Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aha, sayfa 61! Hemen yerimizi alalım.

Yorum

• Erken bir gol yemezsek fark bekliyorum.. Golcüler birine patlayacakalr eninde sonunda ve bence bu Galatasaray olacak..
      Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak redals tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        pazar günü rizeden 10 arkadas trabzonsporu destege geliyoruz...basarılar trabzonspor
        bu hafta herzamankinden cok desteğe iğtiyacımız var
        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• İlk olarak UğuR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Fatih Tekke ye 90 dakika küfredenler.....

Yorum

• Her maçtan sonra tekrar isteği yapan yüzsüz yöneticilerin klubü salatasaray..
            A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bu maç ligin dönüm noktalarından biri bence.İnşallah alırız.
              Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• 2-0 galibiyet geçiyor içimden.

Yorum

• İlk olarak olgun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2-0 galibiyet geçiyor içimden.
                  yok 4-0 alalım.o zaman ikili averajda da öne geçiyoruz
                  Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• Orta saha Orta saha Orta saha

Hüseyin Selçuk Colman eğer Ayhan Barış Lincoln'e üstünlük sağlarsa kazanırız.<eksik defans bide orta saha üstünlüğü bizde olursa mutlaka gol buluruz.Büyük ihtimalle Sol bek Balta stoper oynayacak soldada Volkan olacak bu Yattara için daha iyi Volkan Baltaya göre daha yumuşak ve yerini kaybeden bi oyuncu.Bu maçta Gökhan ve Umut daha konsantre olup daha etkili olacaklardır.Hadi bu kadar yazdık bide tahmin yapalım 3-1.Tabi bu yazdıklarımızın hepsi taraftarlarımızın sabırlı ve sağduyulu olmasıyla hayata geçebilir....

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fırat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aha, sayfa 61! Hemen yerimizi alalım.
                      İyi hatırlattın bunu ya bu sayfada olmakta ayrı bi güzel... Bu arada maçla alakalı ise kaybetme fikri aklımın ucundan geçmiyor öyle veya böyle o top rakip kaleden içeri girecek ve kazanacağız bu maçı...
                      TRABZON için 3G = Gıymalı, Guymak, Gaygana

BMN - SAMSUN

Yorum

• İlk olarak muratonbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bu maç ligin dönüm noktalarından biri bence.İnşallah alırız.
                        Hakikaten çok önemli. 3 puan çok şey kazandırır. 1 puan bir işe yaramaz. Diğer ihtimali düşünmek bile istemiyorum.
                        A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• bence gökhan patlama yapacak...üstüne koca hafta çok gittik ama haklıydık...bu sefer bizi utandırmıycak...kendinden beklenenin farkına varacak ve durumu idrak edecek...bence 3-0 olcak gibi bu maç...1 gökhan 1 colman 1 de alanzinho atacak!!!

Yorum

• -YATTARA, ŞOV YAPTI-

Trabzonspor’un Gineli oyuncusu İbrahima Yattara, şut çalışması sırasında attığı gollerle adeta şov yaptı. Tolga’nın koruduğu kaleye attığı şutlarda yüksek bir gol yüzdesi tutturan Yattara, genç file bekçisini sinirlendirdi.

Yattara, attığı goller sonrası Tolga’ya "geçmiş olsun" derken Tolga da "sağol" şeklinde karşılık verdi.
                            __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• Denizli maçını rüyamda görmüş ve 2-2 bittiğini gördüğümü de yazmıştım,biz atamadık ama onlarınki doğru çıktı.Konya maçından korkuyordum,hele o kadar gol kaçınca dedim atamayana atacaklar,korner atılmadan da dedim yanımdaki arkadaşa gol olacak diye,münecccimlerle alakam yok)ama içimden bir ses diyor ki;bjk maçındaki gibi yakaladıklarımızı atacağız,hatta denizli ve konya'ya girmeyenler de gs ye girecek.4-5 gol atacağız,görün.

Yorum

• Ligin bizim açımızdan en kritik maçlarından birine çıkıyoruz .

Kazanacağız , kazanmalıyız .

Yorum

Yükleniyor...
                                X