Allah rızası için kiralıkda olsa devre arası gönderin bu adamı
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Bir oyuncunun sakatlığı varken oynamak istiyorum diye diretmesi anlaşılabilir değil. Şampiyonluğa giderken belki fedakarlık yaparsın ama böyle kendisini de bitiriyor farkında değil...
Seni bu takımdan ağır rencide ederek göndemeyenlerinde ben .... Lan sen faydasız adamsın ne yaparaın sen saha içinde..Sakat kaldığın sürelere şükrediyoruz...Defol git çok acil şekilde defol git...Ve bırak takımı şehrin sınırlarından bile geçme...
Bir oyuncunun sakatlığı varken oynamak istiyorum diye diretmesi anlaşılabilir değil. Şampiyonluğa giderken belki fedakarlık yaparsın ama böyle kendisini de bitiriyor farkında değil...
Bunun yapacağı en büyük fedakarlık bu takımdan defolup gitmesi...Giderken duygusal ilişki yaşadığı avcıyıda alsın gitsin
Yararı olmadığı gibi zararı gırla. Bakanın kimyası bu vitaminsiz yüzünden bozuldu 2 kişi eksik oynuyoruz buna sebep. Neymiş paşam patlama yapacakmış. Anca ihali dinlerken sahil yolunda makas yapar.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Mevkisizligi ve beceriksizliği yüzünden orta sahada taşlar oturmuyor artık yedek kalmalı banko 11 oynayacak kalitede değil her şeyi geçtik adami hala 10 oynatıyorlar Hırvatistan dan 10 numara diye 1m euro verip Teklic aldık adam en azından şansı hak ediyor fiziği tekniği falan 10 numaraya daha uygun ama aylardır aynı rezaleti izliyoruz.
Sürekli aynı saçmalıkları izlemek yoruyor ve görüldü ki artık millet doldu. Yenisini dene kardeşim at şunu kulübeye, kulübü tapulu malı mı yaptı ne oyun kuruyor ne pozisyon yaratıyor ne skor üretiyor hiçbir şey yok o zaman niye oynuyor ?
"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Visca ya top sakladi verdi, ama bizim takimin dengesi bozuldu,kendisinin orada calim atabilmesi lazimdi. Kendin oynamayacaksan takimin hucum dengesi bozuldu pozisyonda
Vazgecilmemeli. Biraz daha beklemeliyiz. Sag ayakla oynamayi ve düşünmeden 2 pas yapabilmeyi becerebilmeli
Büyük fedakarlik yapmis, sakat sakat oynamis...Ay yaziiiikkk. Oynama ulan oynama, saglam halinin ne faydasi var bu sene ki sakat halinle 80 kusur dakika sahada dolaniyorsun. Top sana gelince, bu sefer nasil bir salaklik yapacak diye bakiyorum ekrana, bir ümidim yok yani.
Erman ozgur hakkinda com dogru soyledi. Ama milli takimda montella ile beraber cok daha iyi top oynadigini unutmus. Bir yerlerde farkli problemler oldugu belli.
Arkadaşlar lütfen diyorum bir sonraki iç saha maçında bunu perişan edin maçta...Volkan gibi ağlayarak terk etsin sahayı...Bizim bu adamdan en kısa sürede kurtulmamız gerekiyor...
Yorum