İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sivasspor 3 - 0 TRABZONSPOR
Daraltma
X
-
TrabzonsporEn son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 26.04.2009, 14:18.@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Özkan Sümer teknik direktör olacak takım böyle oynayacak he?
Yemin ediyorum, idmanlarda analarından emdiği sütü burunlarından getirir. Haftaya öyle bir hale sokarki Trabzon'u sahada Brazilya milli takımı var sanarsın, ama Özkan Sümer'de yaşlandı artık. Ha yapar mı? Ersun Yanal'dan 1000 kat daha iyi iyi yapar takımı Özkan Sümer
Ersun Yanal'ın ne olduğunu Erman Toroğlu Maraton da söyledi. "Futbolculara canım, cicim çok yapıyor. Arasıra okşicaksın "Höyt" yapacaksın. Oda Ersun Yanal da yok" demişti.En son StyLe tarafından düzenlendi; 26.04.2009, 02:28.
Yorum
-
maçın ardından satler geçtii..maçtan sonra bi yakınımızn nikahı vardı goller üst üste gelince kendimi kaybetmişim kimseyi tanımadım sağa sola küfürler..böyle futbool olurmu allh sizi bildiği gibi yapsınn..birileri bedel ödeyecekse bu biz değilizs..hayatımda hiç bu kadar madara olmamıştım. çarşambanın gelişi perşembeden belidir..bn ersun hocanın bir b planı olduğunada inanmıyorum..alanzinyoya kefil olsu ama malesef takımı kendi dinamitledi..artık hocanın suyu ısındıı..malefess kaldırıyomuu..bu takımda kayrılan adamlar varr..colman, selçuk bu adamları çk yedeğe bak daha kötü oynarmı..colman top oynayacağına adamın kafasına ağağını aksten geçiriyoo...iddaaa ediyorummm 25 yıldır şampiyonluk haram olduu..bu kafaylan 100 yılda geçse bi olmzss..haysiyetsiz onursuz savaşçılar..beşikdüzü_akkese
Yorum
-
Hoca kalmak istiyormu?...Bunun cevabını sahiden merak ediyorum...Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel
Yorum
-
Beşiktaş maçında sakatlanarak sezonu erken kapatan golcü futbolcunun, Sarı-Kırmızı ekiple yaptığı görüşmelerde transfere olumlu baktığı belirtildi. Sarı-Kırmızılılar’ın Körfez ekibiyle sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Taner için bonservis bedeli ödemeyecek olması da, transferde ısrarcı olmasına neden oldu.
acaba işimize yararmı ??? yaşlı ama bitirici ayagı var ne dersiniz??
Yorum
-
Bence yabancı hoca olmalı.
Şayet Türk olacaksa Türkiyede 2 adam tanırım. Biri sürünen bair takımı ayağa kaldırmakla kalmayan futbol dersi veren Kocaelispor'un hocası. (İsmini bile bilmiyorum)
Diğeri de puan olarak iyi olsa da ligin en kötü futbolunu oynayan Bursasporu alan ve üstelik en önemli oyuncusu Yusufu kaybeden Ertuğrul Sağlam. Bu ikisi gerçekten hoca ve sonuçlarla deği oynattıkları futbolla yeni takımlarını 3 gömlek yukarıya taşıdılar.
Ama ben yine de Breems gibi bir yabancı hoca diyorum.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...
Yorum
-
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer teknik direktör olacak takım böyle oynayacak he?
Yemin ediyorum, idmanlarda analarından emdiği sütü burunlarından getirir. Haftaya öyle bir hale sokarki Trabzon'u sahada Brazilya milli takımı var sanarsın, ama Özkan Sümer'de yaşlandı artık. Ha yapar mı? Ersun Yanal'dan 1000 kat daha iyi iyi yapar takımı Özkan Sümer
Özkan hocayı severim fakat belli bir yaştan sonra insanlara hatalarını kabul ettiremezsin o ne yaparsa doğrudur.Özkan SÜMER
Yorum
-
ArkadaŞlar benİ dİnleseler Şampİyon olacaz her defasinda yaziyorum bu İŞ hÜseyİnle tayfunla serkanla selÇukla umutla olacak İŞ deĞİl her sene hÜsran ben sİvas maÇinda 1 puan belkİ dedİm herŞey ortada Şu takimdan umut hÜseyİn ferhat tayfun gÖkhan isaac serkan derhal gİtmesİ lazim yoksa daha Çok beklerİz 17 senedİr kizip baĞirmaktan baŞka ne yaptik sesİm kalmadi artik tÜkendİm hala Üst siralardan bİ takim yenemedİk sİvas bjk gs fb bursa kayserİ antep 24 puan ankara gerİ kalan puan ordan burdan bu sene Şampİyon olacak hİÇbİr artimiz yok...yazik Çok yazik
Yorum
-
İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHoca kalmak istiyormu?...Bunun cevabını sahiden merak ediyorum...@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
helal olsun be
İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖzkan Sümer teknik direktör olacak takım böyle oynayacak he?
Ersun Yanal'ın ne olduğunu Erman Toroğlu Maraton da söyledi. "Futbolculara canım, cicim çok yapıyor. Arasıra okşicaksın "Höyt" yapacaksın. Oda Ersun Yanal da yok" demişti.
yha abicim ilerleyen saatlerde yazarak stresleri atıyoruz nerlerden nerelere geldik az daha yazarsak ersun gider
bir anlat hele biraz şu özkan hoca zamanını küçüktüm ben daha
Yorum
Yorum