gol neden buna yazıldı,sonuçta top çizgiyi gecmesine 1 metre vardı ???
Kale çerçevesine giden toplarda rakip oyuncunun istem dışı müdahalelerinde golü hücum oyuncusuna yazıyorlar. Ama Abdulkadir'den gelen top auta doğru giderken, oyuncunun müdahalesiyle top yanlışlıkla kaleye gitseydi kendi kalesine gol olarak yazılacaktı...
Düşundüğümüz kadar kötü oynamamış, etkisiz kalmiş sadece. Merkezde kötü oynuyor deniyor ama oyun mentalitesi merkeze uygun, topu ayağinda tutmuyor, basit oynuyor.
Fiziksel olarak geliştiğinde rahat bir şekilde merkezi de oynar yani. Kanatlarda dribling özelliğini daha çok kullanmak zorunda kaldiği için öne çikiyor.
Düşundüğümüz kadar kötü oynamamış, etkisiz kalmiş sadece. Merkezde kötü oynuyor deniyor ama oyun mentalitesi merkeze uygun, topu ayağinda tutmuyor, basit oynuyor.
Fiziksel olarak geliştiğinde rahat bir şekilde merkezi de oynar yani. Kanatlarda dribling özelliğini daha çok kullanmak zorunda kaldiği için öne çikiyor.
Anlamadım zaten whoscored maçın yıldızı seçmiş. Fazla şey bekliyoruz sanırım.
Gol atman ve asist yapman lazım. Koşarak, mücadele ederek bu iş olmaz. Seni avrupanın büyük takımları niye alsın evladım ben lahana yiyorum köyde yaşıyorum diyerek olmaz. Sağdan gelip içeri gidip sola çekip doksana taktığın 2 tane gölün yok. Şu 40 yaşına merdiven dayamış Pereiranın hırsı, skora katkısı birazda sende olsun.
Yorum