Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Tam saha röportajından;
Kendi pozisyonunda en beğendiğin oyuncular kimler?
Luka Modric'in hem hücum hem defans yönü çok kuvvetli. Top çalma özelliği yüksek oyunculardan biri. Onu çok beğeniyorum. Ama ben joker gibi farklı mevkilerde kullanılan bir oyuncu olduğum için "Kendi pozisyonumda şu oyuncuyu beğeniyorum" diyemiyorum.
Peki, sen kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?
8 numara pozisyonunda. Yani orta sahanın ortasında rahat hissediyorum.
Hocaların senin hangi özelliklerini beğeniyor? Neleri eksik görüyor? Bu eksikleri tamamlamak için neler yapıyorsun?
Tüm hocalarım ters ayağımı geliştirmemi istiyor. A takımdaki tempoya ayak uydurabiliyorum. Çok şükür o süreci atlattım. Hocalarımın hepsi orta sahadaki oyuncunun gözünün çok açık olması ve sahanın her yerini görmesi gerektiğini söylüyor. Her idmanda bana ters ayağımla ilgili ekstra idmanlar yaptırıyorlar.
Yorum
-
bu çocuk 1.68 var mı?İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekaptan ve altyapimiz ve milli takimin her yas kategorisinde kaptanlik yapmis usak
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam saha röportajından;
Kendi pozisyonunda en beğendiğin oyuncular kimler?
Luka Modric'in hem hücum hem defans yönü çok kuvvetli. Top çalma özelliği yüksek oyunculardan biri. Onu çok beğeniyorum. Ama ben joker gibi farklı mevkilerde kullanılan bir oyuncu olduğum için "Kendi pozisyonumda şu oyuncuyu beğeniyorum" diyemiyorum.
Peki, sen kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?
8 numara pozisyonunda. Yani orta sahanın ortasında rahat hissediyorum.
Hocaların senin hangi özelliklerini beğeniyor? Neleri eksik görüyor? Bu eksikleri tamamlamak için neler yapıyorsun?
Tüm hocalarım ters ayağımı geliştirmemi istiyor. A takımdaki tempoya ayak uydurabiliyorum. Çok şükür o süreci atlattım. Hocalarımın hepsi orta sahadaki oyuncunun gözünün çok açık olması ve sahanın her yerini görmesi gerektiğini söylüyor. Her idmanda bana ters ayağımla ilgili ekstra idmanlar yaptırıyorlar.
Umarım üzerine koyarak devam eder ve Trabzonspor'da şampiyonluk yaşadıktan sonra Avrupa devlerinde izleriz."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Hayırlı olsun kardeşim benim.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum