fazla uzamasıda sıkıntı yaratır.topla ilişkisi boy uzadıkça azalmaya başlar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Wing Chun eğitimi alırken kol ve bacak kaslarının güçlenmesi için haftada bir defa isteyen öğrenciler ile birlikte denize gidip boynumuza kadar derine açılıp suyun içinde tekme ve yumruk çalışırdık. Su içinde hareket etmek daha zor olduğu için kasların gelişimine çok faydası oluyordu.
Bunu ağırlık çalışması ile kıyaslamamak lazım çünkü ağırlık çalışması belli kasları geliştirir su bütün vücudu sardığı için bütün kasları geliştirir ve fiziksel gücü daha çabuk arttırır.
Sadi hocayı tebrik ederim.Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
Boyu problem değil ki bu çocuğun neden bu kadar gündem oldu? 16 yaşında, 3-4 santim daha uzar herhalde. 1,70 gayet futbol oyuncusu için ideal. Mevzu güç kazanması. Yıkılmasın kolay kolay. Kaybolup gitmez.Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
Şuradaki yorumları okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum. Bu oyuncunun gelişimi için doğru bir hamle yapılıyor ancak halen daha ne gerek vardı gibisinden yorumlar. Yarın öbür gün kazara sağlam bir alt yapı, antrenman tesisi, antrenman sistemi kurulsa gene aynı yorumlara maruz kalacağız gibi gözüküyor. Sonra da alt yapıdan neden futbolcu çıkmıyor, neden alt yapıdaki futbolcular çelimsiz vs. gibi yorumlar. Açık ve net doğru bir şey yapılıyor yahu. Bunu ayırt etmek zor olmasa gerek."Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
Aynen öyle. Sırf geniş diye Ufuk Sonayı, boyu uzun diye Tayfun Corayı, çirkin şansı tutar belki diye Ergin Keleşi falan getirdiler takıma. Sonra da gelişmelerini beklediler. Kırk yılda bir bilimsel bir işe kalkıştı kulüp alt yapı konusunda. Onda da kulübe musallat eski futbolcular başladılar taş koymaya.İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞuradaki yorumları okuyunca hayretler içerisinde kalıyorum. Bu oyuncunun gelişimi için doğru bir hamle yapılıyor ancak halen daha ne gerek vardı gibisinden yorumlar. Yarın öbür gün kazara sağlam bir alt yapı, antrenman tesisi, antrenman sistemi kurulsa gene aynı yorumlara maruz kalacağız gibi gözüküyor. Sonra da alt yapıdan neden futbolcu çıkmıyor, neden alt yapıdaki futbolcular çelimsiz vs. gibi yorumlar. Açık ve net doğru bir şey yapılıyor yahu. Bunu ayırt etmek zor olmasa gerek.
2, 3 kere peşpeşe şampiyon kadro çıkarsak alt yapı futbolcularıyla TV'ye çıkıp ağlamazlarsa bir şey bilmiyorum.
İşin acıklı tarafı bunlara alkış tutan taraftarımızın olması...
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Ben demiştimİlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGs tv'de u17 maçı var, şu an devre arasında.
Abdülkadir oynuyor.
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Pekişsinİlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen demiştim[emoji14]
Sizin yakınınız falan mı Sibel?
Oyna, dik oyna!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan
sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Tanıdık.İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePekişsin
Sizin yakınınız falan mı Sibel?
Oyna, dik oyna!
En son Sibel tarafından düzenlendi; 17.01.2016, 15:19.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum