abdulkadir kardesim oncelikle gecmis olsun. cok sanssiz geciriyor bu seneyi. onun disinda ben tercihlerini begenmiyorum. topla panik oynuyor ayagina dolaniyor. sut calismasi lazim. bu haliyle açık alan vermeyen takimlara üstünlük sağlayamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
kendi açıkladı , daha önceki ameliyatı ile ilgili değil diye.
başka bir sakatlık söz konusu .
haber61'de maçtan önce antremanda aldığı darbeye bağlı bir ağırısının olduğu yazıyordu .
abdulkadir zaten oyun tarzi gereği bir çok darbeye maruz kalacak bir oyuncu . bu tarz durumlar beklenen gelişmeler olacak biizm için.
adamın futbol hayatı böyle sürecek gidecek .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
hüseyin hoca ne diye öyle söyledi. hiç konuşmamışlı abdülkadirleİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekendi açıkladı , daha önceki ameliyatı ile ilgili değil diye.
başka bir sakatlık söz konusu .
haber61'de maçtan önce antremanda aldığı darbeye bağlı bir ağırısının olduğu yazıyordu .
abdulkadir zaten oyun tarzi gereği bir çok darbeye maruz kalacak bir oyuncu . bu tarz durumlar beklenen gelişmeler olacak biizm için.
adamın futbol hayatı böyle sürecek gidecek .Katranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
yayıncı kuruluşda aynı yerinden sakatlandı diye söylememişti.İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehüseyin hoca ne diye öyle söyledi. hiç konuşmamışlı abdülkadirle
basına yapılan demeçte ne söyledi duymadım .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!
Yeniden sakatlığı mı nüksetti sorularına Abdülkadir Ömür, açıklık getirdi. 
Abdülkadir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha önceden geçirdiğim sakatlıkla ilgili bir sorun yok. Başka bir yerde hissettiğim ağrıdan dolayı kendimi korumak için çıkmak zorunda kaldım. Yarın gerekli kontroller yapılacak” ifadelerini kullandı.
AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/abdulk...i-h732523.html
61saat.comKatranı dövmeyle olur mu şeker ?
Yorum
-
Bu cocugun aek macinda lopese calim atarken sakatlandi saniyordum. Halbuki Aek macinda zipladiktan sonra düserken sakatlandim diyor.
Kafa toplarina istekle cok yukseliyor ama yukseldigi yerler gereksiz yerler. Hava toplarini fazla kovalamasa iyi olur. Ceza sahasi haric.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum