Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Uğurcan Çakır

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir maçta da kurtarış yap bi zahmet ya takım geriye düşüp maçı çevirmeye çalışmaktan helak oldu.

Yer elması emrah’ın şutunu da içeri buyur etti ama verilmiş sadakamız varmış.
    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Uğurcan Çakır

Ugurcan iyi kaleci değildi, çok iyi kaleciydi. Öyle ki maçı rakipten alıp bize veriyordu. Fakat bu sene iyi kaleci bile değil. Bildiğin normal bir kaleci oldu.

Bence şampiyonalar liginden elendikten sonra satılmalıydı
      En son omondoles tarafından düzenlendi; 02.10.2022, 01:28.

Yorum

• uğurcanın form düşüklüğüne neden olan bence saha dışı durumlar

1,1 milyon avro ile sözleşme uzatması (bu rakkam az değil ama yedek denswil e 2.2 milyon avro verilince az oluyor haliyle)

birde avrupaya gitmek isteyip gidememesi,sanırım kulüp yüksek bonservis talep etti

uğurcan geçen sezon bitiminde yaptığı açıklamada ben fedakarlık yaptım şimdide kulüpten fedakarlık bekliyorum dedi,isteği yerine gelmedi

uğurcan da tahminim bu nedenlerden dolayı motivasyon problemi var,bunun da nedeni uğurcan değil yönetimdir,

ya oyuncuyu satacaksın bonservis beklentisini düşürüp,yada oyuncu ile en az 2.2 milyon avroya sözleşme imzalayacaksın,ikiside yapılmadı
        TEKKEBALL

Yorum

• İnsan makine değil ki her zaman aynı motivasyonla aynı iştahla oynasın.
          İnsanın hayat grafiği inişlerle ve çıkışlarla doludur.
          Uğurcan da kötü bir dönemden geçiyor. Bunun çeşitli sebepleri olabilir.
          Bize düşen BİZE 38 YIL SONRA ŞAMPİYONLUĞU GETİREN KAPTANA sahip çıkıp onu desteklemektir.

Lütfen bir sinirle yazdıklarımızı göndermeden önce bir daha okuyalım. Ayıp oluyor arkadaşlar.
          2010-2011 Sezonu Tertemiz Şampiyonu Trabzonspor !

Yorum

• Hiç okumadım bile uğurcanı gömme şenlikleri başlamıştır yine.Uğurcanın hatasına kızarken, Her pozisyonda ortasahadan bile bütün topları uğurcana dönenlerede bir pay verin.
            THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Moralini bozma büyük kaptan seviyoruz seni.Yıllarca kaptanı olacaksın bu takımın seninle şampiyonluklar yaşayacağız , daha yeni başladık
              THE NORTH REMEMBERS

Yorum

• Klasik sezon başı formsuzluğu bu sezon biraz uzun sürdü.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• Bazı şeylere akıl sır erdiremiyorum.Yahu çok basit,ya sağa ya da sola uzun oynayacaksın,5 saniye sonra seni kimse hatırlamayacak.
                  O topu ortaya verip gol yediriyorsun be adam.
                  En son Cem Balcı tarafından düzenlendi; 04.10.2022, 12:11.
                  • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Cocuk gitmek istiyordu kadoroda tuttular. Formsuzlugu da buyuk ihtimalle bundandir. Henuz takima tam olarak motive olabidigini zannetmiyorum. Duzelir insalllah.

Yorum

• kaptan 1-2 haftaya toparlar.

Yorum

• Kimse Uğurcan’a kötü kaleci demiyor ama bu sene tanınmayacak halde.

Boşuna Uğurcan’ın avukatlığına soyunmaya gerek yok adam formsuz her maç hatalı gol yiyor. Bir de eleştirenlere hakaret edenler var bunların hiçbir TS futbolcusunu eleştirmemiş olması gerekiyor öyle ya hepsi bu takım için ter döküyor hepsinin formsuzluğu olabilir.

Ben yine kalede Taha göreceğime Uğurcan görmek isterim tabi ama saçma sapan goller yemesine artık tahammülüm çok azaldı.

FD98C33C-3B06-4133-A688-0604BF61780A.jpg
                        En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 03.10.2022, 12:42.
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bazı şeylere akıl sır erdiremiyorum.Yahu çok basit,yağa sağa ya da sola uzun oynayacaksın,5 saniye sonra seni kimse hatırlamayacak.
                          O topu ortaya verip gol yediriyorsun be adam.
                          farklı düşünüyorum. rastgele uzun oynaması benim gözümde daha büyük eksi. bu hata sezonda 5 kere olur, 3ü gol olur. ama şişirme vuruşlarla kaybettiğimiz topun haddi hesabı yok. oyun kuramıyoruz. top duvara çarpmış gibi geri geliyor. bunlar yüzünden eminim daha fazla gol yiyoruz, tek farkı uğurcan'a basit hata yazmıyor. paslı çıkmaya devam. sadece daha çok çalışmalı. ayrıca önündeki adamlar da düzgün pozisyon almalı. bütün pas kanalları kapalıysa zidane bile top kaybı yapar. kimse büyücü değil.

Yorum

• İlk olarak zaqua tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            farklı düşünüyorum. rastgele uzun oynaması benim gözümde daha büyük eksi. bu hata sezonda 5 kere olur, 3ü gol olur. ama şişirme vuruşlarla kaybettiğimiz topun haddi hesabı yok. oyun kuramıyoruz. top duvara çarpmış gibi geri geliyor. bunlar yüzünden eminim daha fazla gol yiyoruz, tek farkı uğurcan'a basit hata yazmıyor. paslı çıkmaya devam. sadece daha çok çalışmalı. ayrıca önündeki adamlar da düzgün pozisyon almalı. bütün pas kanalları kapalıysa zidane bile top kaybı yapar. kimse büyücü değil.
                            Öyle bir pozisyonda top ortaya oynanmaz.Bu anlatılır hep idmanlarda,kanatlara gönderilir top.Atacağı arkadaşı yoksa yine kanatlara uzun atılır.
                            Böylelikle risk en aza iner.Yedirdiği golde risk %90 ise,benim tarif ettiğim şekilde %1.
                            • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Arkasina cok iyi bir (yabanci) kaleci alinmali. Rekabet iyidir
                              .

Francesco
                              Totti

Yorum

• suan hic güven vermiyor, kaleye gelen her sut gol oliyor. Hadi toparlan artik

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X