Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uğurcan Çakır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tarjeta Amarill tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hiç bir takım arkadaşı buna veda mesajı yayınlamadığına göre takımdaki çıban başı belki de buydu? Takım bundan kurtulduktan sonra çıkışa geçerse çıban başı buymuş diyebiliriz. Zamanında Onur ve Burak'tan kurtulunca çıkışa geçmiştik.
    Başka bir konuda Fatih hocanın genç kalecilere abilik yapacak birini arıyoruz demesiydi. Muhabir görünümlü zavallılardan biri de soramadı önceki kaleciniz abilik yapmadı mı diye
    trabzonspor bir sevdadir...

Yorum

• İlk olarak asos36 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kulüp ne ücret verdiyse kabul etti sözleşmesini uzattı bazıları gibi yenilemeyip gideceği takımdan daha çok para alırım hesabına girmedi bu adam ömür boyu trabzonda mı kalacaktı 38 yıllık şampiyonluk hasreti onun büyük katkısı ve liderliğinde geldi giderken kulübe rekor para kazandırdı daha ne bekleniyordu emeklerin için sağol uğurcan yolun açık olsun başarın daim olsun
      fenere gitseydi bu yorumlari kimse yazmayacakti onun için bu görüse sâhip olanlara saygim da yok bombos yumusak yorumlar bunlar... ömür boyu Trabzon'da mi kalacakmismismiss.... eski efsânelerimiz bu kafada olsalardi ne sampiyon olurduk ne de sehir takimi olurduk bundan emin olun ona göre fikirlerinizi gözden geçirin... Gençlerbirligi taraftari gibi yorum yapmaya utanmali insan
      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Bu eldiven-kova/çöp paylaşımında bir gönderme varmı? Kulübün öyle bişey yapacağını sanmıyorum açıkçası. Nerden çıktı bu?

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu eldiven-kova/çöp paylaşımında bir gönderme varmı? Kulübün öyle bişey yapacağını sanmıyorum açıkçası. Nerden çıktı bu?
          nerde hangi paylasim ?

Yorum

• Ben buna KDV dahil 36 milyon avro verildiğine inanmıyorum. Trabzonspor kamuoyunun baskısını kırmak için ortaya atılmış bir palavra olduğunu düşünüyorum. Paranın ve bu yönetimin olduğu yerde her türlü hile beklerim.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Sefer A. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

nerde hangi paylasim ?
              Instagram'dan. Yorumları oku anlarsın
              Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
              Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• İlk olarak MA291 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Instagram'dan. Yorumları oku anlarsın
                Sonradan gördüm evet... fuzuli işler... ama çok da yangın çıkaracak bir durum yok... conconların "sozo 30 molyon poro kozondordo" yorumlarını sileyim

Yorum

• İlk kez Trabzon'un karşısına çıkacaksın ve utanmadan demeç veriyorsun hiç bir ekstra yorum yapmadan "inşallah kazanacağız" diye.

Kevgire döneceksin, ağlatacak seni o beğenmediğin Trabzonspor!
                  Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• Bunun sayesinde gs bizi altyapısı olarak görüyor..kaptaninizi aldik parayi basip her oyuncunuzu aliriz diyorlar...satici
                    Sevinelim diye sevmedik.....

Yorum

• Valla ne olursa olsun ana bacı küfür edildiyse çok çok ayıp edilmiş, pislikler ya...
                      Dolar tepkisi bile malca, o dolarlara başkanın fotosu basılıp ona atılmalı aslında hey gidi hey

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                      Yükleniyor...
                      X