Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uğurcan Çakır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seneler sonra foruma giriş yaptırdınız ya bana, alacağınız olsun.

Bu forumun büyük çoğunluğu (ben dahil) durmadı Trabzon'da; kimi okul derdine kimi geçim derdine, pek azı sevda derdine düşüp terk-i diyar eyledi.
    Bu forumun büyük çoğunluğunun (ben dahil) memleketteki evi barkı arazisi, kendisini ve ailesini geçindirmeye yeterdi. Zaten yazın bakımsızlıktan toplanamayan fındıkları, ormana dönen çaylıkları, 4bin liraya çıkan yevmiyeleri hepimiz görüyoruz.

"Siz olsanız gitmez miydiniz?" diye sormaya utanırım, çoğumuz gitmişken. Bu şehir tüm gidenlere bir şey vermişti, çoğumuz bu şehrin bize verdiğinin yüzde birini geri vermeden gittik.

Trabzonspor taraftarı bu memlekette görülmemiş, çözemediğimbir futbolcu sadakatine sahip. Bizden çirkinleşerek giden bir futbolcu hatırlamıyorum.

Biz bir Barış Alper Yılmaz'la, bir Kerem Aktürkoğlu ile sınanmadığımız için (affınıza sığınmıyorum) şımarıklık yapıyoruz.

Ben kaptandan razıyım. Kalma şeklinden de razıyım, gidiş şeklinden de razıyım.

Yorum

• İlk olarak Hacipsilo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Seneler sonra foruma giriş yaptırdınız ya bana, alacağınız olsun.

Bu forumun büyük çoğunluğu (ben dahil) durmadı Trabzon'da; kimi okul derdine kimi geçim derdine, pek azı sevda derdine düşüp terk-i diyar eyledi.
      Bu forumun büyük çoğunluğunun (ben dahil) memleketteki evi barkı arazisi, kendisini ve ailesini geçindirmeye yeterdi. Zaten yazın bakımsızlıktan toplanamayan fındıkları, ormana dönen çaylıkları, 4bin liraya çıkan yevmiyeleri hepimiz görüyoruz.

"Siz olsanız gitmez miydiniz?" diye sormaya utanırım, çoğumuz gitmişken. Bu şehir tüm gidenlere bir şey vermişti, çoğumuz bu şehrin bize verdiğinin yüzde birini geri vermeden gittik.

Trabzonspor taraftarı bu memlekette görülmemiş, çözemediğimbir futbolcu sadakatine sahip. Bizden çirkinleşerek giden bir futbolcu hatırlamıyorum.

Biz bir Barış Alper Yılmaz'la, bir Kerem Aktürkoğlu ile sınanmadığımız için (affınıza sığınmıyorum) şımarıklık yapıyoruz.

Ben kaptandan razıyım. Kalma şeklinden de razıyım, gidiş şeklinden de razıyım.

+61
      "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Şampiyonluk için teşekkürler Uğurcan. Kulüp tarihinin en yüksek transfer bedelini kazandırdığın için de teşekkürler. Her ne kadar gs camiasından nefret etsem de seni takip etmeye devam edeceğim.

Yolun açık olsun.

Yorum

• Seni seviyorum Kaptan,
          Şampiyonluk hayal gibi bişiydi o hayali bize gerçekleştiren en ana unsurlardan biriydin hiç unutmayacağım.
          Tüm emeklerin için sonsuz teşekkürler.

Transfer sürecine gelirsek,
          bu başkan yalancı ve sahtekar,
          daha düne kadar beylik beylik kurduğu cümleler boğazına dursun.

Uğurcan başarılı olsun,
          ğs yok olsun umrumda olmaz, hatta sevinirim.

Yorum

• Mevzu paramı arkadaşlar, HAYIR mevzu para değil. Benliğimiz satıldı. üçte bir fiyatına avrupaya gitseydi keşke. Asla ve asla başarılı olmasını istemiyorum bundan sonra. İnşallah sakatlanır da bir daha top mop oynayamaz

Yorum

• Uğurcan artık GS nin oyuncusu. Tek dileğim başarısız olsun. Şampiyonlar liginde ilk maçında 5 yesin inşallah. Trabzon evladı değil paranın kölesi bunlar. Sözleşmesi devam eden oyuncuyu ayartıyorsun. Eren'e de aynısı yaptılar. G.S kulubu Fenerden daha tehlikeli bir külüp. En büyük düşman GS. Umarım Uğurcanı aldığına pişman olurlar. Umarım Uğurcan da gittiğine pişman olur. Kaybolur gider tek temnnim o
              Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• Bir daha yazmayacaktım bu başlığa ama sağda solda ağlayan çocukları gördüm, yazmak istedim. Oğlun ağlıyor, gitmişsin bunu x'e atmışsın bir de Galatasaray'da izlersin diyorsun. Senin babalığına da Trabzonsporluluğuna da tüküreyim.

Bunu bir fırsat olarak düşünün ve ihanetin bedelini çocuklarınıza öğretin. Gidenin arkasından ağlamamayı öğrensinler. Yarın bir gün kendisini üzenlerin arkasından da ne olur geri dön diye ağlarlar. Hayatta mutlu olma şansları yok.

Hainlik yaptı, sen böyle olma sana güvenenleri mahcup etme de geç. Bu abiye ve kızına helal olsun.

( ゚д゚)

Yorum

• Kimsenin dıygusuna yön veremem ama "Küçüldük", "utandık", "Şimdi sekiz yaşındaki çocuklara ne diyeceğiz" gibi laflar saçmalıktan başka bir şey değil.

Biz şampiyonluğa doğmadık. Trabzonsporşuluk bana babamdan miras da değil, kendim Avni Aker'e gittim ilkokuldayken. Yol tarafında bilet sırasına da girdim, Yavuz Selim'de Yalıspor maçı da seyrettim. Semih'in, Müjdat'ın taşlandığı maçta ya beş ya altı yaşındaydım. 96 travmasını yaşadık. Ogün ve Abdullah gitti. Kimse çıkıp demedi ki "Ulan bizim uşaklar Trabzonsporlu olmayacak".

Ne kolay öyle bir oyuncu gitti diye pes etmek!

Teknolojinin zararlı tarafından, sanal hayatlardan, Barbie kültüründen korusunlar çocuklarını. "Arkadaşlar merhaba, kanalıma hoş geldiniz" diyor iki yaşındakiler, doğru mu yanlış mı pedagoglar karar versin de...Trabzonsporlu olacaksa, olur zaten. Konu kahraman üretmekse, eskiden de Hagi vardı onlarda. Sanki 2025'te şartlar aleyhimize değişmiş gibi davranıyor herkes.
                  Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• Emekleri için teşekkürler...
                    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bu transferin tutarına inanan varsa iki kulüpte amacına ulaşmış demektir.. Uğurcan gitmek istedi Fenerbahçe transferi büyük korku ile gerçekleştirilemedi.. Son güne kadar Avrupa beklendi ve Avrupa kadro kayıtlarının son gününe kadar beklenen teklif gelmeyince Galatasaray ile kulüp arasında taraftarın gazını almak için tamamı ile uydurma rakamlarla bu transfer gerçekleşti.. Göklerden gelen siyasi kararlar var futbolun afyonuna ihtiyaç vardı bu sezon afyon verildi,görülen o ki baya soluyanda olmuş.. Hayırlı işler...

Yorum

• oğlum sen adam değilsin. seni bu kadar insan şehirde sevdi bağrına bastı. fenerbahçe haberi çıktı sustun, galatasaray haberi çıktı sustun. istesen gitmiyorum futbolu trabzonspor'da bırakmak istiyorum da diyebilirdin. ama şöhret ve para daha ağır bastı değil mi. bunun adına profesyonellik deniyorsa gelecek her türlü tepkiye şimdiden hazır olacaksın. trabzondaki maçta nereye geldiğine pişman olacaksın.
                        En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 23:51.
                        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Uğurcan artık GS nin oyuncusu. Tek dileğim başarısız olsun. Şampiyonlar liginde ilk maçında 5 yesin inşallah. Trabzon evladı değil paranın kölesi bunlar. Sözleşmesi devam eden oyuncuyu ayartıyorsun. Eren'e de aynısı yaptılar. G.S kulubu Fenerden daha tehlikeli bir külüp. En büyük düşman GS. Umarım Uğurcanı aldığına pişman olurlar. Umarım Uğurcan da gittiğine pişman olur. Kaybolur gider tek temnnim o
                          gs sayesınde fenerden nefret etmıyorum artık. hatta fenerle sorunumuz yok artık bana sorarsanız. gs tespıtın yuzde yuz dogru kardesım. ugurun kendı gıtmesı ayrı olay ama bunu gs gızlıden gızlıye klupten habersız yapar dogru. hatta sadı sener donemınde de yaptılar bunu.erenın gıtmesı ıyı oldu ama burada konusulan gs ın hareketlerı. fenerle gene atısırız ezelı rakıptır bu ayrı ama fenerden ben hayatta boyle hareket gormedım bjk de aynı sekılde

Yorum

• Tek temennim 1 yıl sahalardan uzak kalması
                            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• Turk futbolcunun kariyerinde varabilecegi en yuksek yer. Istanbul.
                              avrupaya zaten gitmek istemezler. Keyifleri bozulur. Disipline gelemezler. istanbulda fazlasiyla para kazanmak varken niye avrupaya gidip keyiflerini kacirsinlar.
                              gidenlerde kosa kosa geri geldi.
                              Onun icin fazlada şey etmemek lazim. Işini yapti gecti gitti.
                              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
                              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Sana yaziklar olsun...altyapidan olup, Trabzonlu olup, kaptan olup kendini düsmanlarimiza pazarladin ya...durusuz, karaktersiz..para benim umurmda degil, keske daha az miktara avrupaya gitseydin de bize bu hayal kiriligini yasatmasaydin...
                                Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X