Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uğurcan Çakır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Uğurcan'ın rakibimize gitmiş olmasına tepkileri normal karşılıyorum. Bununla birlikte gidişine sebep durumlar olduğunu düşünüyorum:
    1. Uzun zamandır Avrupa'ya gitmesine izin verilmedi.
    2. Şampiyonluğun mimarlarından olmasına rağmen leş yabancılara verilen maaşa yakın maaş bile verilmedi.
    3. Maalesef transferinden gelen paraya ihtiyaç var. (Muhtemelen çarçur edilecek...)

Genç kalecilerimizi beğeniyorum. İnşallah bu süreç onlara yarar.
    En son tsukru61 tarafından düzenlendi; 03.09.2025, 19:20.

Yorum

• Şimdi anlamışssındır neden kaptanlığının alınması gerektiğini yazdığımı,Zeyyat Kafkas'ın taraftarla dalga geçer gibi ne sözleşme uzatması diye konuştuğunda da anlamalıyıdın ki,Uğurcan tipi bu şehirde bir kimlik inşa edemez,günü doldurdu ve gitti.Yusuf Yazıcı gibi sonradan para bulan varoş tipler yaşadıkları yeri geliştirmeyi değil özentisi oldukları yere yamanmayı tercih ederler.
      • Memento mori

Yorum

• Alt yapımızdan çıkması, uzun zamandır kaptan olması ile yapılan açıklamalar ve sürecin iyi yönetilememesi de düşünülünce bu transfer hem kulüp prestijini hem de kendi prestijini sarsacak şekilde bitti. Üzerinde oluşan baskı da cabası... Trabzonspor'un kendini konumladığı ve taraftarının bakışı da düşünülünce kabul edilemez bir transfer bana göre. Bu iş bizim için gönül işi, oyuncu için böyle olmak zorunda değil tabi. Ama bu iş bizim için gönül işi diyorsak da kızmaya da küsmeye de hakkımız var. Yoksa taraftarlığın ne anlamı var? Adı üstünde taraftarlık rasyonellik üzerine değil taraf olma üzerine inşa edilmiş bir kavram. Hasılı çok uzattım; umarım takımın ve futbol kariyerin çerçevesinde bundan sonra hiçbir başarıda payen olmasın iyi bir şekilde gitmesin. Yollarımız da bir daha kesişecek noktaya gelmesin.
        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Hiç bir takım arkadaşı buna veda mesajı yayınlamadığına göre takımdaki çıban başı belki de buydu? Takım bundan kurtulduktan sonra çıkışa geçerse çıban başı buymuş diyebiliriz. Zamanında Onur ve Burak'tan kurtulunca çıkışa geçmiştik.
          “Beşiktaş için canımı veririm.”
          —Şenol Güneş

Yorum

• G0ar9IxXkAABGxx.jpg

eşi koyu gsliymiş... utanç duyuyorum olan bitenden...
            "Benim gideceğim yer, geldiğim yerdir. Ben ne ünvan istiyorum, ne de makam istiyorum..." - ŞENOL GÜNEŞ

"AKÇAABAT SEBATSPOR"

Yorum

• Yolun açık olsun kaptan.

Sen benim için hep Trabzonsporlu Uğurcan olarak kalacaksın.
              "The North Remembers" (Kuzey Unutmaz)

Yorum

• Muslera 15 Senede 45 CL maçına çıktı.

Uğurcan'ın kariyer hevesi bu mu yani. Muslera neden Gese'yi satıp avrupa yapmadı ?

Yılda ortalama 3 4 Cl maçı.. Çoğu zaten hezimetle sonuçlanıyor. Bu yaştan sonra avrupa desen onuda yapamaz. Para desen para bile değil. Bu ihanet benim gözümde. istediği kadar kazandırsın.

Hatta bu başlık kilitlense yeridir artık.
                En son Enes Ünal Kaya tarafından düzenlendi; 10.09.2025, 10:47.
                ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak İ. C. Ertem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  G0ar9IxXkAABGxx.jpg

eşi koyu gsliymiş... utanç duyuyorum olan bitenden...
                  Muhtemelen eşi kendinden daha çok sevindi bu transfere... Artık sadece Beşirli sahili atmak zorunda kalmayacak ne mutlu ona..
                  En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 11.09.2025, 14:52.
                  "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Gittiğin takım da kariyerinin en dip noktasını yaşaman dileğimle, hatta ilk çıktığın maçta 5 yemeni temenni ederim.

Hatta öyle maçlar oyna ki herkes "ulan nerden aldık nu kaleciyi" desin. Kovacan diye anılman dileğiyle bay bay...

Trabzon da da en kısa zamanda unutulanlar arasında yerini alasın inşallah..

Rakibin kalecisine en içten temennilerim bunlar olur ancak..
                    Kızlar !! evlenecekseniz Trabzonsporlu biriyle evlenin. Senelerce çekmediği kahır kalmadığı halde Trabzonspor'u bırakmadıysa sizi hiç bırakmaz.

Yorum

• kulüp ne ücret verdiyse kabul etti sözleşmesini uzattı bazıları gibi yenilemeyip gideceği takımdan daha çok para alırım hesabına girmedi bu adam ömür boyu trabzonda mı kalacaktı 38 yıllık şampiyonluk hasreti onun büyük katkısı ve liderliğinde geldi giderken kulübe rekor para kazandırdı daha ne bekleniyordu emeklerin için sağol uğurcan yolun açık olsun başarın daim olsun
                      Bu galeriyi görüntüleme izniniz yok.
                      Bu galeride 1 fotoğraf var.

Yorum

• Bu yeni yolculuğunda bizi gururlandırmaya erken başladın, emeğine sağlık kaptanım

Yorum

• Yeni maceraları çok heyecanlı geçiyor zevkle takip ediyoruz aynen devam et
                          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Bırakın adamı şampiyonlar liginde oynayacak O...

Yorum

• Keşke bir gol daha yeyip, beğenmediğin 61'i tabelada da görseydin !

Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

• İlk olarak Doğan BULAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gittiğin takım da kariyerinin en dip noktasını yaşaman dileğimle, hatta ilk çıktığın maçta 5 yemeni temenni ederim.

Hatta öyle maçlar oyna ki herkes "ulan nerden aldık nu kaleciyi" desin. Kovacan diye anılman dileğiyle bay bay...

Trabzon da da en kısa zamanda unutulanlar arasında yerini alasın inşallah..

Rakibin kalecisine en içten temennilerim bunlar olur ancak..
                                Naptın sen ya nostradamus gibi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X