Yeni sözleşme hayırlı olsun. Sen çalışmaya devam et, gerisi kendiliğinden gelecektir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Hayırlı olsun. Her yıl ufak yükseltmeler ile şımartmadan kendini daha değerli hissettirmeliyiz..
Özellikle sosyal medyada yapılan ''Milyon Euro almalııııııı'' gibi iş bilmez laflarının bir futbolcuyu çok çabuk bitireceği konusunu iyi idrak etmek gerek..Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak A. Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTam saha röportajından;
Kendi pozisyonunda en beğendiğin oyuncular kimler?
Luka Modric'in hem hücum hem defans yönü çok kuvvetli. Top çalma özelliği yüksek oyunculardan biri. Onu çok beğeniyorum. Ama ben joker gibi farklı mevkilerde kullanılan bir oyuncu olduğum için "Kendi pozisyonumda şu oyuncuyu beğeniyorum" diyemiyorum.
Peki, sen kendini en çok nerede rahat hissediyorsun?
8 numara pozisyonunda. Yani orta sahanın ortasında rahat hissediyorum.
Hocaların senin hangi özelliklerini beğeniyor? Neleri eksik görüyor? Bu eksikleri tamamlamak için neler yapıyorsun?
Tüm hocalarım ters ayağımı geliştirmemi istiyor. A takımdaki tempoya ayak uydurabiliyorum. Çok şükür o süreci atlattım. Hocalarımın hepsi orta sahadaki oyuncunun gözünün çok açık olması ve sahanın her yerini görmesi gerektiğini söylüyor. Her idmanda bana ters ayağımla ilgili ekstra idmanlar yaptırıyorlar."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
maaşı aylık 20 bin tl'ye yükseltilerek 2022 yılına kadar sözleşme imzalatılmış. bu doğruysa yazıklar olsun diyorum. bu çocuk emre mor gibi dortmund eğitimi almadığı halde en az onun kadar yetenekli ve olgun. altyapımızdan geldi diye yılda 240 bin (55 bin euro) ile sözleşme imzalatmak kurnazlık değil iş bilmezlik ve aymazlıktır. yönetim kurnazlığını topu taça vurmaktan aciz olupta milyon eurolara oynayan kazmaları temizleyerek yapsın. yanlış anlaşılmasın daha bu yaşta yeni parladığı dönemde 1,5 - 2 milyon euro verilsin demiyorum ama 60 bin bu piyasada bu yeteneğe hakarettir. sapına kadar Trabzonsporluyum ama ben olsam şu sözleşmeyi imzalamazdım. yığınla düz ve vasat oyuncunun milyonlar aldığı yerde 60 bini kar olarak gören sevgili renkdaşlarım, ileride fb, gs, bjk gel 20 katını verelim dediğinde abdülkadir giderse hain damgasını ilk siz yapıştırırsınız bunada eminim.Bir Güneş Doğar Neler Değişir!
Yorum
-
İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaaşı aylık 20 bin tl'ye yükseltilerek 2022 yılına kadar sözleşme imzalatılmış. bu doğruysa yazıklar olsun diyorum. bu çocuk emre mor gibi dortmund eğitimi almadığı halde en az onun kadar yetenekli ve olgun. altyapımızdan geldi diye yılda 240 bin (55 bin euro) ile sözleşme imzalatmak kurnazlık değil iş bilmezlik ve aymazlıktır. yönetim kurnazlığını topu taça vurmaktan aciz olupta milyon eurolara oynayan kazmaları temizleyerek yapsın. yanlış anlaşılmasın daha bu yaşta yeni parladığı dönemde 1,5 - 2 milyon euro verilsin demiyorum ama 60 bin bu piyasada bu yeteneğe hakarettir. sapına kadar Trabzonsporluyum ama ben olsam şu sözleşmeyi imzalamazdım. yığınla düz ve vasat oyuncunun milyonlar aldığı yerde 60 bini kar olarak gören sevgili renkdaşlarım, ileride fb, gs, bjk gel 20 katını verelim dediğinde abdülkadir giderse hain damgasını ilk siz yapıştırırsınız bunada eminim.Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaaşı aylık 20 bin tl'ye yükseltilerek 2022 yılına kadar sözleşme imzalatılmış. bu doğruysa yazıklar olsun diyorum. bu çocuk emre mor gibi dortmund eğitimi almadığı halde en az onun kadar yetenekli ve olgun. altyapımızdan geldi diye yılda 240 bin (55 bin euro) ile sözleşme imzalatmak kurnazlık değil iş bilmezlik ve aymazlıktır. yönetim kurnazlığını topu taça vurmaktan aciz olupta milyon eurolara oynayan kazmaları temizleyerek yapsın. yanlış anlaşılmasın daha bu yaşta yeni parladığı dönemde 1,5 - 2 milyon euro verilsin demiyorum ama 60 bin bu piyasada bu yeteneğe hakarettir. sapına kadar Trabzonsporluyum ama ben olsam şu sözleşmeyi imzalamazdım. yığınla düz ve vasat oyuncunun milyonlar aldığı yerde 60 bini kar olarak gören sevgili renkdaşlarım, ileride fb, gs, bjk gel 20 katını verelim dediğinde abdülkadir giderse hain damgasını ilk siz yapıştırırsınız bunada eminim.
Batuhan Karadeniz 18 yaşına bastığında altında Ferrari si vardı, lüks havuzlu villalarda oturuyordu, evine eskort yolluyorlardı. Aynısını Yusuf a, Abdül e mi yapalım ? Paraya boğalım, futbolla ilişkilerini mi keselim ? Şımarmaya en uygun yaştalar, karakterleri o yaşta oturmaya başlıyor. Bizim uşakları zengin İstanbullu zibidilerine mi benzetelim ? Onlara özenenleri de gördük, şimdi 1461 3. liglerde takılıyorlar.
Yaşıtları okul kazanacağım diye dershane köşelerinde sürünürken Abdüş ayda 20 bin TL kazanacak, kulüpten evini arabasını da verirler. Maç primleriyle parası da katlanacak. Daha ne olsun ? Henüz 18 lik bir genç için daha fazlası olmamalı, çalıştıkça, kazandırdıkça kazanmalı. Bizim ülkede 2 maç oynayıp geleceğin yıldızı diye basına sunulan çok yıldız adayı oldu, lüks hayatın içine girince futbolla ilişkileri kesildi. Bizimkilere gayet güzel kontratlar yaptık, asıl bu kontratı kabul etmese kapının önüne koymak lazımdı. Ben ayda 20 bin TL lik kontrat istemem diyen 18 lik gençten bir halt olmazdı. Abdüş ve Yazıcı da karakter var.
Not: Emre Mor ile Abdüş arasında 2 yaş var. Abdüş ün 2 yıl sonraki kontratını da görürüz."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak ibrahim_yattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaaşı aylık 20 bin tl'ye yükseltilerek 2022 yılına kadar sözleşme imzalatılmış. bu doğruysa yazıklar olsun diyorum. bu çocuk emre mor gibi dortmund eğitimi almadığı halde en az onun kadar yetenekli ve olgun. altyapımızdan geldi diye yılda 240 bin (55 bin euro) ile sözleşme imzalatmak kurnazlık değil iş bilmezlik ve aymazlıktır. yönetim kurnazlığını topu taça vurmaktan aciz olupta milyon eurolara oynayan kazmaları temizleyerek yapsın. yanlış anlaşılmasın daha bu yaşta yeni parladığı dönemde 1,5 - 2 milyon euro verilsin demiyorum ama 60 bin bu piyasada bu yeteneğe hakarettir. sapına kadar Trabzonsporluyum ama ben olsam şu sözleşmeyi imzalamazdım. yığınla düz ve vasat oyuncunun milyonlar aldığı yerde 60 bini kar olarak gören sevgili renkdaşlarım, ileride fb, gs, bjk gel 20 katını verelim dediğinde abdülkadir giderse hain damgasını ilk siz yapıştırırsınız bunada eminim.sadece aşk bizimkisi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum