Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Vision var ya , oyun görüşü , o üst düzey .
    "We are here to preserve democracy , not to practice it."

Yorum

• Tam saha röportajından;

Kendi pozisyonunda en beğendiğin oyuncular kimler?

Luka Modric'in hem hücum hem defans yönü çok kuvvetli. Top çalma özelliği yüksek oyunculardan biri. Onu çok beğeniyorum. Ama ben joker gibi farklı mevkilerde kullanılan bir oyuncu olduğum için "Kendi pozisyonumda şu oyuncuyu beğeniyorum" diyemiyorum.

Peki, sen kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?

8 numara pozisyonunda. Yani orta sahanın ortasında rahat hissediyorum.

Hocaların senin hangi özelliklerini beğeniyor? Neleri eksik görüyor? Bu eksikleri tamamlamak için neler yapıyorsun?

Tüm hocalarım ters ayağımı geliştirmemi istiyor. A takımdaki tempoya ayak uydurabiliyorum. Çok şükür o süreci atlattım. Hocalarımın hepsi orta sahadaki oyuncunun gözünün çok açık olması ve sahanın her yerini görmesi gerektiğini söylüyor. Her idmanda bana ters ayağımla ilgili ekstra idmanlar yaptırıyorlar.

Yorum

• Muhteşemsin o kadar Allah nazarlardan saklasın...
        Her şeyin kolayını isteseydim bende Trabzonsporlu olmazdım. Trabzonsporlu doğduk; öyle öleceğiz.

Yorum

• İnşallah iyi olacak.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Dünkü maçta sağ kanada bu kadar hareketlilik katacağını sanmazdım. Umarım futbolunu daha üst düzeylere taşır ve Trabzonsporumuza uzun yıllar hizmet eder. Onun gibi gençlere çok ihtiyacımız var.

Yorum

• İkinci yarı Clichy'yi duman edecek. Avcı şimdiden çözüm düşünüyordur.

Yorum

• Kanatta oynadığını görünce pek bi beklentim olmamıştı ama çok etkili kullandı o kanadı. Maşallah
                www.x.com/zykmda

Yorum

• sözleşmesi sezon sonunda bitiyor.

yönetime sezon sonu görüşelim dese haksız mı?

Yorum

• bu çocuk 1.68 var mı?
                    İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaptan ve altyapimiz ve milli takimin her yas kategorisinde kaptanlik yapmis usak

Yorum

• hoca sans vermezciler ve bu cocuk cilizcilar basligin derinliklerinde kayboldu
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Damga vurduğu ilk maçta canlı izleme fırsatı yakaladığım için çok şanslıyım. Harikasın Abdüş sakın çizgini bozma.
                        Onca nimet varken, kul hakkı yemeyin!

Yorum

• İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tam saha röportajından;

Kendi pozisyonunda en beğendiğin oyuncular kimler?

Luka Modric'in hem hücum hem defans yönü çok kuvvetli. Top çalma özelliği yüksek oyunculardan biri. Onu çok beğeniyorum. Ama ben joker gibi farklı mevkilerde kullanılan bir oyuncu olduğum için "Kendi pozisyonumda şu oyuncuyu beğeniyorum" diyemiyorum.

Peki, sen kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?

8 numara pozisyonunda. Yani orta sahanın ortasında rahat hissediyorum.

Hocaların senin hangi özelliklerini beğeniyor? Neleri eksik görüyor? Bu eksikleri tamamlamak için neler yapıyorsun?

Tüm hocalarım ters ayağımı geliştirmemi istiyor. A takımdaki tempoya ayak uydurabiliyorum. Çok şükür o süreci atlattım. Hocalarımın hepsi orta sahadaki oyuncunun gözünün çok açık olması ve sahanın her yerini görmesi gerektiğini söylüyor. Her idmanda bana ters ayağımla ilgili ekstra idmanlar yaptırıyorlar.
                          Güzel konuşmuş. En çok hoşuma giden de ortasaha merkezde oynamayı sevmesi ve Modric'i beğenmesi. Biz Abdülkadir'den Modric tarzı bir gelişim ve oyun yapısı beklerken onun da bunu görebilmesi çok güzel bir şey.

Umarım üzerine koyarak devam eder ve Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa devlerinde izleriz.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• 2022'ye kadar sözleşme uzatılmış. hayırlı olsun.

şehrin bir umududa sende kardeşim
                            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Hayırlı olsun kardeşim benim.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• hayirli olsun

insallah seneye tekrar uzatiriz
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X