Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kocaelispor 1-3 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• odyakmaz demiştir bizi uefaya göndermezlr

Yorum

• Ahmet hocanın tek hatası gardı düşen KOCAELİ ye karşı top ile dikine oynayan ALAN ın oyuna 55 dk alınması gerekdiği düşüncesine hakim olanlardanım.Anlamsız şekilde neden gömülüyorlar onu anlamadım,zaten gardı düşmüş takım oyuna sen hakimsin işi bitir ALLAH dan ALAN var bu oyuncu bizi seneye uçuracak inşallah.

Bana inat ZİRVE inadı devam ediyor.Edin UŞAK lar beni de utandırın napayım.

Yorum

• lig tv 'de Trabzonspor var !!
        İstanbul Saltanatını 6 Kez Yıktık Yine Yıkacağız BORDO Kanımızla MAVİ Göklere ŞAMPİYON Trabz0nsp0r Yazacağız...

Yorum

• ahmet çakar: bu lige trabzonsporun şampiyonluğu yakışırr..düşünebiliyr musunuz ıkı hafta önce sampiyonluga havlu atmış takım şampiyon oluyor..

Yorum

• İlk olarak serdar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Alanzinho gonzalesim benim kurban olayim o kara taşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yorum

• Kocaeli tribünleri benim için artık bitmiştir.Tekrar gördük ki Anadolu kardeşliği filan hikaye.Bizim tribünler yalakalık yapmayı denese de onlar karşılık vermedi zaten.Herkes elini kolunu sallayarak geldi yendi bunları çıtları çıkmadı, Trabzon olunca zorlarına gidiyor sanırım.Alanzinho son dakika da çok güzel cevap verdi hepsine.Maç sonu 3'lü çekemedik Egemen'le, kolbastı oynayamadık, yanarım yanarım ona yanarım.

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                hocam kocaelinin "ÇİNGENE" (TİPLİ )TARAFTARI tribünün yüzde kaçıdır. (bana sorarsan en az %60 diğerleride onların korkusunsan onlara uyuyor)
                Arkadaşlar bu çingene lafı hoş değil. Çingeneleri aşağılamış oluyoruz. Nitekim çingeneler de bir insan ırkı. Tıpkı hepimiz gibi.

Yorum

• bugün selçuk ve alan girdikten sonra takım icin ne kadar önemli olduklarını gösterdiler..
                  Forvetlerimiz gol kacırdılar bir sey demiyoruz cünkü bizim onlardan bekledigimiz sey olan mücadeleyi gösterdiler..
                  Hüseyini cok elestirmisimdir ama bu gün bayıldım cok cok iyiydi..
                  Colman en kötü macını oynadı..
                  Ferhat git gide ısınıyor.Bu gün hatasızdı..Kimse begenmese de tayfun hatasız oynadı ve kritik müdaheleler yaptı..
                  cale herzamanki gibi cok iyiydi..Serkan cok kostu mücadele etti ve katkısı oldu...
                  egemen muhtesemdi harika oynadı...
                  Bu arada fotomacın güzide kalemi sirin berberin suratı ne renk almıştır merak ediyorum..Trilyonluk cocuk diye dalga geciyordu...
                  Trt deki mehmet demirkol ve ömer üründülün yorumlarını da merak ediyorum alanzinho hakkında..
                  Türkiyede futbol oynanmıyor zannediyor herhalde diyorlar dı ben de diyorumki Türkiyede hagi den sonra benim gözümün pasını silen adam oldugu icin ALANZİNHO ya tekrar tesekkür ediyorum..Bu olaganüstü golü tüm cok bilmis yorumculara KAPAK olsun ki gazları kacmasın
                  ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• bizim maça geçti maraton...
                    Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
                    Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• İlk olarak lucarelli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      hocam kocaelinin "ÇİNGENE" (TİPLİ )TARAFTARI tribünün yüzde kaçıdır. (bana sorarsan en az %60 diğerleride onların korkusunsan onlara uyuyor)
                      Sevgili kardeşim, benim trübün tecrübem 25 yıl kesintisiz her hafta. Bütün maçlarda görev aldım, görev yaptım, her türlü taraftarı gördüm, psikopatını, cingenesini,

Bugün ben Kapalı Trübünde maçı seyrettim, o kadar güzel organizasyon yaptık ki! İnan Trabzonpor taraftarına yakışır şekilde onları kendi stadında ONURE etmek için elimizden ne geliyorsa gösterdik. Onları alkışladık, onlar için Yeşil-Siyah diye tezahürat yaptık, en önemlisi BİZ KARDEŞİNİZ diye slogan attık.

Yüzdesi hiç önemli değil, görüneni yazmak lazım. Neticesini herkes kendisi bulsun.

Beki yaptıkta ne oldu? Aynen bizim onlardan çok daha ASALETLİ BİR TARAFTAR OLDUĞUMUZU onlara gösterdik.

Bizim bütün tezahürata hiçbir karşılık vermediler. İşte böyle kalpleri kazanmak lazım diyorum. Onun için onlara CİNGENE tiplemesi yaptım. Yüzdesi hiç önemli değil, onlar bizden böyle bir haraketi beklemiyordu,

Ancak o trübünün üzerine çıkan kendini bilmez taraftarımız işte bu karakterdeki taraftarı TAHRİK ETMİŞTİR. Ben bunu açıkça yazdım, sizlerle paylaşmak istedim.

Boş ve gereksiz haraketleri yapmamıza hiç gerek yok görüşündeyim.
                      BİR AĞAÇ BİR CAN, BİR CAN BİR TRABZONSPOR

Yorum

• gs senin maçlarını kazanman için dua edeceğim
                        hadi göster kendini
                        sen avrupalara layıksın
                        yen şu zivaz ile bşkyi
                        "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                        O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

• Arkadaslar, ikinci golde Umut'a pasi kim atti`?
                          "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• şimdi eve geldim 15 dakika oldu gördükki kocaeli falan kardeş anadolu bunlar hep numara bakın bordomavi kardeşliğine gerisi yalan
                            Bordomavi.net - Orhangazi

Yorum

• yavvv kardesım hasımdıye kadar oynaydınızda nıye bıze ezıyet cektırıyordunuz
                              En son iso_4939 tarafından düzenlendi; 09.05.2009, 23:15. Sebep: yanlış yazı..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• ahmet çakar:bu süpriz ligde sampiyonluk trabzonspora yakışır..düşünebiliyormusunuz son 5 haftada sampiyonluğa havlu atmış,teknık drektörü kovulmuş bi takım şampiyon oluyor..mantık olarak bjk şampiyon olur ama umarım trabzonspor sampiyon olur..

Yorum

Yükleniyor...
                                X