Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sakatlığı ciddi mi? Değildir inşallah.

Geçmiş olsun evlat.

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      gol neden buna yazıldı,sonuçta top çizgiyi gecmesine 1 metre vardı ???
      Kale çerçevesine giden toplarda rakip oyuncunun istem dışı müdahalelerinde golü hücum oyuncusuna yazıyorlar. Ama Abdulkadir'den gelen top auta doğru giderken, oyuncunun müdahalesiyle top yanlışlıkla kaleye gitseydi kendi kalesine gol olarak yazılacaktı...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Eyvallah
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Kötüydü ama toparlar, sıkıntı yok...
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Bu çocuğa en küçük baskı yapılmamalı. Kafasına göre takılsın.

Yorum

• Düşundüğümüz kadar kötü oynamamış, etkisiz kalmiş sadece. Merkezde kötü oynuyor deniyor ama oyun mentalitesi merkeze uygun, topu ayağinda tutmuyor, basit oynuyor.

Fiziksel olarak geliştiğinde rahat bir şekilde merkezi de oynar yani. Kanatlarda dribling özelliğini daha çok kullanmak zorunda kaldiği için öne çikiyor.

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Düşundüğümüz kadar kötü oynamamış, etkisiz kalmiş sadece. Merkezde kötü oynuyor deniyor ama oyun mentalitesi merkeze uygun, topu ayağinda tutmuyor, basit oynuyor.

Fiziksel olarak geliştiğinde rahat bir şekilde merkezi de oynar yani. Kanatlarda dribling özelliğini daha çok kullanmak zorunda kaldiği için öne çikiyor.
                Anlamadım zaten whoscored maçın yıldızı seçmiş. Fazla şey bekliyoruz sanırım.
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Anlamadım zaten whoscored maçın yıldızı seçmiş. Fazla şey bekliyoruz sanırım.
                  Rakamlari iyidir buyuk ihtimalle cunku isabetli pasi cok, cikişlarda kilit paslari var ve gol atti.

Ceza sahasi önünde penetre ederken pasif kaldi paslari tutmadi, bir kaç pası kisa atti onlar aklimizda kaldi.

Yorum

• Gol atman ve asist yapman lazım. Koşarak, mücadele ederek bu iş olmaz. Seni avrupanın büyük takımları niye alsın evladım ben lahana yiyorum köyde yaşıyorum diyerek olmaz. Sağdan gelip içeri gidip sola çekip doksana taktığın 2 tane gölün yok. Şu 40 yaşına merdiven dayamış Pereiranın hırsı, skora katkısı birazda sende olsun.

Yorum

• Bugün ipleri eline aldığını göstermeli.Yerinde oynarsa.
                      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Gol ekubana yazar..fena asistleri var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                        tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• çok kötü döndü. dayanılır gibi değil.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Adı var, cismi yok.
                            Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Bu çocuğa gerçekten hayret ediyorum, gram ilerleme olmadığı gibi geriye gidiyor.

Yorum

• Ara verilmeden önce iyi döndü intibası vardı fakat ara hiç yaramamış gözüküyor. Mazereti var hoş görmekten başka yapabilecek bir durum yok...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim