Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelispor 1-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak kaplanlar29 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bir eskisehirlinin yorumu..

Bir Eskişehirli olarak Şampiyonluk yolunda başarılar.Bence herşey bitmedi daha Trabzonla Eskişehirin eskiden kalma bir hesabı var onlar puan kaybedecekler bjk ise gs den kaybeder.İnşallahda Yiğidolar şampiyon olur.
    Anadolunun parlayan yıldızı Sivasspora Anadolu efsanesi Eskişehirspordan başarılar......
    sen hayal kurmaya devam et hadi bakalım o zaman es es e
    TRaBZoNLu GeNçLeR SaMSuN

Yorum

• Maçın foto ve videoları birileri paylaşmayı düşünmüyor mu!
      Ana Sütü Gibi Güzel,Ana Sütü Gibi Temiz TÜRKÇEMİZ

BİZ İNANMAYA DEVAM EDİYORUZ !

Yorum

• Takımımızı karşılama fotoları var gerideki sayfalarda
        Ve Kocaeli İsmet Paşa Stadı Kale Arkası Tribünlerinde bir ses yükseliyor "BİZE HER YER TRABZON" Bütün stad bizi izliyor

Eski nickim: machineman61

AĞASARLI

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          İdare etmekten kastınız nedir, anlamadım?
          Ciddi ciddi anlamadıysan seni tenzih edeyim o zaman
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ersun Yanal Başlığı maalesef kilitlenmiş. O zaman buradan devam edeyim.

1-) Dünkü maçtan sonra, Ersun'a bir kere daha teşekkür ederim. Koskoca Trabzonspor, Sivas karşısında bir İBB kadar olamadı. Tebrikler hocam.

2-) Dün birkaç ayrı kanalda, değişik yorumcuların yaptığı

-"Zaten Sivasspor bütün yıl boyunca Trabzonspor maçı hariç hiç bir karşılaşmada iyi oynayamadı."

yorumları, zannediyorum eski hocamıza özel bir alkışı gerektiriyor .

3-) İkinci devrede kendi sahamızda Galatasaray maçı hariç (Gerçi onun başında Bülent vardı ama haydi adından korktu diyelim), Denizli, Konya ve İBB maçlarında kaybettiğimiz 8 puanı şimdi anıyor musunuz? Şu anda yata yata şampiyonduk.

4-) Çok şükür esas tehlikeden briaz olsun uzaklaştık gibi görünüyor. İnşaallah şampiyon oluruz. Ama olamasak da, an azından Sivasspor olmasın. Sonra çok şey kaybederiz.
            Hocam bu yıl her takımın ikişer Konya-Denizli maçı oldu.
            Futbol böyle işte demek lazım.
            Kim sivas'ın üst üste iki maç kaybedeceğini tahmin edebilirdi.Gs,fener,bjk kolay alabilecekleri maçlarda yenildiler.
            Belki biz kaybetmeseydik onlar da kaybetmeyecekti.

Her şey olabilir demek lazım bu ligde.
            İki hafta sonrası için bile yorum yapmayalım derim ben.
            Hangi maçımız var sırada Bursa maçı,ona konsantre olalım.
            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Her şey olabilir demek lazım bu ligde.
              İki hafta sonrası için bile yorum yapmayalım derim ben.
              Hangi maçımız var sırada Bursa maçı,ona konsantre olalım.
              "Uzun vadeli istikrar mı kısa vadeli şampiyonluk mu" adlı başlığı da bu düşünceden yola çıkarak açmıştım zaten

Bu ligde şampiyon olabilmek öyle gözde büyütülecek kadar zor ya da ütopik bir olay değil..

Bunu kabul etmek ve ona göre acil planlar yapmak lazım artık..

GW

Yorum

• İlk olarak machi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Trabzonun aşkıyla yandığın hiç belli olmuyo nedense. Korkma sen biz Eskişehiri de geçeriz. Ondan sonra girme artık bence bu foruma.
                Ne alaka allahin seversen..
                Trabzonsporun askiyla yandiigim senden daha daha cok olduguna eminim..

herkez eses kardesimiz diyorda.. onun icin koydum ben bu yaziyi..ben inanmiyorum cunku
                hem sana soracak halim yok herhalde nezaman istersem girerim..
                Aşkınla Yandık T-r-a-b-z-o-n-s-p-o-r

Gumushane 29

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ciddi ciddi anlamadıysan seni tenzih edeyim o zaman

Yani bir tahminim var elbette insanın ilk aklına gelen manayı anladım ama kastettiğiniz şeyi açıkça yazabilmenizi beklerim.
                  Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                  Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• sivasin kendini mafya babasi sanan hocasi ne dedi mac icin acaba
                    https://twitter.com/MustafaDEMlR

Yorum

Yani bir tahminim var elbette insanın ilk aklına gelen manayı anladım ama kastettiğiniz şeyi açıkça yazabilmenizi beklerim.
                      O tahmin doğru işte..

Sizden başka şüphede olan bir kişi daha çıkarsa (hiç sanmıyorum) açıkça yazarım tabi

GW

Yorum

O tahmin doğru işte..

Sizden başka şüphede olan bir kişi daha çıkarsa (hiç sanmıyorum) açıkça yazarım tabi

O zaman sorayım;

Benim Hüseyin'in olumlu işleriyle "idare ettiğim" fikrine nerden kapıldınız ?

Yorum

O zaman sorayım;

Benim Hüseyin'in olumlu işleriyle "idare ettiğim" fikrine nerden kapıldınız ?
                          O zaman açıklayayım bari

Yukarıda bir arkadaş Uğur Meleke' nin bir yazısını alıntılayarak Hüseyin' in ileriye pas atma konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu yazmış..

Hatta bu onun değil Uğur Meleke' nin fikri..

Sen de o yazıyı alıntılayarak "Ama şu dakikada Yattara' nın koşu yoluna bir tane pas atmıştı" demişsin..

Ben de o yazıya ithafen "Bunu bir kenara not ederseniz, artık bir 5 sene de bu pozisyonu dinleriz" demişim..

Yani akıl oyunlarında çözdüğünüz o karmaşık problemlerden çok daha açık olan bir şeyi nasıl bu kadar zor anlayabildiğinizi de ben anlayamadım açıkçası

Bu arada laf Hüseyin' den açılmışken de belirteyim..

Bu maçta da sıkça yapmış olduğu acemiliklere rağmen genelde iyi gözüktü gözüme..

Ama yeterli mi? Tabii ki asla değil

GW

Yorum

• Maçın sonuna dogru internet baglantısı koptu müthiş golü izleyemedim.
                            I am titanium

Yorum

O zaman açıklayayım bari

Yukarıda bir arkadaş Uğur Meleke' nin bir yazısını alıntılayarak Hüseyin' in ileriye pas atma konusunda ciddi sıkıntıları olduğunu yazmış..

Hatta bu onun değil Uğur Meleke' nin fikri..

Sen de o yazıyı alıntılayarak "Ama şu dakikada Yattara' nın koşu yoluna bir tane pas atmıştı" demişsin..

Ben de zaten hem Uğur Meleke'ye hem de onun bu cümlesini özellikle beğenen arkadaşa hitaben yazdım.

İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ben de o yazıya ithafen "Bunu bir kenara not ederseniz, artık bir 5 sene de bu pozisyonu dinleriz" demişim..

Yani akıl oyunlarında çözdüğünüz o karmaşık problemlerden çok daha açık olan bir şeyi nasıl bu kadar zor anlayabildiğinizi de ben anlayamadım açıkçası
                              Benim burada yaptığım nedir?

-Hüseyin'in ileriye pas atma konusunda sıkıntısı olduğunu inkar etmek değil, sadece "bir tane bile atamıyor" diye göz göre göre böyle bişeyin hiç olmadığının söylenmesine örnekle tepki vermektir. Hüseyin'in bu konuda sıkıntıları olduğunu ben de biliyorum ve o görüşteyim. Ama "bir tane bile yok" demek doğru mu? Az atıyor dersin, 3-5 maçta bir atıyor dersin ama gayet güzel bir örneğini sergilediği maçtan sonra "bir tane bile atamıyor" deme yahu. Ne farkı var diyeceksiniz belki ama bal gibi de farkı var bence.

Ayrıca size gösterdiğim tepkinin nedeni ise, beni Hüseyin'in nadir rastlanan olumlu paslarını,hareketlerini uzun süre kullanıyorumuşum gibi göstermenizdir. "Bu sizi 5 sene idare eder" şeklinde gerçeği yanısıtmayan iğneleyici bir mana yüklediniz. Yani "bu pasın kimi insanlar 5 sene sözünü ederler" deseydiniz farklı olurdu ama bana hitaben bunu söylediniz. Ben de neden böyle bir kanıya vardığınızı anlamadım. Uğur Meleke'nin yazısına yönelik ilk tepkim yüzünden mi?

Anladığınızı umuyorum ama daha net bir şekilde sormam gerekirse;

Beni neden Hüseyin'in çok az rastlanan olumlu hareketlerini cımbızla ayıklayıp, uzun süre bunları Hüseyin'i eleştiren insanlara karşı tekrar tekrar kullanan insanlar grubuna dahil ettiniz?

Zira ben öyle değilim .

Yorum

"Uzun vadeli istikrar mı kısa vadeli şampiyonluk mu" adlı başlığı da bu düşünceden yola çıkarak açmıştım zaten

Bu ligde şampiyon olabilmek öyle gözde büyütülecek kadar zor ya da ütopik bir olay değil..

Bunu kabul etmek ve ona göre acil planlar yapmak lazım artık..
                                Ütopik olmadığı için 25 yıldır şampiyon olamıyoruz ya..

Yorum

Yükleniyor...
                                X