Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kocaelispor 1-3 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTRT Türk'de Stadyum programi yayinlanmiyormu?
Yorum
-
bu arada dün yazmayı unutmuşum. turkcell bilgi mesjı attı maçların son 15 dakikasında sivas:1 bbb:2
yazının son kısmında bu şekilde üzülme işareti vardı. çok ilginç geldi.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
İlk olarak sosyalci08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaça giden arkadaşlar maçtan önce küçük bir kız çocuğu taraftara bordo mavi çektirdi maçın en güzel anısı oydu belkıde orada olanlar ne demek istediğimi anlamışlardır. Acaba görüntüsü resmi varmı elınde olan varsa lütfen gondersınler inanın görülmeye değerdi
Hakikatten görülmeye degerdi
Yorum
-
Yattara'nın kartını neden gördüğünü hatırlamıyorum.
Ama Gökhan,Umut itirazdan kart gördüler.
Alanzinho ise formasını çıkardığı için sarı gördü.
Yazıktır,yazık.
Bu hakemle uğraşma işini bırakmamız gerek.
Ayrıca fair play liginde birinci olan takım 500.000 dolar gibi hatırı sayılır bir para kazanırken..Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın kartını neden gördüğünü hatırlamıyorum.
Yazıktır,yazık.
Ayrıca fair play liginde birinci olan takım 500.000 dolar gibi hatırı sayılır bir para kazanırken..Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın kartını neden gördüğünü hatırlamıyorum.
Yazıktır,yazık.
Ayrıca fair play liginde birinci olan takım 500.000 dolar gibi hatırı sayılır bir para kazanırken....TaKLiTLeRi aSıLLaRı Ya$aTıR...TaRz oLMaK ßir AyRıCaLıKDıR..
Yorum
-
İlk olarak _SeRKaN_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara'nın sakatlık pozisyonunda yerde yatarken Kocaeli kalecisi Kılıçarsalan kalesinden çıkıp Yattara'yı süreye oynadığını zannederek kucaklayıp yerden kaldırmak istedi...Buna Yattara'nın tepkisi sert oldu ve itişip kakışmalar sarı kartı getirdi...Gereksiz bir karttı...
Kendisini ve dolayısıyla bizi antipatik gösteren bir olaydı..
Umarım Ahmet Hoca dikkatini çekmiştir maçtan sonra.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO pozisyonda Kılıçarslan kadar Yattara' ya da kızdım ben..
Kendisini ve dolayısıyla bizi antipatik gösteren bir olaydı..
Umarım Ahmet Hoca dikkatini çekmiştir maçtan sonra..
Bence eğer kartlık bir hareketse orada çok karttın olması gerekirdi herkes birbirine vurmak istedi ayrıca yattara sarı kart veriyorsan Kılıçarslana kırmızı çıkartacaksın o sağlık ekibi personeli değildir hakemin kolunda saat var zaten durdurmuştur süreyi...
Yattara ya sarı kart boşuna gösterdi hakem.2008-2009 Yılı TürkiyeSüperLig ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Kafalarda 61
Gönüllerde 7. Şampiyonluk
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Gökhanın ve Umutun performansını tebrik ediyorum ayrıca...
Gökhanın böyle koşabildiğini, ikili mücadelelerde ayakta kalabildiğini öğrenmiş olduk."Trabzonspor şampiyon oldu da biz mi etmedik?'' R.T.Erdogan - T.C. Basbakani
http://stopmatchfixing.com/ ¡Unutma, unutturma!
Yorum
-
Maçtan İlginç Pankartlar
Trabzonspor -Kocaeli maçında her iki takımın taraftarları da açtıkları ilginç pankartlarla mesaj verdiler.
İşte maç boyunca her iki takım taraftarlarınca açılan pankartlardan bir bölüm.
İşte ilk pankart. taraftar yattarayı muhtar seçti
Bu mesaj da Anlayana
Bize her yer Trabzon
Çok anlamlı bir mesaj da Kocaelispor taraftarından
www.spor61.netYaşamak Direnmektir!
Yorum
Yorum