10 yıl etinden sütünden yararlandık. Beraber şampiyonluk ve kupalar kazandık. 29 yaşında 35 milyon Euro gibi bir paraya kaleci sattık. Bir kaleciye dünyada o parayı kimse vermez. Dünya çapında kalecilere verilir. Bence muazzam bir iş oldu. Uğurcan'ın kulübe faydası inanılmaz oldu.
Onun dışında şampiyon olduğumuzdan beri gitmek istiyordu. Avrupa'ya yollamadık. Bu yıl Fenerbahçe'ye bile gitmek için çok çabaladı, gidemedi. En sonunda Galatasaray'a gitti. Ben hiç kızmıyorum. Bizim taraftar da duygusallığı bıraksın. Kimseyi efsane ilan etmesin. En büyük efsane dediklerimiz bile İstanbul takımlarına gitti zamanında. Futbolcu paraya, kariyere ve şöhrete bakar. Oyuncu değerini bulunca satacaksın. Efsane diye bir kavrama inanmıyorum. Zamanında Abdülkadir'i de satmalıydık.
İstanbul takımına gitmesizoruma gitti arkadaş. Bir Onur kadar olamadın. Zaten Fener söylentileri çıktığında sessiz kalması aslında bizden çoktan gitmek istediğini gösteriyordu. O kadar takım varken Galatasaraya gitmek nedir ya? Umarım başarısız olursun. Umarım gittiğine pişman olursun. Şampiyonlar liginde oynayacakmış. her maçında en az 5 yersin inşallah.. Şu galatasarayında Fenerden daha büyük bir düşman olduğunu görün artık ya...
Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz. :D
Uğurcan yıllarca bu kulübe hizmet etmiş, kupalar kazanmış, ŞAMPİYONLUK yaşamış, kal denilmiş kulüpte kalmaya devam etmiş birisi. Kendisi, Yazıcı'nın illa da gideceğim deyip geri döndüğüne şahit oldu. Aynı şekilde Burak Yılmaz'ın da küfürler eşliğinde gidip yüksek naralar eşliğinde stadyumda alkışlandığını da gördü. Bunları ne çabuk unuttuk!
Ki Uğurcan, kardeşim yeter ben GİDECEĞİM deyip, alınan 33 m euronun çok daha azını kulübe kazandırıp gidebilirdi. Elinde olan kozu yine TRABZONSPOR'un menfaatleri doğrultusunda kullandı. 33 milyona değil 3 milyona bile yurtdışı yapsaydı sesimiz çıkmazdı. Kapı arkasında belki de bilmediğimiz kaç yurtdışı işi olmuştur, ama kendisine kal denilmiştir, bilemeyiz. Bizim asıl kızdığımız nokta gs ye gitmesi. Renktaşlar bu kulüp ilk defa istanbul kardeşlerine oyuncu yollamıyor, sayısız kere oyuncu gitti onlara, o yüzden bu kadar aşırı tepki vermeye gerek yok. İstanbul'un her zaman albenisi daha çoktur. Ayrıca futbolcunun takımı olmaz kontratı olur, bunu da unutmamak gerek.
Eğrisi doğrusu ile yaptıkların için çok teşekkürler Uğurcan. Yolun açık olsun.
fener maçına u 17 kalecisi ile çıkarsınız artık rezil kepaze herifler sizi...Fener inşallah şöyle 7 - 8 atar bize de sende sevinirsin başkan bozuntusu....Ulan aziz yıldırım bile bunun yaptıklarını yapamazdı bize çok üstlerine gittim diye....Bu bu kadar rezil bir adam....
Yolun açık olsun beraber şampiyonluk da yaşadık kötü günlerin de üstesinden geldik, kulüp tarihinin en yüksek bonservisini kaleciler için prime dönemde kazandırıp gittin. Umarım mutlu olursun kariyerinde güzel devam eder, iyi vedalaşmayı da bilmeli insan.
evet kaybımız büyük ama 1 sene kala 36 milyon kazandırıp gittiği için kızgın değilim. ama artık uğurcan bizim uğurcan değil o yüzden hafızalarımızda çok olumlu yer etmeyecek.
kendisi de yönetim de benim gözümde sınıfta kaldı...
2015-2016 yıllarında Trabzon sokaklarında o dönem sevgilisi olan şimdiki eşi ile amele gibi gezerken bugün ki geldiği nokta da maddi manevi sınıf atlamış şahıs sırf eşi İstanbul da yaşamak istiyor diye gidiyorsa kendisini efsane gören birine bu saatten sonra başarı da dilemem saygı da duymam.
kazandırdığı paranın da hiçbir önemi yok. onu da bu beceriksiz yönetim mundar eder merak etmeyin.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
35 milyon € luk Adam yillik 2,3 milyon € mu aliyor Ugurcan? Birde TL bazinda..
Iyi hos gittinde kazik yemissin.
Yolun acik olsun.
Bize büyük para kazandirdin. 5 milyon € ya yerin rahat dolar.
Yorum