İlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
Hee tamam, bilmiyordum bu açiklamayi ama neyse önemli degil, dün aksamki kuzu gibi açiklamalariyla sinirimi bozdu çok agir sövesim varİlk olarak BatuhanB tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Yaş 23 24 olmuş. Şu saatten sonra bunları beklemek fazla iyimserlik.İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİleride güzel baskılı oynadı. Biraz dikine çalım denese, şutlarıda gelişse olacak
Yorum
-
-
istedikten sonra olur. By7 bize geldiğinde kaç yaşındaydı. Biz ve bizden sonraki kariyeri ortadaİlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYaş 23 24 olmuş. Şu saatten sonra bunları beklemek fazla iyimserlik.Bir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
suç sende olduğu kadar takım arkadaşlarında da suç var...1,50 boyunda olduklarını bildikleri halde uğurcanda dahail sürekli uzun top atıyorlar sana...
bu futbol fakirinin 50. dakikalarda ceza sahası dışındaki pozisyonda adama attığı pası hatırlayan varmı..işte bu kafasının içinin bom boş olduğunu gösteriyor...
Yorum
-
ya bu adami oynatarak degil 4 mac kadro disi yapip kazana biliriz oynadikca daha beter gitiyor limiti bitti. kanat oyamasini bilmiyen biri kanat oynamasin artik. Bu futbolla 1461 bile oyniyamaz sirf yerli diye oynuyor. Naci 20 dak oynadiginda bile bundan daha basariliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Uzun top, kısa pas, yan pas, hatta boş kale dahil kendisine verilecek her pas, forma ve şans benim için zaman kaybıdır. İstanbul takımlarına tavsiye etseler alan olmaz, şişirildikçe elde patlayan sahte bomba, Dorukhan dönse forma göremez, Doğucana hoca aynı sabrı gösterse kadroya giremez ama yerlinin yerlisi kontenjanı ve avcı torpilinden her maç bize karın ağrısı çektiren büyük 10 numaraRabbim sana binlerce şükür ki! Beni bu renklere tutkun bir kulun olarak yarattın...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum