Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sivasspor 3 - 0 TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak efulimyoq61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ArkadaŞlar benİ dİnleseler Şampİyon olacaz her defasinda yaziyorum bu İŞ hÜseyİnle tayfunla serkanla selÇukla umutla olacak İŞ deĞİl her sene hÜsran ben sİvas maÇinda 1 puan belkİ dedİm herŞey ortada Şu takimdan umut hÜseyİn ferhat tayfun gÖkhan isaac serkan derhal gİtmesİ lazim yoksa daha Çok beklerİz 17 senedİr kizip baĞirmaktan baŞka ne yaptik sesİm kalmadi artik tÜkendİm hala Üst siralardan bİ takim yenemedİk sİvas bjk gs fb bursa kayserİ antep 24 puan ankara gerİ kalan puan ordan burdan bu sene Şampİyon olacak hİÇbİr artimiz yok...yazik Çok yazik
    Bu iş Hüseyinle, Selçukla, Tayfunla mı olmadı sanıyorsun?

Bu iş Yattarayla, Songla, Egemenle, Sylvayla, Alanzinhoyla, Colmanla, G.Ünalla olmadı. Tayfunla nasıl olsun?

Mesele daha derin. Meseleyi dönüp dolaşıp Tayfuna, Hüseyine çevirirseniz daha çok tartışırız. Bugün çökerten golleri Serkanın kanadından yedik. Tayfun girince Thum bitti. Hala Tayfun derseniz iyi niyetinizden şüphelenirim. Maçı hepimiz seyrettik.
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• insanda birzs onur varsa istifa eder..bu takımda ersunun işi yok..yönetim ipini çeksin daha ne bekliyorrr..rezil olduk cümle aleme..bize esklier anlatırdı tranzonda oynayan takımların dizi titrer yarı sahayı geçemezdi.bugün sivasın karşısında biz ttiredik yarı sahayı geçen kaç topçumuz vardıı..ulann bu kadar ezikkk kalınırrr..
      beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak StyLe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bugün yaşlı bir amca babamın misafiriydi evde, diyor ki maç oynanırken "Eyyyy gidi Ali Kemal, eyyy gidiiiiiii sana söverdum gol atamaduğun zaman, eyyyy gidi Allahum habulari izliyirumda nelere kaldukkkk Ali Kemalll"
        Yılın cevap ı bu bence..
        işim çok zor benim.. yarın sabah erkenden kalkıp TRABZONSPOR u sevmeye devam edeceğim..

Yorum

• Trabzonspor
          En son Mustafa Ayazoğlu tarafından düzenlendi; 26.04.2009, 14:20.
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Şimdi arkadaşlar şuanda herşey kötü Ersun Yanal ile Kayseri maçına çıkıldı diyelim. Yine herzaman ki klasik kadrosunu ve taktiğini sürdü diyelim sahaya, ve Kayseride bizi yendi.

Şimdi bu taraftara sitem eden arkadaşlara özellikle soruyorum.

Bu taraftar Ersun Yanal'a ve bu futbolculara plaket mi vermesi gerekiyor?

Yok yani yuhaladığı zaman, istifaya davet etdiği zaman suçlu taraftar oluyor ya. Ondan bir sorayım dedim.

Yorum

• Arkadaşlar hepinize iyi geceler allah hepimizin akıl ve ruh sağlığını korusun.Bize büyük sabırlar versin.
              işim çok zor benim.. yarın sabah erkenden kalkıp TRABZONSPOR u sevmeye devam edeceğim..

Yorum

• "Tayfun girince Thum bitti. Hala Tayfun derseniz iyi niyetinizden şüphelenirim. Maçı hepimiz seyrettik."

Maci izlediginizden emin misiniz?

Yorum

• İlk olarak mcpcpc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar hepinize iyi geceler allah hepimizin akıl ve ruh sağlığını korusun.Bize büyük sabırlar versin.
                  aminnnnnnnnn..
                  beşikdüzü_akkese

Yorum

• İlk olarak Erdal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hoca kalmak istiyormu?...Bunun cevabını sahiden merak ediyorum...
                    Kesinlikle hoca ya kendi gidecek yada gönderilecek, eger bir hoca Trabzonda tartisilmaya baslaniysa ve bu tartisma git gide yükseliyorsa, o hoca orada duramaz. ha durursa ne olur? Sezonu bitiremez, bu olur.
                    insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• valla arkadaşlar hoca sene sonunda giderse herşey en başa döncek gelen adam dicek ki zaman gerek yeni bir kadro yeni bir takım cart curt olcak yani 1 sene daha veba olcak... alex fergusan manc u. geldikden 6 sene sonra şampiyon oldu... chelsea 55 yıl sonra oldu... liverpool kaç yıldan beri olamıyor... bence biraz daha zaman lazım... 94-95 de takım yeni oluşmuştu kötü bi sezondu ama 95-96 dı şampiyonluğa oynamıştı o iskelet kadro üzerinde 1-2 değişikşik lazım...
                      Uyutulmaya devam bu senede...

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence yabancı hoca olmalı.

Şayet Türk olacaksa Türkiyede 2 adam tanırım. Biri sürünen bair takımı ayağa kaldırmakla kalmayan futbol dersi veren Kocaelispor'un hocası. (İsmini bile bilmiyorum)

Diğeri de puan olarak iyi olsa da ligin en kötü futbolunu oynayan Bursasporu alan ve üstelik en önemli oyuncusu Yusufu kaybeden Ertuğrul Sağlam. Bu ikisi gerçekten hoca ve sonuçlarla deği oynattıkları futbolla yeni takımlarını 3 gömlek yukarıya taşıdılar.

Ama ben yine de Breems gibi bir yabancı hoca diyorum.
                        Selim Bey Breams'ı ben de çok severim ama onu överken yazdıklarınızda bazı maddi hatalar var.Ayrıca Dervall-Denizli modeli o dönemlerde uygulanmak istendi ama (Leekens-Şenol Güneş) sonra şehrimizin bazı kelle avcıları o süreci erken bozdu.O olayda Şenol Hoca'ya iyilik değil kötülük yaptılar,hem Şenol Hoca hiç haketmediği halde kuyu kazıcı gibi gösterildi ve ismi tartışılır hale geldi 1997!de ayrılana kadar da bu tartışmalar bitmedi.Oysa sabredilip ikisi birlikte çalışsalar Şenol Hoca içinde Trabzonspor içinde daha iyi olacaktı.

Yorum

• Birileri sivasta dayak mı yedi ?

Yorum

• İlk olarak ÖZAY AKSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben mesajımı yazarken siz hoca konusundaki görüşlerinizi belirtmişsiniz. Belki de Braems bize kendi gibi bir kurt hoca bulur ne dersiniz?
                            Leekens ve Breems bu takımın en saygın yabancı hocaları oldular. Ve TS da yaşadıkları güzelliği Trabzon halkının sıcaklığını hiçbir zaman unutmadılar. Onlar gönülden TS lu. İkisinde de danışılmalı.

Belçikalı turist gördüğümde ve TS konusu açılınca hemen Leekens ve Breems'ın adını söylüyorlar ve Türkiyede TS taraftarı olduklarından behsediyorlar. Bu samimiyet değerlendirilmeli mutlaka. Onlar her türlü samimi yardımı yapacaktır fikir konusunda.
                            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Forumda "lobi calismalari" baslamis. Kolay gelsin.

Yorum

• İlk olarak kuman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selim Bey Breams'ı ben de çok severim ama onu överken yazdıklarınızda bazı maddi hatalar var.Ayrıca Dervall-Denizli modeli o dönemlerde uygulanmak istendi ama (Leekens-Şenol Güneş) sonra şehrimizin bazı kelle avcıları o süreci erken bozdu.O olayda Şenol Hoca'ya iyilik değil kötülük yaptılar,hem Şenol Hoca hiç haketmediği halde kuyu kazıcı gibi gösterildi ve ismi tartışılır hale geldi 1997!de ayrılana kadar da bu tartışmalar bitmedi.Oysa sabredilip ikisi birlikte çalışsalar Şenol Hoca içinde Trabzonspor içinde daha iyi olacaktı.
                                Maddi hataları söylemeni isterdim. Yanlışımız varsa düzeltelim diye.

Ama Ş.Güneş'i tanımıyorsunuz. O müthiş bir kaleci ve kaptandı. Ama şahsi menfaati her zaman TS un üzerinde gelir. Bunu kimse unutmasın.
                                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yorum

Yükleniyor...
                                X