Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yıldızları Parlayacak Oyuncular

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Birtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tabare Viudez Milan'dan Ayrıldı Kaan.

Daha doğrusu gönderdiler.
    Sonuçta gitti adam işte. Detaylara inmeyelim.

Derin Milan.
    teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• İlk olarak 4EVERTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sonuçta gitti adam işte. Detaylara inmeyelim.

Derin Milan.
      İyi bakalım dediğin gibi olsun.

Yorum

• Altay'lı Musa Çağıran.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Altay'lı Musa Çağıran.
          GS ile anlaştı yaklaşık 1 ay önce
          Değişken dünya...

Yorum

• İlk olarak cahoe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            GS ile anlaştı yaklaşık 1 ay önce
            Biliyorum. Uzun zamandır takip ettiğim bir futbolcuydu. Bizim blog sitesinde kendisi için bir yazı yazmıştım. O yazıda "Önümüzdeki senelerde süper ligde görürüz" demiştim. 1 ay sonra Gs adamı aldı.
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Musa Dikkatimi FM 2010'da çekmişti.

Hep büyük takımlar alıyordu , veya Scoutlar öneriyordu.

Yorum

• Musa'nın 92 doğumlu olduğuna inanmıyorum açıkçası yaşını küçültmüş olabilir. Oyununu çok beğeniyorum muhtemelen ilerde A Milli Takımı'nın vaz geçilmez isimlerinden biri olacaktır.
                Trabzon SK 1967
                #8 Adam Maher

Yorum

• şahin aygüneş kasımpaşada oynuyor
                  İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                  Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• Luis Muriel
                    2maç 4gol
                    18yaşında
                    YOU'LL NEVER WALK ALONE
                    OKlahoma City Thunder

Yorum

• :root { --bmn-maroon: #6f1a2a; --bmn-blue: #79b7e3; --text: #1f2937; --muted: #6b7280; --bg: #ffffff; --chip-bg: #f5f7fa; --chip-border: #e5e7eb; } * { box-sizing: border-box; } html, body { margin: 0; padding: 0; background: var(--bg); color: var(--text); font-family: system-ui, -apple-system, "Segoe UI", Roboto, "Helvetica Neue", Arial, "Noto Sans", "Apple Color Emoji", "Segoe UI Emoji"; line-height: 1.5; } .wrap { max-width: 980px; margin: 0 auto; padding: 32px 16px 48px; text-align: center; } .logo { display: block; margin: 0 auto 20px; max-width: 420px; width: min(80vw, 420px); height: auto; } h1 { font-size: clamp(28px, 4vw, 40px); margin: 8px 0 6px; font-weight: 800; letter-spacing: -.02em; } p.lead { font-size: clamp(16px, 2.5vw, 18px); color: var(--muted); margin: 4px 0 22px; } .btn { display: inline-block; background: var(--bmn-maroon); color: #fff; padding: 12px 18px; border-radius: 999px; text-decoration: none; font-weight: 700; margin: 6px 0 28px; transition: transform .08s ease, opacity .2s ease; } .btn:hover { transform: translateY(-1px); opacity: .95; } .panel { background: #fff; border: 1px solid #eceff3; border-radius: 16px; padding: 18px 16px 6px; text-align: left; margin-top: 8px; } .panel h2 { font-size: clamp(18px, 2.6vw, 22px); margin: 0 0 8px; color: var(--text); text-align: center; } .panel p { margin: 0 0 16px; text-align: center; } .names { list-style: none; display: grid; grid-template-columns: 1fr; gap: 10px; padding: 0; margin: 12px 0 0; } .names li { background: var(--chip-bg); border: 1px solid var(--chip-border); border-radius: 12px; padding: 10px 12px; } @media (min-width: 640px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr; } } @media (min-width: 960px) { .names { grid-template-columns: 1fr 1fr 1fr; } } footer { margin-top: 28px; font-size: 13px; color: var(--muted); }     Sitemiz Yapım Aşamasındadır Kısa süre içinde yeni yüzümüzle karşınızda olacağız. Foruma Giriş İçin Tıklayın #EliniCebineAt – Teşekkürlerimizle Kulübümüzün başlatmış olduğu #EliniCebineAt kampanyasına bordomavi.net | Trabzonspor Taraftarlar Birliği olarak 1 adet TSBLACK Card ile katılım sağladık. İsmi geçen katılımcı üyelerimize teşekkür ederiz. Adil Ali Karanis Ahmet Başkaya Ahmet Bıyık Ahmet Can Ramazanoğlu Ahmet Haşim Badur Arda Yavuz Asiye Çakıroğlu Aytaç Çakıroğlu Behçet Sarıcaoğlu Behiye Çakıroğlu Berat Bulut Berber Kardeşler Bilgehan Kandil Bmn Halı Saha Bmn Kasa Cafer Özer Cemalettin Mehmet Şahin Cengiz Çubukçu Ceyhun Dündar Cihan Kibar Dündar Gün Emre İskender Emre Şahin Ethem Cumhur Eyüp Yazıcı Faruk Berber Fatih Birinci Ferşat Balcı Furkan Dündar Gamze Aydın Halit Doğan Şahin Hasan Bektaş Hüseyin Bağdat İbrahim Ay İlker Yazıcıoğlu İsmail Saral Kadir Kaan Külünk Kerim Fındık Mehmet Mercanlı Metehan Saraç Metin Külünk Metin Mso Neva Liman Nihat Günay Oğuz Zeytin Ömer Faruk Sandıkçı Özcan Asanoğlu Samet Berber Sefa Sağlam Süleyman Çakır Taner Gündoğdu Tunga Liman Uğur Ayaz Uğur Berkin Uğur Kalaylıoğlu Uğur Sadıkoğlu Ümit Çebi Ünal Zihni Vehbi Sancak Yenal Saral Yiğit Gayretli Zekeriyya Uzun Zeki Şevik © 2025 bordomavi.net 

son macta 1gol ve 3 assist yapti, assistlerin ikiside kafayla indirme, yani tam aradigimiz forvet, bu usagi takip edelim
                      https://twitter.com/Alika87

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Musa'nın 92 doğumlu olduğuna inanmıyorum açıkçası yaşını küçültmüş olabilir. Oyununu çok beğeniyorum muhtemelen ilerde A Milli Takımı'nın vaz geçilmez isimlerinden biri olacaktır.
                        Kendisi açıkladı 90lıyım diye. Babası abisinin peşinden asker olmasın diye 2 sene küçük göstertmiş
                        "53"

Yorum

• Akçaabat Sebatsporda oynayan Taha Balcı..
                          Bugsaşspor maçında izlemiştim. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 19 ve altı olduğu kesin.
                          Sanki Avrupada çok iyi bir takımın altyapısından çıkmış gibi futbol oynuyor..
                          Fiziksel olarak eksiklikleri var ancak henüz çok genç ve üstüne koyacaktır da.
                          Diyeceğim, bu çocuk ilerde büyük bir yıldız olma potansiyelini taşıyor.

Umarım Trabzonspor yanıbaşında olan bu yetenekten haberdardır ve izleniyordur...
                          -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                          suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                          disruption it would bring with it
                          -

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akçaabat Sebatsporda oynayan Taha Balcı..
                            Bugsaşspor maçında izlemiştim. Kaç yaşında olduğunu bilmiyorum ama 19 ve altı olduğu kesin.
                            Sanki Avrupada çok iyi bir takımın altyapısından çıkmış gibi futbol oynuyor..
                            Fiziksel olarak eksiklikleri var ancak henüz çok genç ve üstüne koyacaktır da.
                            Diyeceğim, bu çocuk ilerde büyük bir yıldız olma potansiyelini taşıyor.

Umarım Trabzonspor yanıbaşında olan bu yetenekten haberdardır ve izleniyordur...
                            taha 88 dogumlı yani cokta genc degil

Yorum

• İlk olarak ysfemr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              taha 88 dogumlı yani cokta genc degil
                              valla ben de şimdi baktım tffden harbiden 88liymiş..
                              ben 17-19 yaş arasındadır diye düşünmüştüm görünce.
                              -I fell in love with football as I was later to fall in love with woman;
                              suddenly, inexplicably, uncritically, giving no thought to the pain or
                              disruption it would bring with it
                              -

Yorum

• “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim” Mustafa Kemal Atatürk

YETENEKLI GENCLERE!
                                1991-1992 dogumluysaniz,hedefiniz profesyonel futbolcu olmaksa ve bu ugurda her türlü engele gögüs gererim diyorsaniz,hepsinden öte yetenekli ve de düzgün bir karakter sahibiyseniz mutlaka bize basvurun.En yakin zamanda maclarinizi takip etmek üzere ilgili kurullarimizi görevlendirelim.

GAZİANTEPSPOR Avrupa Altyapı Seçmeleri Yapıldı

Avrupada ilk kez bu yıl düzenlenen Gaziantepspor Altyapı Seçmeleri dün Almanya'nın Ludwigshafen şehrinde yapıldı.Seçmeleri izlemek üzere gelen Gaziantepspor Altyapı Sorumlusu Cuma Reyhan,Gaziantepspor Yardımcı Antrenörü ve Altyapı Koordinatörü Seçkin Göksel,Paf Takım Antrenörü Mehmet Süral ve Süper Gençler Antrenörü İbrahim Halil Süral'in birlikte yaptıkları değerlendirme sonucunda başta Almanya olmak üzere,İngiltere,Hollanda,Avusturya ve Fransa'dan gelen yaklaşık 80 sporcu arasından aşağıda isimleri yazılı olan gurbetçi gençlerimiz önümüzdeki sezondan itibaren kırmızı siyahlı formayı giymek üzere Gazi Şehrimize davet edildiler.Secilen oyuncularin isimleri; Utku Memik Altunay (Fransa) Hüseyin Yağmurkaya (Almanya) Mizgin Demir (Almanya) Memik Kızılcık (Hollanda) Talha Demirhan (Almanya) Tolga Tuna (Almanya) Osman Şanlı (Almanya) Mmpele Spormanagement ve Gaziantepsor Kulübü işbirliği çerçevesinde yapılan seçmelerde tespit edilen bazı oyuncuların ise bundan sonraki dönemde Firma yöneticisi Erol Çelik tarafından takip edilecekleri belirtilmiştir.Konuyla igili daha geniş bilgi ve fotoğrafları önümüzdeki günlerde sayfamızda bulabilirsiniz.
                                Avrupa'da İlk Kez !
                                Türk futbolunun mihenk taşlarından Gaziantepspor bu yıl ilk kez Avrupa'da da alt yapı seçme organizasyonu düzenliyor.27 Haziran 2009 tarihinde Almanya'nın Ludwigshafen kentinde Mmpele Sportmanagement sahibi Erol Çelik'le yapılan işbirliği çerçevesinde Mundenheimer Str.101 numaralı adreste bulunan stadyumda yapılacak olan seçmelere gurbette yaşayan yetenekli ve de hedefleri olan tüm gurbetçi gençlerimizi bekliyoruz.Gaziantepspor'umuzun altyapı seçmelerine başta 1.Takım Antrenörümüz sayın Seçkin Göksel olmak üzere,Paf Takım Antrenörlerimiz sayın Mehmet Süral ve İbrahim Halil Barut'la birlikte altyapıdan sorumlu çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz sayın Halil Süreyya Aksu,sayın Cuma Reyhan da katılacaklardır.İzleme komitesi tarafından beğenilen genç yetenekler önümüzdeki sezondan itibaren Gaziantep Spor PAF takımında top koşturmaya başlayacaklardır.Gaziantepspor geçmişten günümüze Türk Futboluna kazandırdığı yıldızlarla adından sıklıkla söz ettirmiştir.İşte size fırsat ! Gerçekten kendinize güveniyorsanız,ben yaparım diyorsanız,Türk Futbolu'nda Gaziantepspor formasıyla yıldızlaşmak istiyorsanız 27 Haziran 2009 tarihinde saat 10:00 da başlayacak olan seçmelere mutlaka katılınız.Daha geniş ve detaylı bilgi için www.gaziantepspor-altyapi.de adresini tıklayın.

Trabzonsporunda yurt dışında böyle seçmeler yapması gerekitiğni düşünüyorum.Böylece genc yetenekleri erken keşfedip kadroya katma imkanı oluşur.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X