Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• abdulkadir kardesim oncelikle gecmis olsun. cok sanssiz geciriyor bu seneyi. onun disinda ben tercihlerini begenmiyorum. topla panik oynuyor ayagina dolaniyor. sut calismasi lazim. bu haliyle açık alan vermeyen takimlara üstünlük sağlayamaz.

Yorum

• Maç sonu bacagina basamiyordu galiba. Ciddi midir değil midir belli değil.

Yorum

• İc kemik yapısında ağri nedir? Meniskus mu? Yarina kadar kimse açiklama yapmicak galiba? Durumu iyi gozukmuyor herkesin surati düsük çikarken.

Yorum

• 4 gün arayla ilk 11 oynatmak da hüseyin hoca biraz abarttı. bu adamlar aylardır oynamıyor insaf biraz

Yorum

• Sakatlığı ciddi değildir umarım.

Böyle bir futbol adamını izlemekten daha fazla mahrum kalmayalım artık.
            Bordo Mavi

Yorum

• Sıkıntısı ayak bileği civarında.bnce göztepe maci oynamışsa maça çıkacaktır.

Yorum

• hüseyin hoca maç sonu ameliyat yerinde sıkıntı var dedi.
                umarım tekrar menisküs problemi yaşamıyordur. 3 gün arayla 11 başlaması hatalı oldu. bu maç hamle olarak son yarım saat düşünebilirdik.
                Katranı dövmeyle olur mu şeker ?

Yorum

• Ileride cogalma sorununu sadece bu cocuk ile cözebiliyoruz.
                  Birde pas hatasinda böyle armut gibi yakalanmasak cok güzel olacak hersey.
                  Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• kendi açıkladı , daha önceki ameliyatı ile ilgili değil diye.
                    başka bir sakatlık söz konusu .
                    haber61'de maçtan önce antremanda aldığı darbeye bağlı bir ağırısının olduğu yazıyordu .
                    abdulkadir zaten oyun tarzi gereği bir çok darbeye maruz kalacak bir oyuncu . bu tarz durumlar beklenen gelişmeler olacak biizm için.
                    adamın futbol hayatı böyle sürecek gidecek .
                    ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kendi açıkladı , daha önceki ameliyatı ile ilgili değil diye.
                      başka bir sakatlık söz konusu .
                      haber61'de maçtan önce antremanda aldığı darbeye bağlı bir ağırısının olduğu yazıyordu .
                      abdulkadir zaten oyun tarzi gereği bir çok darbeye maruz kalacak bir oyuncu . bu tarz durumlar beklenen gelişmeler olacak biizm için.
                      adamın futbol hayatı böyle sürecek gidecek .
                      hüseyin hoca ne diye öyle söyledi. hiç konuşmamışlı abdülkadirle

Yorum

• İlk olarak matalar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        hüseyin hoca ne diye öyle söyledi. hiç konuşmamışlı abdülkadirle
                        yayıncı kuruluşda aynı yerinden sakatlandı diye söylememişti.
                        basına yapılan demeçte ne söyledi duymadım .
                        ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Trabzon haber ve Trabzonspor haberleri. Trabzon'dan çok özel haberler ve Trabzonspor'dan son dakika gelişmeleri ile transfer haberleri 61saat.com'da!

Yeniden sakatlığı mı nüksetti sorularına Abdülkadir Ömür, açıklık getirdi. 
Abdülkadir, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim. Daha önceden geçirdiğim sakatlıkla ilgili bir sorun yok. Başka bir yerde hissettiğim ağrıdan dolayı kendimi korumak için çıkmak zorunda kaldım. Yarın gerekli kontroller yapılacak” ifadelerini kullandı.

AYRINTILAR >>>https://www.61saat.com/futbol/abdulk...i-h732523.html

61saat.com

Yorum

• Durumu ciddi değilmiş.

Yorum

• Hal ve hareketlerinden sakatlığı nüksetti sanmıştım. Çok şükür korkulan olmadı.
                              Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Bu cocugun aek macinda lopese calim atarken sakatlandi saniyordum. Halbuki Aek macinda zipladiktan sonra düserken sakatlandim diyor.

Kafa toplarina istekle cok yukseliyor ama yukseldigi yerler gereksiz yerler. Hava toplarini fazla kovalamasa iyi olur. Ceza sahasi haric.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim