İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Ömür için iki engel vardı:
1) Sakatlık
2) Yetiştirici antrenörle çalışamamak
Biri fizik diğeri mental ve teknik gelişimine engel oldu. Yoksa ülkenin en büyük camiasında bütün imkanlar önüne sunulmuştu. Altyapılardan marka olarak geldi. Listelerde jenerasyonunun en iyisi olarak gösterildi. Bugün ise 24 yaşında, pozisyonsuz ve istatistiği dikkat çekici olmayan yerel bir oyuncu gibi görünüyor.
Pozisyon demişken... Hep Messi gibi gösterildi. Bence Ömür, Nedved gibi çizgiye yakın serbest oyun kurucu oynamalı(ydı). Bunun için arkasında iyi bir bek, yanında sağlam orta saha oyuncuları, önünde ise duvar olacak forvetler olmalı. Yani Ömür'ü idare edecek bir çevre çizilmeli.
Onun haricinde istikrarlı verim sağlaması çok zor. Ya ondan beklentilerin farkında değil ya o beklentileri karşılayacak potansiyele sahip olmadığını düşünüyor ya da çalışmıyor. Bu üçü de oyuncunun eksiği. Dün pas ver(e)mediği pozisyonun izahı yok. Fener maçındaki üçüncü golden Visca'yla al-ver yapmadan önce topu ayağına doladı. Niye?
İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç esnasında da yazmıştım. Tehlikeli bölgede üç veya dört pozisyonda pas verilecek yerde şut denedi, şut imkanı varken pas verdi. Karar anındaki tercihleri hatalı.
Her yaz kampında umut dolu sözler duyuyoruz. Sezon başlıyor, saman alevi gibi... Burada ne uzayacak ne kısalacak. Yeni bir hikâye yazması lazım. Hâlinden memnunsa, konuşmaya gerek yok tabii...Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Uzak köşeye şutu, final pasını geçtik. Bari oyunun merkezi ol. Pres altında top alırken o baskı altında gerilen topu rahatlat, ritmi iyi bir pas ver. Yani kâğıt üstünde basit bir istatistik ama hep dikkat ederim: Rakip yarı sahada pas isabeti. Hep Nwakaeme ve Abdülkadir'inkiler iyi olurdu. Şimdi o bile kötü: %66,7
Kanatta üçgenler kuran, topa hükmeden, top saklayan o adam sakatlıklardan sonra ne hâle geldi. Dribblingleri de epey geriledi. Sadece pres yapabiliyor.
Yorum
-
Hepimiz aynı maçı izleyip hepimizin farklı düşünceye sahip olması çok doğal ve güzel. Bu yüzden herkese saygı duyuyorum. Ancak benim için Ömür iyi insan, iyi Trabzonlu ve Trabzonsporlu ama verilen süre sabır ve şansi hak etmeyen kardeşim. Bu yüzden her zaman dileğim daha mutlu olacağı bir yere transfer olması. Benim için her maç etkisiz eleman olarakRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
-
Bold yaptığım kısma %100 katılıyorum. Bence yetiştirici antrenörle çalışmamak sakatlıklardan daha fazla zarar verdi Ömür'e. 21 yaşındayken Abdullah Avcı'nın eline düştü malesef. Avcı'nın elinden kurtulup Montella'nın eline düşen Yusuf Sarı'nın bugünkü durumu ortada. Nihat Kahveci'yi John Benjamin Toshack bireysel olarak çalıştırmış ve La Liga'ya yollamıştı mesela. Yetiştirici antrenör önemli.İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmür için iki engel vardı:
1) Sakatlık
2) Yetiştirici antrenörle çalışamamak
Biri fizik diğeri mental ve teknik gelişimine engel oldu. Yoksa ülkenin en büyük camiasında bütün imkanlar önüne sunulmuştu. Altyapılardan marka olarak geldi. Listelerde jenerasyonunun en iyisi olarak gösterildi. Bugün ise 24 yaşında, pozisyonsuz ve istatistiği dikkat çekici olmayan yerel bir oyuncu gibi görünüyor.
Pozisyon demişken... Hep Messi gibi gösterildi. Bence Ömür, Nedved gibi çizgiye yakın serbest oyun kurucu oynamalı(ydı). Bunun için arkasında iyi bir bek, yanında sağlam orta saha oyuncuları, önünde ise duvar olacak forvetler olmalı. Yani Ömür'ü idare edecek bir çevre çizilmeli.
Onun haricinde istikrarlı verim sağlaması çok zor. Ya ondan beklentilerin farkında değil ya o beklentileri karşılayacak potansiyele sahip olmadığını düşünüyor ya da çalışmıyor. Bu üçü de oyuncunun eksiği. Dün pas ver(e)mediği pozisyonun izahı yok. Fener maçındaki üçüncü golden Visca'yla al-ver yapmadan önce topu ayağına doladı. Niye?
Geçen sene çok yırtındım Montella'yı kaçırmayalım diye ama Abdullah Avcı belasına tekrar bulaştık. Ömür'ün önündeki tek gerçekçi seçenek Enis Destan gibi bir Avrupa turu yapmak. 24 yaş hala genç. Avcı ile bir iki sene daha geçirirse futbol hayatı bugünkü seviyesini aşamadan biter malesef.
Yorum
-
Ne kadar erken giderse o kadar iyi. 30larında giden tugay kerimoğlu neredeyse 40 yaşına kadar premier ligde oynadı. Gitsin mevkisine, oyununa karar versin, oyununa odaklansın. Avrupada orta seviye takımlarda her türlü iş yapacak yeteneği var ömürün. Ama burada artık olmadığını kabul etmek lazım. Burada kötü oynamıyor. Ama kendinden beklenen oyuna da çıkamıyor, çıkması da artık imkansız diye düşünüyorum.
İlk olarak Barista tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBold yaptığım kısma %100 katılıyorum. Bence yetiştirici antrenörle çalışmamak sakatlıklardan daha fazla zarar verdi Ömür'e. 21 yaşındayken Abdullah Avcı'nın eline düştü malesef. Avcı'nın elinden kurtulup Montella'nın eline düşen Yusuf Sarı'nın bugünkü durumu ortada. Nihat Kahveci'yi John Benjamin Toshack bireysel olarak çalıştırmış ve La Liga'ya yollamıştı mesela. Yetiştirici antrenör önemli.
Geçen sene çok yırtındım Montella'yı kaçırmayalım diye ama Abdullah Avcı belasına tekrar bulaştık. Ömür'ün önündeki tek gerçekçi seçenek Enis Destan gibi bir Avrupa turu yapmak. 24 yaş hala genç. Avcı ile bir iki sene daha geçirirse futbol hayatı bugünkü seviyesini aşamadan biter malesef.30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
8.KUŞATMA
Yorum
-
İki golde de payı mı var.
Yorum
-
İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen beğendim oynadığı oyunu..en az3-4 tane top çalıp driplingle ileri taşıdı.Montella Almanya kadrosuna bence dahil edecek bizim Abdüşü..
Takimin Kantesi olabilecek tempoda kosulari var ustelik ismail ve salih,ten ustun teknigi var bazi oyuncular takimlarinda vasat milli takimda daha iyi olabiliyor
Yorum
-
bunun yüzünden Baka geride oyniyor, ordada verim alamiyoruz. Baka dün aksam yine gol atti fransaya karsi. Neden cünkü rakip kaleye yakin oyniyor.İlk olarak makbernatsu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle30.dakikada oyundan çıkan bir 10 numara...neden takım atak yapsın diye..depar atmaktan başka birşey yaptığı yok 10 maçın 1 tanesinde 2 pas çalım yapınca millet seni bişey sanıyor ya sırf kimliğinde Trabzon yazıyor diye..Hadi övün 30. Dakikada oyundan çıkan 10 numarayı
ÖMÜR ARTIK KADRO DISI OLSUN
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum