abdulkadir oynayabilecegi süper lig yada daha iyi yetisebilecegi bir avrupa takımına gitmeli burda yazık olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
-
Abdüş müthiş bir asist yaptı. Kalite akıyor.
88'de son değişiklik olarak oyundan alındı. Genel performansı iyiydi. Takımı başarılı şekilde yönetti. İnce işler yaptı ara sıra. Sadece temposu biraz düşüktü takımdaki bazı arkadaşlarına nazaran. O da normal karşılanabilir.En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 16:44.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
biraz durgundu, daha hareketli olmali
ama iyide tekmeler yedi
asistin linki
En son selcuk tarafından düzenlendi; 11.10.2016, 17:14."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebiraz durgundu, daha hareketli olmali
ama iyide tekmeler yedi
asistin linki
https://twitter.com/trabzonsporuln/s...45747296137221
Yorum
-
İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLink ölmüş
asist 83. dakikada dogru hatirliyorsam
http://forum.bordomavi.net/showthread.php/4831-Y%C4%B1ld%C4%B1zlar%C4%B1-Parlayacak-Oyuncular/page68Futbol takımımızın transfer dönemine ilişkin tüm gelişmelerin değerlendirildiği ve kaynak gösterilmesi kaydı ile paylaşım yapılan forum bölümüdür...En son selcuk tarafından düzenlendi; 12.10.2016, 00:32."Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
Rusya ve İtalyadaki gibi yedek klübesinde 12 oyuncu olabiliyor olsa keşke, en azından her maç oyuna girebilme ihtimali ve heyacanı olur
Bu gibi çocukları Avrupa'nın en büyük takımları bile çatır çatır oynatıp kazanıyor, biz gs deplasmanında yedekte 2 stoper, bir solbek, 2 forvet ile çıkıp ortasahada en çok gelecek vadeden Türk oyuncu olduğu bir çok otorite tarafından belirtilen bir genci yedek kulübesine bile almıyoruz, hem de ortasahaya adam lazımken... Bu şartlarda bu çocuk yedek olarak bile şans bulamayacaksa kadro büyüdükçe nasıl şans bulacak?Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!
Yorum
-
İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRusya ve İtalyadaki gibi yedek klübesinde 12 oyuncu olabiliyor olsa keşke, en azından her maç oyuna girebilme ihtimali ve heyacanı olur
Bu gibi çocukları Avrupa'nın en büyük takımları bile çatır çatır oynatıp kazanıyor, biz gs deplasmanında yedekte 2 stoper, bir solbek, 2 forvet ile çıkıp ortasahada en çok gelecek vadeden Türk oyuncu olduğu bir çok otorite tarafından belirtilen bir genci yedek kulübesine bile almıyoruz, hem de ortasahaya adam lazımken... Bu şartlarda bu çocuk yedek olarak bile şans bulamayacaksa kadro büyüdükçe nasıl şans bulacak?
Yorum
-
İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu hafta sakattı. fiziksel olarak biraz mesafe alması lazım. oynatmak kolay değil bu dönemde. bir de ekici yerine oynasın falan deniyor ki nasıl olacak bilmiyorum. ondan önce yazıcı şans bulur.
Güvendiği bir gencin arkasında durup formayı verebilir ama eğer bazı şeyler yetersizse silip atıyor. Benzer durum Giray'a da oldu. Tamam 35 maç oynasın demiyoruz ama hiç şans vermiyor.
Mesela Abdülkadir bazı maçlarda son dakikalarda oyuna girebilirdi. 5 dakika 10 dakika da olsa...
Biraz skorlar da etkiledi bu durumu. Belki ligin ikinci yarısına doğru daha iyi pozisyona gelirsek hocanın da bu tercihlerinde bir takım değişimler olacaktır.
Ayrıca genel kanının aksine alt liglerden rakiplere karşı değil Süper Lig takımlarına karşı oynatılması gerektiğini düşünüyorum. 1. Lig'den daha alt kategorilerdeki rakipler sakarlık yapıp çocuğu sakatlayabilir. Üst seviyelerde bu durum bu şekilde olmaz."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Abdüş'ü ligin ikinci yarısında muhakkak "oynatılma" garantisiyle kiraya gönderirim. Döndüğünde, yeni sezona hazır olacaktır. Kenardan gelip hem fark hem de dinamizm katacak bir gencimiz olacaktır...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdüş'ü ligin ikinci yarısında muhakkak "oynatılma" garantisiyle kiraya gönderirim. Döndüğünde, yeni sezona hazır olacaktır. Kenardan gelip hem fark hem de dinamizm katacak bir gencimiz olacaktır...
Yorum
-
İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdülkadir'in Karabük maçında attığı gol, kesinlikle izleyin..
https://www.instagram.com/p/BMCQAKkAH_G/
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum