durumda.Defansif anlamda baktığınızda Onazi,Okay ve Olcaya çok fazla yardım ediyor rakiplerin özellikle son maçta Gsnin o bölgeden rahat bir şekilde pasla çıkamamasında büyük katkısı var.Yazıcının eksikleri var ama en azından basit oynayan bencillik yapmayan bir oyuncu tek pas yapmayı seviyor ayak içi ile vuruşları da iyi bu açıdan skor üretebilme becerisi var aynı zamanda kornerleri de etkili olduğu için asist yapabiliyor.Abdülkadir çok farklı bir oyuncu çok hızlı düşünerek oynayan bir oyuncu bunu tabiki görüyoruz ancak Ersun hocanın fiziksel olarak uygulatmaya çalıştığı oyun tarzına uyum sağlayamaz bu açıdan bakıldığında çok çalışıp fiziksel açıdan kuvvetlenmeli.

Yazıcı daha çabuk oynayabilir oyununu biraz daha hızlandırabilir buna katılıyorum ama oyun görüşü yok ifadesi çok ağır olur trabzonspor takımında oyun görüşü sıfır diyebileceğimiz tek isim yusuf erdoğandır dolayısıyla yazıcı için böyle bir ifade kullanırsanız onu yusuf erdoğanla aynı kategoriye koymuş olursunuz.

Yusuf Yazıcının takım arkadaşlarıyla pas oyununda iyi uyum sağlaması ve tek pas yaparak pas trafiğini bozmamasından ötürü akıllı bir oyuncu olduğunu düşünüyorum.Üst seviyede istikrarlı bir şekilde katkı sağlayacak 10 numara bulmak kolay birşey değil bugün Gsdeki Sneijder bile zaman zaman ciddi eleştirilere maruz kalabiliyor bizim hayalimizde ki 10 numara hem asist yapacak hem gol atacak hem oyun görüşü iyi olacak hem de savunmaya yardım edecek böyle bir 10 numara dünyada arasan kolay kolay bulamazsın.Alex Teixeira gibi bir 10 numarayı herkes ister ama Porto ve Shakhtar gibi kulüpler varken bu tür oyuncuları brezilya liginde keşfetsen bile almak öyle kolay birşey değil.
                                Gayet güzel analizler elinize sağlık ufak tefek noktalar hariç bende katılıyorum orta sahaya bakildiginda keskin özelliklerini dikkate alarak soylersek hemen hemen uc oyuncuda benzer özellikte gol yollarinda etkisiz kalmamizin nedeni yaratici oyuncu eksikligimiz bu da yetenek ve oyun görüşü ile paralel yetenek olarak castillo var ama oyun görüşü zayif oyun görüşü iyi olan olcay var ama yetenek olarak vasat bunlar birbirini kismen tamamlıyor ama orta üçlü de bu durum pek yok rakibe inanilmaz pres uyguluyorlar izlerken mest oluyoruz ama isin diğer tarafinda tatmin olamiyorum yazicinin cok gol atip asist yapmasi onu yetenekli veya oyun görüşü müthiş birisi yapmaz

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim