Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Abdülkadir Ömür

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak C.Guleryuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gerek kişisel gerekse de milli kariyeri için daha iyi bir ortamda gelişmesi gerektiğini düşünüyorum. Daha profesyonel bir teknik ekip, daha profesyonel eğitim, daha profesyonel arkadaşlar vs.

Giderken zaten 20-25 milyon USD getireceği için Trabzonspor'a olan borcunu ödemiş olacaktır.
    bence paraylan borcunu ödeyemez, tek yol sampiyonluk

milli kariyeri önemsiz

kendi kariyerininde benim adima sadece bizdeki bölümü önemli, banane ünder gibi olmasindan

burasi Trabzonspor forumu

bizi sampiyon yapsin sonra isterse berlese gitsin, balon dor kazansin, banane
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Maalesef Abdülkadir'e yazık ediyoruz. Trabzonspor'da adamın ufku daralır. O kadar anti-futbol oynuyoruz ki oyuncular gelişeceğine geri gidiyor. Bugün Elif Elmas'ı izledim, adam fiziken çok iyi gelişmiş ve hızlanmış bizim Abdülkadir'de bu yönden zerre ilerleme yok.

Fenerliler nasıl da sevinmiş Gerrard'lar Modricler havada uçuşuyor. Halbuki bizim Abdülkadir çok daha yetenekli ama oyuncu köreltmede üstümüze yok. Sağında solunda egoist, futbolu bırakmış, takımı iplemeyen, gamsız, paracı yaşlı oyuncular var. Resmen takımı sabote eden, boşa çıkıp top almayan yardımlaşması takım oyunu sıfır bir oyuncu grubu var. Takım oyunu olmadan hiçbir şey olmaz, takımdaki karaktersiz oyuncular yüzünden de bu mümkün değil çünkü adamlar öyle oynamak istemiyor, koşmak yorulmak, terlemek istemiyor. Bir an önce yıllarını doldurup parasıyla kaçmak istiyor şehirden. Bu yüzden nefret ediyorum bu oyuncu grubundan.

Şahsen bu takımda altyapıdan yetişmiş oyuncuları izlerken daha bir şevkle destekliyorum takımı, hangi isim olursa olsun. Yusuf'u bile izlerken heyecanlanıyorum her ne kadar çok eleştirsem de. Abdülkadir ve Yusuf kendileri buraya kadar geldi, takım zerre değer katmadı bu iki oyuncuya. Herhangi bir şey verecek gibi de gözükmüyor. Bu yüzden satılmalarını istiyorum her ne kadar bu takımda uzun seneler kalmalarını istesem de.. Özellikle Abdülkadir gitsin adam gibi metodlarla ve taktik antrenmanlarıyla çalışsın atletikliği ve oyun bilgisini geliştirsin. Bu takımın düzeleceği yok çünkü.

Yorum

• Doğru yolda.Sahip çıkılsın bu uşağa.
        • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Eden Hazard tarzında oynatılmalı
          61

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ne yaptı da 40.000.000 Euro diyoruz?
            Şu an Cristiano Ronaldo 100 m euro, neymar neden 300 m euro? Neymar Ronaldo'dan fazlası mı yaptı? Türkiye liginde yarım sezonda beklenenden çok daha fazlasını gayet net bit istikrar ile yapması yetmez mi?
            Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• niye kadroda yoktu

Yorum

• Kalmaya niyeti varsa uzun süre takımda kalmalı. Yapılan transferler alttan böyle bir oyuncu yetiştirildiģini görünce hizaya girerler, saygıları artar. Hoca da aynı şekilde etki bırakır.

Sosa bile abdülkadir'i görünce ister istemez top oynamak zorunda kalıyor, kendini zorluyor.

Bazı oyunculardan kazanılacak para hiçbir anlam ifade etmez. Abdülkadir'in bütün potansiyelini sahaya yansıttığı bir takım saygı uyandırır ki bize çok lazım. Uzun zamandır kimse sallamiyor bizi, isteyen puanını alıp gidiyor Trabzon'dan, böyle olmaz.

Yorum

• Gardaş nabaysın

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    U16 oyuncu ile profesyonel sözlesme imzalamak neyin kafasidir?
                    Demiş arkadaşın birisi.
                    Nede Olsa TRABZONSPOR

Yorum

• Ünal hoca adam gibi oynat Abdülü

Yorum

• Transfer haberleri ve aşırı ilgi psikolojik olarak etkilemiş çocuğu bence..Aldırma devam et aslanım benim günübirlik yorumculara yedirmeyiz seni..
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Beklentileri karşılayan cazip bir teklif geldiğinde satılması hem kulübün hem Abdüş'ün geleceği icin en iyi seçenek. Müthiş yetenekli ve endişem bir süre sonra tarihteki birçok yetenekli yerli oyuncu gibi önce bocalayıp sonra sonra duraklayip silinmesi. Abdus yada Yusuf bizim ellerimizde 80 - 90m eurluk starlar olamaz.Sadece bizim değil TSL 'de hicbir takim böyle sansanyanel transfer yapamaz. Ligin kalitesi ve albenisi bu hayallerin epey altında.
                          Eğer boyle bos bir beklentiyle bu çocukları tutmaksa amaç hem hem onlardan gelecek gelire hem de bu çocukların geleceklerine yazık ederiz.

Yorum

• 18 yaşlı altyapıdan çıkmış az maliyetli yeteneği 12 milyon avroya satıp oradan gelen parayı 3 milyon avro maaş alan 33 yaşlı oyunculara vermek Trabzonspora ihanet olur.

Yorum

• Canlı izlemek muhteşem bir keyif.
                              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                              Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak David_LuiZ4 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Transfer haberleri ve aşırı ilgi psikolojik olarak etkilemiş çocuğu bence..Aldırma devam et aslanım benim günübirlik yorumculara yedirmeyiz seni..
                                Bence gayet de iyiydi. Izbandut gibi adamlar çocuğu vurmadan durduramadılar. Bazen vursalar da durduramadılar. Allah nazardan saklasın.
                                istanbul basını bizi çözmüş, içimize süper bir dinamit bırakmış. "futbolu en iyi bilen taraftar" demişler bize. şimdi çık çıkabilirsen işin içinden.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim