Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 3 - 0 TRABZONSPOR

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Abi teknik olarak da ilk 7 takimdan hicbirini yenemedigimiz geliyor mu?
    Yapmayın Ankarasporu 2 maçta da yenmesek şu an 5. olurlardı. Bu nasıl bir veri..
    ilk 7 dekileri yenseydikde şimdi ilk 7 de olmazlardı..

Sivası, Bjk yi yenemedik deseniz daha anlamlı olacak..

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yarın istifa haberini yada Ersun Yanal'ın görevine son verildiği haberini duymak dileğiyle herkese iyi geceler.
      abi sana özellikle teşekkür ederim gülmek zor alıyom kendimi beddua gibi geldi bana

Yorum

• güsel arkadaşım 1 2 maç istisnaları geç senelerdir bu böle tayfun serkan kimdir ya serkan kaç kez gol attı bu takımda o saymadığım topçular ne yaptıkları ortada hiç yoktan diğerlerini geç kandırmayalım kendimizi eski gibi hırslı tutkulu avni akere gelen tırsan takım olmadıkça oda çok zor şimdiki topçular eskisi gibi değil sıkıntı yokluk görmemişler internet çocukları olmuş serdar bali geldi anlattı bize eskiden futbol nasıldı 1 kramponumuz vardı soba vardı camımız kırıktı üşürdük daha neler neler.....

Yorum

• Bu saatte kadar bilerek foruma girmedim...
          Sırf içimdeki kini ve nefreti kendi içimde atabileyim...
          Evet..
          Bugün utandım...
          Yerin dibine girdim...
          Biz bugün yenilmedik,resmen ezildik...
          1 haftadır iple bu günü bekledik,sabırla,inançla...
          Bütün sezonun yapılan hatalarını bir kalemde silmenin vakti gelmişti..
          Sivas'da hemşerilerimize yapılan küstahsızlığın,terbiyesizliğin cevabını sahada verecektik ümidi ile 16:15 i bekledik...
          Bizim inancımızın %1 lik kısmı bile sizde yokmuş...
          Sahada iki pas yapamayan,her pası hata kokan amatörce hatalar yapan,yedikleri gollerin eşine halısahalarda bile zor raslanan bir takım izlettiniz...
          Ve...
          birde suçu taraftara atıp,üzerinizdeki baskıdan bahsediyorsunuz...
          Bu utancın sorumlusu bunun hesabını verecek....
          Son olarak;
          Bizi tüm Türkiye'ye rezil ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum!!!
          Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
          Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Sadri Şener: Mağlubiyeti hocaya sorun

Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener kısa ve öz konuştu.

Maçın ardından bir hayli üzgün ve sinirli olduğu gözlenen Sadri Şener basın mensuplarının ısrarlı soruları üzerine "Biz yönetim olarak elimizden geleni yaptık. Mağlubiyeti gidin hocaya sorun" dedi.

Trabzonspor'un deplasmanda Sivasspor'a 3-0 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından Trabzonspor Başkanı Sadri Şener kısa ve öz konuştu.

Trabzon yönetiminin bu mağlubiyetin ardından olğanüstü toplanacağı ve bazı kararlar alacağı öğrenildi.
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saatlerdir okuyorum burda yazılanları çok arkadaşımızın aylardır akıllarından geçenleri böyle "muhteşem" bir fırsat bulduklarında yazıya döktüklerini görüyorum ve gene görüyorum ki sorun Ersun Yanal falan değil herhalde bu koca ülkede sadece ve sadece bize mahsus şişkin egolarımız saatlerce okuduğum yazıların içinde kocaman kocaman yapılan tespitler ve itidalli davranıp tartışalım deyip kısa sürede fikir değiştiren yazılar dahil dişe dokunur çok az yazı okuyabildim isimler üzerinden tartışıyorsak neden kızıyoruz ki yanbeyi nickli kişiye gerçekten tartışmak istiyorsak yöntemi tartışalım kişileri değil ama yapmayız bunu o şişkin egolarımız o çok bilmişliklerimiz izin vermez buna bırakın hocayı futbolcuları allasen gelin nasıl iyi bir kulüp olunur onu tartışalım nasıl iyi taraftar olunur bunu tartışalım ama burda şunu gördüm ki çoğumuz iyi gün dostuyuz ZOR DOSTUM ZOR
              Daha açık yazın...En azından muhatabınızı yazın ki arkadaşlar anlasın. Ben anladım muhatabınız benim ama onlarda anlasın...Ayıp ediyorsunuz...Allah şahittir bu güne kadar Trabzonspor'la ilgili tek mesajımda pazarlık yapmadım. Bu anlamda yaptığınız niyet okuyuculuğunu da Allah a havale ediyorum...
              Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Memhet, bu dokundurmalardan nefret ediyorum. Kimse için kulis yapmadım. Şu ana kadar da herhangi bir kulis içeren mesaj görmedim. Ayrıca emin ol Trabzonspor'un hocası halen forumlarda kulis yaparak belirlenmez...Bayılıyoruz kurtlar vadisi oynamaya...
                Adim Mehmet. Trabzonspor'un hocasinin forumlarda kulis yaparak belirlenmediginden eminim. "Kutlar vadisini" hic izlemedim.

Yorum

• İlk olarak kuman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şenol Güneş'i çok iyi tanıyorum zaaflarını da çok iyi biliyorum ama o olayda Şenol Hoca'nın suçu yoktu.Hatta Lekkens'e verilen veda yemeğinde ona sarılıp ağladığında ben oradaydım.Şenol Hoca'nın zaafları hataları vardır bunlarıda çok iyi biliyorum ama menfaatleri Trabzonspor'un üzerindedir demek çok yanlış.
                  Arkadaşlar,

Şenol Güneş futbolcu iken ne ise bugün de odur. Konuşturmayın beni. Oynarken dünyanın en iyi kalecilerinden biriydi. TS un da efsane isimlerinin başında gelir.

Ama şu anda saat 02.51 ve sabah oluyor. Biz hala buradayız. Üstelik keyifli değiliz. Ne için buradayız?

Şenol gönülden TS ludur. Ama şahsi menfaatle TS için fedakarlık karşı karşıya gelse daima şahsi menfaati galip gelir. Onun kişiği bu. Ve asla değişmez. 30 yıldır değişmedi.

Futbolcuyken neredeyse görüştüğü arkadaşı yoktu desem ne dersiniz mesela?
                  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• ersun hocanın denizli maçından başlayan çöküşü sonumuz getirdi..hayatımda bu kadar rezil bir oyun görmedimm tek sebebi var ersun yanall..onurluysa yarın yada p.tesi istifasını verir..bn hocanım bir b lanı olduğunada inanmıyorm ..olsaydı denzili maçndan sonra oygulardı..kaç mç geçtii..başkanın baskısıyla tek forvete döndüü..bizz aleme madar ettilerrr.yazıklar olsunn..ersun hoca son söznün istifa olsun..
                    beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaz walla. Ben bıktım anlatmaktan. Ama benim anlattığım yemek olayını yaz cesaretin varsa.
                      Bahsettiğiniz şahsi menfaat değil komitacılıktır. Trabzonspor ve tüm kulüplerde komitacılık vardır. Ekipçilik de diyelim buna...Mehmet Ali Yılmaz'ın Trabzonspor u yönetemeyeceğine kani olup onu devirme planları yapmak şahsi menfaati düşünmek değildir...

Söz konusu Trabzonspor olduğunda her duyduğumu yazmamayı yeğlerim abi...Bu Şenol hoca için geçerli olduğu kadar Ersun hoca için de geçerlidir...Şenol abi son cümlem size idi...
                      Trabzonspor taşralı olmaktan gelen ezikliğin, merkez karşısında ikinci derecede veya gölgede bırakılmış olmaktan sıyrılmak isteyen kompleksli yaranma tutumunun değil, otantik inisiyatifin sembolüdür İsmet Özel

Yorum

• İlk olarak Şenol Altunsoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Saatlerdir okuyorum burda yazılanları çok arkadaşımızın aylardır akıllarından geçenleri böyle "muhteşem" bir fırsat bulduklarında yazıya döktüklerini görüyorum ve gene görüyorum ki sorun Ersun Yanal falan değil herhalde bu koca ülkede sadece ve sadece bize mahsus şişkin egolarımız saatlerce okuduğum yazıların içinde kocaman kocaman yapılan tespitler ve itidalli davranıp tartışalım deyip kısa sürede fikir değiştiren yazılar dahil dişe dokunur çok az yazı okuyabildim isimler üzerinden tartışıyorsak neden kızıyoruz ki yanbeyi nickli kişiye gerçekten tartışmak istiyorsak yöntemi tartışalım kişileri değil ama yapmayız bunu o şişkin egolarımız o çok bilmişliklerimiz izin vermez buna bırakın hocayı futbolcuları allasen gelin nasıl iyi bir kulüp olunur onu tartışalım nasıl iyi taraftar olunur bunu tartışalım ama burda şunu gördüm ki çoğumuz iyi gün dostuyuz ZOR DOSTUM ZOR
                        Sevgili renkdaşım ne olur şu medya denen acayip yerlerdeki adamların yaptıklarını yapma, ne olur. En gıcık olduğum şeydir. Yuvarlak konuşma şekli. Hepimizi burada zan altında bırakma.

Yorum

• fotospor Artık Gid'ERSUN diye başlık atmış????

Yorum

• İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu saatte kadar bilerek foruma girmedim...
                            Sırf içimdeki kini ve nefreti kendi içimde atabileyim...
                            Evet..
                            Bugün utandım...
                            Yerin dibine girdim...
                            Biz bugün yenilmedik,resmen ezildik...
                            1 haftadır iple bu günü bekledik,sabırla,inançla...
                            Bütün sezonun yapılan hatalarını bir kalemde silmenin vakti gelmişti..
                            Sivas'da hemşerilerimize yapılan küstahsızlığın,terbiyesizliğin cevabını sahada verecektik ümidi ile 16:15 i bekledik...
                            Bizim inancımızın %1 lik kısmı bile sizde yokmuş...
                            Sahada iki pas yapamayan,her pası hata kokan amatörce hatalar yapan,yedikleri gollerin eşine halısahalarda bile zor raslanan bir takım izlettiniz...
                            Ve...
                            birde suçu taraftara atıp,üzerinizdeki baskıdan bahsediyorsunuz...
                            Bu utancın sorumlusu bunun hesabını verecek....
                            Son olarak;
                            Bizi tüm Türkiye'ye rezil ettiğiniz için sizi tebrik ediyorum!!!
                            kesinlikle haklısnn..birileri bedel ödeyecekse bu biz değilizs...bizi aleme madara ettilerr..yerin dibine girdimm resmen..
                            beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak josehakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              fotospor Artık Gid'ERSUN diye başlık atmış????
                              Her türlü başlık mübah...
                              rencide mi olur diye düşünüyoruz yoksa?
                              beni bugün milletin diline düşünler,tüm Türkiye'nin diline düşsün umrumda mı?
                              Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                              Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Mehmet Sarigül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adim Mehmet. Trabzonspor'un hocasinin forumlarda kulis yaparak belirlenmediginden eminim. "Kutlar vadisini" hic izlemedim.
                                Neyin kulisini kim yapıyor Mehmet? Söyle de bilelim o zaman...Ben Şenol hocayı çok severim. Bunu her zaman yazdım. Ama bu takımın başına hoca olarak gelmez. Gelmemeli...Nerde kulis...Bu akşam ne konuşmalıyız...Sivas a küfür mü etmeliyiz? Trabzonspor u çok sevdiğim için mi burdayım? Hayır uyuyamadığım için burdayım. Benim gibi uyuyamayan arkadaşlarla konuşup sancı hafifletmek için burdayım. Kutsal görevim falan yok....Kaldı ki bunu açıkça yazarsan bunu da konuşuruz. Ama imalar göndermeler bunu hakedecek neyimi gördünüz...

Yorum

Yükleniyor...
                                X