sen şahanesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Abdülkadir Ömür
Daraltma
X
-
Şuan çok iyi lakin yakın zamanda bu alanda topu aldığında ölümcül bir silaha dönüşeceğini düşünüyorum.
Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
-
İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbartın abartın, Abdüşün en çok ihtiyaç duyduğudur şuan.And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
serbest kalır maddesi olmamalı sözleşmesinde.lig sonuda sözleşme yenilenip doyurucu bir maaş vermek lazım
ikinci olarak messi benzetmesini sadece topla giderkenki hal tavırları dersiniz.
Gelişecek daha
Gs maçında varlık gösterememesinin sebebi tamamen kadro kalitesi ve hoca başka bir şey değil
kadro kalitende kritik bölgeler dandikse ve hocan dandikse elindeki verimli yetenek abidesinin de maç içindeki emeğini harcarsın
bu maçta olmasa bile zorlu maçlarda sıkıntı çekiyor Abdül sebebi hoca ve takımdaki kritik bölge eksikliği"Annuit cœptis"
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman diyim burakla dolaşma seni kendi menagerlerinden birkaç şerefsize pazarlamaya çalışıyor.Kendin çalış zaten yeteneğin var tabanca gibi çocuksun aslanım benim.
Allah cc nazardan saklasin...... Seneye 61 no'lu Forma'yi giymeli.*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman diyim burakla dolaşma seni kendi menagerlerinden birkaç şerefsize pazarlamaya çalışıyor.Kendin çalış zaten yeteneğin var tabanca gibi çocuksun aslanım benim.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTarihin en pahalı Türk oyuncusu olmaması için bir sebep yok. Aynı yaşlardaki emre, arda gibi oyuncuları da izlemiştim. Abdülkadir çok daha iyisi.Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Yorum
-
Abdüş rakibi geçtikten sonra kaleyi ve önündeki defans hattını gördü, solak olduğu için hızlı bir şekilde topu sola içe doğru sürerken sol ayağının ucuna topa vurmadan 2 adım önce bastı işte bu saliselik bir işlem ve karar verme durumudur, doğal bir yetenek ürünüdür bu gol. Kaleyi sadece gözünün ucuyla görmesi bile kafasında bir film şeridi gibi tüm olasılıkların en uygunununu oynatması ve neticesini alması demektir. Bu her zaman olmaz ama olması için devamlı bir çalışma ve gelişim şarttır. Kaleye yakın bir yerde katil bir makinaya dönüşebilirsin çocuk.
Bu yaşta maşallah, ancak katedecek yol çok unutmamalıki başarının ilk şartı devamlılıktır.Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
Бургундия синий
61
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum