Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelispor 1-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sosyalci08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Maça giden arkadaşlar maçtan önce küçük bir kız çocuğu taraftara bordo mavi çektirdi maçın en güzel anısı oydu belkıde orada olanlar ne demek istediğimi anlamışlardır. Acaba görüntüsü resmi varmı elınde olan varsa lütfen gondersınler inanın görülmeye değerdi
    bu video ya ulaşamadım bende,facede paylaşım rekoru kıracak bi video
    coolman COLMAN....

Yorum

• İlk olarak aggressors tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bu video ya ulaşamadım bende,facede paylaşım rekoru kıracak bi video
      ben çektim o anı cep telefonuna ama henüz yüklemedim ilgi alaka çoksa yükleyeyim
      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• yönetimizlen baglantilari olanlar forumdan

yönetime Rafel Van der Vaarti önerin Real Madridde oyniyo ve real ucuz bi fiyata satmaya hazir cünkü onun pozisiyoununda wesley snejder var

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben çektim o anı cep telefonuna ama henüz yüklemedim ilgi alaka çoksa yükleyeyim
          hangi vieodyu ya???

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bahsedilen videoyu yüklermisiniz.Çok ilgi olacaktır
            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hangi vieodyu ya???

kocaeli maçında maçtan önce küçük bir kız sahaya inip tribünlere bordo mavi çektirmişti...
              En son Kasım BEKTAŞ tarafından düzenlendi; 12.05.2009, 01:45.
              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• burada var o video

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Alper Ozan Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  kardeşimiz(?) kocaelinin gazetesinde çıkan bir yazı:

yazarı: erdem övüç

Trabzon şampiyon mampiyon olmasın !

Yazıma yoğun bakımda yatan ve yaşam mücadelesi veren sevgili ağabeyimiz Yılmaz Kırlı hocama acil şifalar dileyerek ayrıca tüm annelerin -Anneler Günü´nü- tebrik ederek başlıyorum. Kocaelispor dün akşam bana göre namus maçlarından birine çıktı. Bu maç başlamadan önce İsmetpaşa´da akıl almaz manzaralar oldu. Bir sürü Trabzon´lu bir anda İsmetpaşa´yı doldurdu. Çünkü bunlar bizim içimize sızıp daha sonra kendi bölümlerine geçtiler. Bir kafalarına göre bayrak açtılar. O bayrak varyaa !! Kocaeli öyle böyle değil o bayrağı !! Bir de burası Trabzon buradan çıkış yok demezler mi. Hey benim Allah´ım. Komik şeyler.

Kocaeli yalnız takım...

Şimdi neden rakip taraftar ilk önce bizim bölüme geçer ondan sonra da kendi tarafına geçer ? Burası neresi ya ? Trabzon mu ? Adamların hakkı yüzde 5, ama stadın yarısı Trabzonlu dolu. Bunların alayı İzmit´te yiyor içiyor. Önümüzden Trabzon tarafına koşarak geçerken o kadar değişik hareketler yaptılar ki, o an vah Kocaeli´m vah ! dedim. Önceki yazılarımda da bu konuya çok sık değindim. Kocaeli herkese bakıyor, herkesi içiriyor ama karşılığında da neler görüyor. Boşuna asılmadı o pankart. TÜRKİYE´YE BAKAN KOCAELİ, BİR KOCAELİSPOR´A BAKAMADI diye. İnsanoğlu nankör, insanoğlu egoist, insanoğlu vefasız. Kocaeli´de de bir dünya vefasız adam dolu. Şimdi ne söylesem ki, ne anlatsam ki, dün akşam ki görüntüler mide bulandırıcıydı. TFF kesin Kocaelispor´a yine bir sürü para cezası verecek. Eğer bize bu maçla ilgili para cezası gelirse, bu parayı ya Trabzonspor ya da Kocaeli emniyeti versin.

İlk yarının skoru bu olmamalıydı...

Maç öncesinde o kadar saçma sapan işler oldu ki, yazıya ancak sıra geldi. Maç öncesi Erhan Altın, -Çıkın aslanlar gibi oynayın- dedi. Kocaelispor´da tüm futbolcular sadece ve sadece galibiyeti düşündü. Maçın ilk yarısında Kocaelispor´un rakibine oranla daha çok topa hakim ve ne yaptığını bilen bir takım görüntüsü içerisinde olduğunu gördük. 15. dakikada kuru gürültü Trabzon taraftarı -gol gol gol- diyerek bir şeyler anlatmaya çalıştı. Ancak bizim taraftar o tezahüratın nasıl yapılacağını çok iyi gösterdi. Bizimkiler zaten rakip taraftarı susturan bir taraftar olduğu için kuru gürültü Trabzon taraftarı da gafil avlandı. İlk yarının gelelinde Kocaeslipor daha baskılıydı. Hasan Uğur, Adem ve Cesar ilk yarının etkisiz isimleriydi.

Nöbetçi golcü Hazma...

Erhan Hoca ikinci yarıya Hasan´ın yerine Hamza ile başlamayı tercih etti. 55´te de Akkem´in yerine Serdar girdi. Bu Hamza çok değişik bir adam. Gerçekten helal olsun. Yani amatör küme deyip geçmeyeceksin. 2 yıldır çok istikrarlı maçlar çıkarıyor. Bir de öyle goller atıyor ki akıllara zarar. Onlardan birini de dün Trabzon´a attı. Oyuna ikinci yarıda giren Serdar´ın şık ortasında Hamza başının arkası ile çok mükemmel bir gol attı. Silva bu golü zannediyorum hayatı boyunca bir daha yemez.

Çoban çuvalladı...

Gökhan´ın sarı kartı var, Serdar kendisini geçiyor karar devam. Nsumbu´ya foul yapılıyor, top Kocaelisporlularda kalıyor, atağı avantaja bırakmayıp devam ettiriyor. Nedir bunlar. Maçın kırılma anı. Bir pozisyonda Mami, Umut Bulut´tan topu kaymak gibi aldı, Umut yere düştü, Allah´tan buna penaltı çalmadı. Ender doğrularından birisi oyuna ilave ettiği 5 dakika.

Çok basitleştiler...

Kocaelispor rakibine 3-1 yenildi. Ancak attıkları 3. golden nasıl sevindiler garipler. Demek ki Kocaelispor öyle bir top oynadı ki, bunlar böylesine sevindi. Şampiyonluk ha. Rüyalarında görürler bunlar şampiyonluğu. Bir kere taraftarı doğru düzgün değil. Memleketi esir almadılarsa bende bir şey bilmiyorum. O bayrak var yaa senin...! Bunlar şampiyon olurlarsa var ya, 50 yıl dillerinden kurtulamayız. Olmasın bunlar şampiyon mampiyon.

Aslanlar gibi oynadık

Kocaelispor´um sen var ya bir tanesin. Seni bu hale getirenleri Allah tez zamanda bildiği gibi yapsın. Maçın sonunda bazı ezikler el kol yaptılar. Bunlar var yaa ! Ya bu ülkenin en delikanlı takımı Kocaelispor´dur. Herkese duyurulur. Şimdi göreceğiz bu Federasyonu biz. Kocaelispor´u el birliği ile düşürdüler resmen yaa ! Hepiniz utanın, hepiniz ! Ah ulan içimizdeki Danimarka´lar AHH ! Allah´ta sizi bildiği gibi yapsın. Kocaeli kazandığınız, yediğiniz paraların karşılığı bu mu he bu mu ! O lokmalar nasıl kursağınızdan geçiyor sizin ! Artık dayanamayacağım. Yazı bitti...

Bu zavallı denyoyu facebook'dan buldum feci mesaj giydirdim..

ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                  KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• Eline her kalem alanı yazar yaparsan olacagı budur...
                    ßoRDo OF mAvİ
                    HERYER RENGARENK 2 RENK
                    BORDOMAVİ
                    OFLAZ

Yorum

• Kocaeli'ye giden Ts Clup tırının satışları nasıl olmuş arkadaşlar bilen varsa paylaşırsa sevinirim...
                      Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• agzı olan konusuyor!! macın basndan sonuna kadar kocaeli lehine tezahurat yaparken kulakları tıkalıydı heralde kardesimizin! biz yesil derken siyah diye karsılık vermeyen (asil) kocaeli taraftarını da kutlamak gerek ama..

Yorum

• kocaelinin ilk devreyi 1. sırada bitirdiği sezonda (91-92 sezonu olabilir)cezası nedeniyle alisami yen de oynanan ve 0-0 lık maçta ordaydım.gerçek anadolu ittifakı ordaydı işte.belki gelenler bilir.bırakın bir olayı tam bir dostluk ve centilmenlik havası vardı.kocaelinin düşmesi iyi olmadı ama bizim maça denk gelmesi şanssızlık oldu.sonuçta bi takım şampiyon olacak 3 takımda düşecek başka yolu yok bunun.dostluğa gölge düşmese iyi olurdu

Yorum

• erdem övüç kardeşimize bankasya 1. ligi başarılar diliyorum. .
                            BİZE HERYER TRABZON!!!
                            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Arkadaşlar o küçük kızın videosu lig tv de yayınlanmış lıg tv ye maıl telfn fılan açsakda sayfalarında bı yere koyarlarmı acaba bende oradaydım çunku muthış bı goruntuydu
                              O SENE BU SENE

Yorum

Yükleniyor...
                              X