Hadi bugün şaşırt bizi Abdüş, senden çok istiyorum yıldız gibi parlamanı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Ama ligte 5 asistle şu an ilk sıradaİlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDünyanın en az asist yapan 10 numaraaı heralde.
yeraen on numra tabi. Berbat
RMX3710 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Abdülkadir Ömür Konyaspor maç performansı39 Topla Buluşma%80 Pas İsabeti0 Kilit Pas0 Şut0 Pas Arası0 Orta0 Faul3 Top Çalma1 Dribling10 Top Kaybı6/12 İkili Mücadele Kazanma
Yorum
-
Asistlerden biri.İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAma ligte 5 asistle şu an ilk sırada

( ゚д゚)
Yorum
-
Avci zaten bu yüzden oyundan almadı. Yuhlanacagini biliyordu.İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok yakında yine ağlayarak terk edecek sahayı..TRABZONSPOR 1967
Yorum
-
Abdülkadir niye bu kadar eleştirilmiş anlamıyorum
Adam artık kreatif oyuncudan rakibe basan, koşan mücadeleci oyuncu profiline dönüştü ve hocanın da verdiği görevi yerine getirdiğini düşünüyorum. Bazı maçlarda 60 gibi düşmeye başlıyor ve o yüzden oyundan alınıyor genelde çünkü koşmayı da bırakınca oyuna faydası kalmıyor.
Abdülkadir ile ilgili beklentilerinizi özellikle ofansif katkı anlamında rakibi rahat çıkarmayan, top kazanan ve topu çabuk oynayan, rakip cezasahasında topla buluşunca far görmüş tavşana dönen bir oyuncu olarak ayarlarsanız gayet rolüne göre başarılı bir oyuncu olarak kabul eder devam edersiniz, daha fazlasını alamayacağımız artık belli...Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum