Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sen şahanesin
    sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Gelecek yıllarda Abdülkadir ve arkadaşlarını izleyeceğiz öyle bir yetenek.

Maşallah
      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bugun hafif sakatlik yasadigi pozisyonda yerde kalinca icim ciz etti sanki parkta oynayagan oglum dusmus kendisini incitmiste icim ciz etmis gibi hissettim. Sen bize Allah'in bir lutfusun. Goz bebegimizsin..

Yorum

• Şuan çok iyi lakin yakın zamanda bu alanda topu aldığında ölümcül bir silaha dönüşeceğini düşünüyorum.

Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
          FIRTINAİHTİLALEFSANE
          we the north

Yorum

• İlk olarak Saint Castillo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abartın abartın, Abdüşün en çok ihtiyaç duyduğudur şuan.
            Abdülkadir'in golünü analiz ettiğimizde, ortaya özgüven-yüksek derecede çeviklik-denge-hızlanma ve teknik ortaya çıkıyor. Çocuğun şımarmasından korkacağız diye şöyle bir gole kayıtsız kalacak değiliz
            And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• O golü ben atsam, o kadar sevinmezdim kardeşim.
              Durma, devam et!
              Hamiş

Yorum

• serbest kalır maddesi olmamalı sözleşmesinde.lig sonuda sözleşme yenilenip doyurucu bir maaş vermek lazım

ikinci olarak messi benzetmesini sadece topla giderkenki hal tavırları dersiniz.

Gelişecek daha

Gs maçında varlık gösterememesinin sebebi tamamen kadro kalitesi ve hoca başka bir şey değil

kadro kalitende kritik bölgeler dandikse ve hocan dandikse elindeki verimli yetenek abidesinin de maç içindeki emeğini harcarsın

bu maçta olmasa bile zorlu maçlarda sıkıntı çekiyor Abdül sebebi hoca ve takımdaki kritik bölge eksikliği
                "Annuit cœptis"

Yorum

• Eden Hazard a benzetiyorum stilini
                  61

Yorum

• bir kac tane daha bulup getirip yetistireceksin iste bu kadar isin. cok mu zor. nein dumkof hep hazir yiyecez biz. müzeye kupalarmi sigmiyor yoksa bankadaki borcmu
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Aman diyim burakla dolaşma seni kendi menagerlerinden birkaç şerefsize pazarlamaya çalışıyor.Kendin çalış zaten yeteneğin var tabanca gibi çocuksun aslanım benim.

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Aman diyim burakla dolaşma seni kendi menagerlerinden birkaç şerefsize pazarlamaya çalışıyor.Kendin çalış zaten yeteneğin var tabanca gibi çocuksun aslanım benim.
                        Golden sonra direk Burak Yilmaz'i aradi ve ona kostu. Belli ki cok seviyor onu.

Allah cc nazardan saklasin...... Seneye 61 no'lu Forma'yi giymeli.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak ÖmürKaradeniz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Aman diyim burakla dolaşma seni kendi menagerlerinden birkaç şerefsize pazarlamaya çalışıyor.Kendin çalış zaten yeteneğin var tabanca gibi çocuksun aslanım benim.
                          O konuyla ilgileniliyormuş. Tavlayamazlar inşallah çocuğu.
                          Milli Takımım TRABZONSPOR
                          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Tarihin en pahalı Türk oyuncusu olmaması için bir sebep yok. Aynı yaşlardaki emre, arda gibi oyuncuları da izlemiştim. Abdülkadir çok daha iyisi.

Yorum

• İlk olarak Özkan Şentürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tarihin en pahalı Türk oyuncusu olmaması için bir sebep yok. Aynı yaşlardaki emre, arda gibi oyuncuları da izlemiştim. Abdülkadir çok daha iyisi.
                              Böyle sprinter Emre Mor var muadili ancak Abdülkadir bana göre oyun görüşü daha iyi ve son vuruşlarda Messi gibi etkili olacak 1-2 seneye.
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Abdüş rakibi geçtikten sonra kaleyi ve önündeki defans hattını gördü, solak olduğu için hızlı bir şekilde topu sola içe doğru sürerken sol ayağının ucuna topa vurmadan 2 adım önce bastı işte bu saliselik bir işlem ve karar verme durumudur, doğal bir yetenek ürünüdür bu gol. Kaleyi sadece gözünün ucuyla görmesi bile kafasında bir film şeridi gibi tüm olasılıkların en uygunununu oynatması ve neticesini alması demektir. Bu her zaman olmaz ama olması için devamlı bir çalışma ve gelişim şarttır. Kaleye yakın bir yerde katil bir makinaya dönüşebilirsin çocuk.

Bu yaşta maşallah, ancak katedecek yol çok unutmamalıki başarının ilk şartı devamlılıktır.
                                Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                                Бургундия синий
                                61

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X