Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Daha dün Abdül ile ilgili bir şeyler yazmıştım. Sanki içime doğmuş gibiydi. İnanılmaz mutlu oldum bu akşam. Yabancı oyuncularımız iyi oynayınca da insan seviniyor elbette ama kendi toprağından bir çocuk bu seviyede daha 18 yaşında böyle oynayınca insan 1000 kat daha fazla seviniyor.

Temiz bir insan olduğuna yürekten inanıyorum. Yeteneklisin de. Yusuf abinle beraber çalışmayı hiçbir zaman bırakmayın. Allah gönlünüze göre verecektir. İpler tamamen senin elinde. Yolun açık olsun kardeşim.
    2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

• Sadece Maşallah deyin. Maşallah diyen çıksın kasıyor.

Yorum

• İlk olarak spormania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Büyük futbolcu olacaksın Abdülkadir. Trabzonspor'u şampiyon yapacaksın.
        Surada dursun.

Yorum

• Şülür Ya Rabbi...
          Maşallah sana,Nazar değmesin...

Yorum

• bir macta yere goge sıgdıramayıp bir mactada yerden yere vurmayalım yusufub basına gelenler onunda basına gelmesın sabırlı olalım bu cocuklar evet cok yeteneklı ama daha onemlısı trabzonsporlular cok daha guzel gunler gorecegız ınsallah onlarla
            Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Dar alanda bu derece bileklerine hakim olmak ve pas tercihlerinde hep doğru kararı vermek, ne diyeyim bu yaşta bu seviye. Dünya yıldızı olabilecek potansiyeli var.

Birine benzetilecekse illa Bernardo Silva'ya benzetilmeli. Stilleri çok benzer. Rolleri bile aynı hatta. Abdülkadir ortasahanın ortasında ve 10 numara mevkisinde de oynayabilir tabi ama kanatta bambaşka bir oyuncuya evrilebilir. Ters ayakla sağ kanatta oynamak değerine değer katar. Çok iyi bir oyun görüşü de var serbest rol de verilebilir, bu çocuğu kısıtlamamak lazım.

Belki erken ama milli takıma bile davet edilebilir 3-4 maç bu seviyede oynarsa. Baskı filan da hissetmiyor yani acayip övgüvenli çocuk. Maşallah diyelim nazar değmesin.

Yorum

• kaptan ve altyapimiz ve milli takimin her yas kategorisinde kaptanlik yapmis usak
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Diger Baris Memis örneklerine katilmiyorum. Bu çocuk cok ayri. Adam gibi bakarsa kendine birinci sınıf topcu olacak. Baris Memis tarzi topcular en fazla bizim ligde yildiz olurdu
                  Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Diğer takımlar da önemli futbolcular transfer etti ama bizim farkımız yusuf ile bu çocuk

Yorum

• Abdülkadir'in yeteneği var ama çok çalışması lazım . Daha 18 yaşında doğru ve disiplinli çalışmayla sadece trabzonun değil türkiyenin efsanelerinden olabilir. Çok çalış abdülkadir sakın bırakma....

Yorum

• Şımarmadan ,

Kendini sürekli geliştirerek ,

Egolarını değil yeteneklerini artırarak ,

Devam edersen bu takımın yeni Gökdeniz'i olabilirsin güzel kardeşim.....

Hadi göreyim seni.....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• maaşallah , abartmayalım lütfen

Yorum

• oynadığı futbol ayrı maç sonunda konuşması beni mutlu etti. Sıradan futbolcuların sıradan konuşmalarını yapmadı bilinçli bir şekilde ve ne diyeceğini bilerek konuştu.
                            TRABZONSPOR
                            iyi ki varsın Eren Bülbül...
                            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

• Göztepe maçında (oyuna alındıktan itibaren) sinyali vermişti.
                              Daha iyi olacaksın ..
                              "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• Çalış, çalış ve daha çok çalış!

Maaşallah!
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X