Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 3 - 0 TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• biz her zaman TRABZONSPORA inanıyoruz ama başımızdaki hocaya inanmıyorum .daha istifa etmedimi bu ersun hoca ha bana kalırsa bu vakitten sonra onun hocalıyınıda tartışırım diplomasını kimden aldırsa.

Yorum

• İlk olarak Ufuk Bayraktar61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      kusura bakmayın ama sen, karşında ki takımın 2 bekinden dediğinz gibi 2 komik gol yiyosan, ben futbolcuların bu maçı istediğine inanmam, inanamam. o bekler bize gol atarken, innamış olan futbolcular nerdeydi yada bir başka deyişle iyi isteyen futbolcular nerdeydi.....G-Ö-R-D-Ü-N-Ü-Z-M-Ü
      Göremedim ama Ersun Hocamin sayesinde Haftaya yine görecegim.

Anlayana...
      Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak UmutBaykan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sinir katsayın tavan yaptı heralde yazdıgımı okuyamıyosun.Herkes kendi düşüncesini yazsın,muhalefet olmaya gerek yok.

--------------tony-----------------

tayfun-----egemen-----song-----cale

serkan---selçuk---hüseyin colman

-------yattara---gökhan-------------
        yahu güzel kardeşim ne farkı bunun ersun hocanın çıkardığı kadro ile allah için dermisin ya ? Sadece alazinho tayfun değişikliği yapmışsın. Bu mu yanı ersun hocanın kabahati. Diziliş kurgu herşey aynı

Yorum

• şampiyonluğa oynayan bir takım 3-0 yeniliyorsa bi düşünmek lazım ersun hoca biraz hasyiseti varsa maçtan sonra istifa ederdi takımın ilk kaleyi bulan şutu 65.dk da yatara attı hüseyin-selcuk-colman üçlüsünde ne buldu anlamıyorum artık yapacağı tekşey önümüzdeki seneye en az 2 tane genç futbolcu yetiştirmesi papy-göksu-barış bu üçünü son 5 hafta oynatsın artık hüseyin-selcuk dan daha iyi oynayacaklarından eminim...

Yorum

• İlk olarak KorayHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Peki Süleyman tepki koymadığında şampiyonluğun garantisi varmı ? Tabiki yok...

Onun için hakettiklerinde tepkiyi koyacaksınki nerde oynadıklarının farkında olsunlar...

Kendi adıma konuşuyorum Kayseri maçında sırf takım sahaya çıktığında ıslıklamak için gideceğim...
            iyi de denizli, konya ist.b.b. gs maçlarında ıslığa ve küfüre boğuldu bu oyuncular. neden başarılı olamadık. yoksa bilmediğimiz daha ağır cezalar mı var.

Yorum

• İlk olarak efex61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu takıma Kayseri maçında destek verilir mi ?
              Veririz vermesine de ne kadar gönülden olur ?
              Maç bitene kadar desteğimi veririm!
              Ama maçtan sonra sonuç ne olursa olsun tepkimi ortaya koyarım!
              Hatta Trabzon Forum Alışveriş Merkezi'nde gezerken görürsem futbolcuları çok fena yaparım!
              NE DEMEK KARDESIM! ASIL KAYSERI MACINDA DESTEK VERILIR, BIZ NE GOKHAN IN NE YATTARA NI NE DE COLMAN IN TARAFTARIYIZ BIZ trabzonspor TARAFTARIYIZ
              "bazi topcular luks arabalar, evler icin milyonlar odeyebilir, ben ayni parayla dun gidip kendime livorno formasi aldim, hepsi bu." CRISTIANO LUCARELLI

Yorum

• İlk olarak usameakcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar kısaca Ersun Yanal şampiyonluğumuzu 7
                ERSUN yanal neden yedi ya.arkadaşımın bana şunun cevabını ver ? şükrü saracoğlunda feneri ezen kimdi yada burda beşiktaşı ezen yada ilk yarıda oynadığın 17 maçta (hepsinde demiyorum bazılarında) İSTEYEN oyuncular bunlar değilmiydi. ne oldu da şimdi istemiyolar önemli olan bu

Yorum

• Firidin haklısın sivas'ı ezdik o maçta. hatta daha da ileri gideyim, geçen yılki celo'lu o 'unutmak istediğimiz kadroya' kadıköy'de süper top oynattı. statta seyrettiğim o maçtan sonra işte bizim hoca bu demiştim. ama maalesef zaman geçtikçe fikrim değişti.

iyi bir hoca (idareci, lider vs) değişen durumlara göre aksiyon alan, hatta önceden görüp tedbir alan adamdır. ilk yarıdaki sivas maçında o topu oynayan takım daha sonra oynamıyorsa buna önlem alınmalıydı. ne yaptı peki Ersun Hoca. sadece inandığı adamların daha iyi oynamasını bekledi. böyle olmamalıydı.ben böyle görüyorum, benim çözümlemem bu
                  Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak gerenimo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    iyi de denizli, konya ist.b.b. gs maçlarında ıslığa ve küfüre boğuldu bu oyuncular. neden başarılı olamadık. yoksa bilmediğimiz daha ağır cezalar mı var.
                    Ne ıslığa boğulması abi ?

Sadece Konya maçının bitişinde ıslıklandı takım tribünün bi bölümü tarafından...

Diğerlerinde kayda değer hiç bişey olmadı.
                    Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Tepki Koyulmalı elbette, Stadı Full Doldurup Maçtan sonra ( Galipde gelse ) Tepki koyulmaLı Varmısınız ???
                      Temiz Futbol istiyoruz !!! İnadına TrabZonSpor İnadına Şampiyon !!!

Yorum

• DERSUN YALAN bu mantaliteyle avrupa kupalarında 0 çekeriz ersun yanal istifa ŞENOL GÖREVE

DK 30 GİREN OYUNCU UMUT KAZMASI ÇIKAN OYUNCU İLERLEYEN BÖLÜMDE ETKİLİ OLABİLECEK ALANZİNHO

MİLLİ FURBOLCUMUZ GÖKHANIN 2. YARIDA POZİSYONU YOK

MİLLİ KALECİ TONY HAYRETTİNİN SUTUNA ATLAMIYOR

VE SAHADA TEK TRABZONLU HÜSEYİN VARKEN SON DAKKALARDA BARIŞI ALMIYOR

RİV RİV RİV . . .

Yorum

• Sampiyon olursak bu sezon geri cevirmeyiz anlayisiyla ve haftalardir süren kötü futbol ile buraya kadar.

Uefada iki tur atlayip gelecek sezon yine sampiyonlukdan olmakdansa simdiden ersun yanaldan olmakdan yanayim.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• maçtan daha yeni yurda gelebildim...Ne diyim bu futbolcular inandıysa bu sene şampiyonluğa ben kellemi keserim inanmış futbolcular böle oynamaz adeta yürüdüler saha içinde sivasspor futbol oynamayı öğretti bizim futbolculara..ama herşey ne güzel de başlamıştı maç öncesi alacaz diyodum maçı sol tarafımda bi ümidim vardı ama saolsun bizim futbolcular bunu mahvettiler...peki ersun yanal'a ne demeli maç 3-0 olmuş bari gençleri sok dene göksuyu ceyhunu faty papy'i ne biliyim ersun hoca daha iyi bilir diyorum ama bunlarda aklıma gelmiyor değil...zaten ses mes kalmadı bağırmaktan söz sölemekten sayelerinde çok günah kazandım...

İNANMAMIŞSINIZ EY TRABZONSPORLU FUTBOLCULAR...

bu platformdaki taraftarın %5'i kadar inansaydınız o maçı alırdınız...yürümezdiniz sahada....

her sene seneye demekten bıktık...Ama napalım gönül bu....

TRABZONSPOR her sene ligin en güçlü şampiyonluk adaylarından biridir...

herkese hayırlı geceler
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İçim yanıyor içim 1 yıldır bu maçı bekledim, beklememin sonucu bu olmamalıydı.
                              uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• bu sene izleyeceğim diğer maçlardan zevk alamıcam artık yenmişisiz yenilmişiz önemi yok

Yorum

Yükleniyor...
                                X