Maça gidiyorum İstanbul'dan şu ana kadar gittiğim maçlarda yenilmedik inşallah 2 farklı galip geleceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
-
İlk olarak tsert61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya arkadaslar su biltrabzon nickli sözde taraftarı kale alıp cevap yazmasın kimse lutfen, istirham ediyorum hepinizden, böyle taraftar olmaz olsun, bu takımı desteklemeyecek kimsenin burada yeri olmamalı. NOKTA.
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuya gelelim,gs bizden sonra deplasmanlarda en cok puan toplayan takim.
Yani dis sahalarda kazanabilen bir takimla oynayacagiz.
Ama ayni zamanda deplasmanda 5 defa kaybetmis bir takim,demek ki yenilmeyecek bir takim degil.
Bu maci oyuncularimizin dönüm maclarinin baskisini kaldirip kaldiramayacagi belirleyecek.
Bu konuda tecrübeli oyuncularimiza cok büyük görevler düsüyor.Bordo + Mavi = Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIkili averajda üstünlük kurmak icin gs yi kac farkli yenmemiz gerekiyor?Bordo + Mavi = Trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak bytrabzonspor tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaftaya lideriz, rahat olun, sivas ankaragücüne puan kaptırır. beşiktaşta gençlerbirliğine puan kaptır. bizde cinconu yener liderlik koltuğuna otururuz.
1-Trabzonspor---48
2-Sivasspor ---47
3-Beşiktaş ---46
Artık olsun artık şansımız dönsün...Hem BJK hem GS hemde FB bu hafta çok şanslılardı....Futbol sadece iyi taktik ve iyi futbolcularla oynanmıyor...Biraz da şans olacak....Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekayseri kadar salak takım yok yav.Adamlara koskoca stad yapmışlar bi feneri yenemediler 2.yarıda 10 kişi kaldı fener yine yenemedilerSerhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
Yorum
-
İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaç öncesi deseniz iyi oynayarak bir puan mı , kötü oynayarak üç puan mı diye benim tercihim ikincisi olur . Ne var bunda ? Futbolda iyi oyuna bakmıyorlar maalesef , aldığın puan veya puanlara bakıyorlar . Doğru ya da yanlış . Böyle gelmiş , böyle gidecek .
Yorum
-
Hamburg maçı olmasa yenilirdik %100, ama şimdilik umudum var %50@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Pek ümitli değilim, böyle macları kazanamıyoruz,bu maç beni ilgilendirmiyor, gs macından sonra seri yakalarsak sampiyon olabiliriz2009 ---Ne zaman gülecek bu yüzüm,ahhh baba ahhh,nerden aşıladın bu sevdayı bana.....
2010---Baba sana bişi söyliyim mi? Bu sefer olacak gibi...
2011---'Yine mağlup olduk kirli oyunlara....Artık başka bahara...' demiştim şikeymiş meğer
Yorum
-
haftay bjk sivas puan kaybıyı yasabilir biz kazanmalıyız ama bunlar puan kaybı yasarlarsa korkuyorum bizim hoca gene defansif anlayıs yapar da 3 yeriz diye acıkcasıbu takimin iki senedir forveti yok hala forvet bulamadik ne kadar plansiz programsiz bir yonetimimiz varmis
Yorum
Yorum