Uğurcan Çakır
Daraltma
X
-
-
Gitmek isteyen adam allem eder kullem eder yok sakatım der bir şey eder maçlara bile çıkmazdı,aksine daha önceki sezon başı performansına zıt bir performansla başladı bu sene Uğurcan. Bu kadar puan topladıysak esas pay yine onda.
Ben Uğurcan’ın yana yana gitmek istediğini düşünmüyorum. Bence o da bıktı bu işlerden. Geçen ay 20 de gelse 30 da gelse satmayacağım diyenlerin sözünü tutmasını bekliyorum.
Yorum
-
-
Uğurcan'dan bir Dozer Cemil beklentisi içerisine girmemek lazımdı. Bu kulüpte kimler satılmadı ki. Transfer rekoru kırdı ama bir o kadar da taraftarların kalbini acıttı. Oyuncuların İstanbul'a gitme isteği bundan yıllar önce de vardı yıllar sonra da olacak. Trabzon'un kaderi bu ne yazık ki...Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...Yorum
-
Gideceksen avrupaya gidecektin, başlarım parasına itibarı rezil ettin efsane felan değil diyeceğimde kulübünde itibarı beş parasız kaldı, bittik artık sıradan ezik bir anadolu kulübüyüzElektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...Yorum
-
gslilerden çok daha büyük gs yalamalığı yaptığını anladık... her sene onca fırsat varken avrupaya gidebilecekken en verimli dönemlerinde bunu tepip en iğrenç oluşumlardan birine gitme fikrini sana aşılayan adamın zihniyetini seveyim ben... birde utanmadan şampiyonlar liginde oynamak istiyorum falan diye maval okuyorsun bal gibi de biliyorsun gs denilen ucubenin avrupada çöpten farksız olduğunu.. umarım gol yağmuruna tutulursun... şu kadar insanı gece vakti öfkelendirip takımın itibarını yerle bir ettin. anti istanbul ama abi ya!!!En son İ. C. Ertem tarafından düzenlendi; 02.09.2025, 00:19."Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ
"AKÇAABAT SEBATSPOR"Yorum
-
Şampiyonluktaki emeği için teşekkürler. Dün akşam bile mağlubiyeti önledi. Ben razıyım.
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum