Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar selam,

başka bir yerde işleniyordur belki ama bulamadım. O yüzden buraya yazıyorum.
    Biz neden 3. gözüküyoruz. bjk ile evimizde 0-0, deplasmanda 1-1 berabere kalmadık mı?
    İkili averajda öndeyiz yani... Neden 2. değiliz o halde???

Yorum

• İlk olarak Mert Çabuker tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar selam,

başka bir yerde işleniyordur belki ama bulamadım. O yüzden buraya yazıyorum.
      Biz neden 3. gözüküyoruz. bjk ile evimizde 0-0, deplasmanda 1-1 berabere kalmadık mı?
      İkili averajda öndeyiz yani... Neden 2. değiliz o halde???
      Deplasmanda atılan gollerin önemi yok.
      TFF'nin sacmalıklarından birisi

Yorum

• biletler salı 11.00 de satısa cıktı ve tükendi... sadece numaralı kalmış....

işte 12. adam yıne 1.görevini yaptı....2.görevi olan susmadan desteği de verırse değil cinnoş kim gelirse gelsin cıkmaza a.akerden.... gecmişi bırakalım önumuze bakalım..... tabi sadece biz değil futbolcuların ınanması da çok önemli
        TRABZONSPOR "2009/2010/2011/2012/2013" BÜTÜN MAÇ ÖZETLERİ, ŞOVLARI [HQ, HD, 720P, 1080P]
        İRTİBAT İÇİN ÖZEL MESAJ ATABİLİRSİNİZ...

Yorum

• Tarihi fark olur
          HAMSİ
          Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu konuda uefaya gidilse diyorum Uefa bu tür konualrı ulke federasyonunamı bırakıyo yoksa uefanın bir satandartı yokmu madem öyle neden avrupa kupalarında deplasmanda atılan gollerın önemi var veya Türkiye kupasında bunu açıklığa kavuşturmalı TFF...
            Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Saçmalık ötesi benim anlamadığım kupada oynasak eliyoruz. Uefa'da oynasak eliyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde oynasak eliyoruz da ikili averajda nasıl geçemiyoruz?

O zaman tüm bu turnuvalarda deplasman golü önemli olmasın, maçlar uzasın. Yok böyle bir rezalet ya...

Yorum

• İlk olarak Acar08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu konuda uefaya gidilse diyorum Uefa bu tür konualrı ulke federasyonunamı bırakıyo yoksa uefanın bir satandartı yokmu madem öyle neden avrupa kupalarında deplasmanda atılan gollerın önemi var veya Türkiye kupasında bunu açıklığa kavuşturmalı TFF...
                Tff durdu durdu bizim maç itibariyle böyle bir değişikliğe gitti, baştan sona saçma değişiklik, eğer ligdeki konumu ikili averaja göre belirliyorsan 0-0 la 1-1 i nasıl eşit tutarsın adalet bunu neresinde deplasmanda oynayan takım gol atmış bu ona artı kazandırır ki kural budur.
                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• avantajlı oldugumuz için fazla saldırgan oynayamamıstık bugune kadar,gerçek ersun futbolunu şimdi izleyeceğiz.

Yorum

• Galarasaray'ın stoperlerinin deneyimsizliği ve mallığından dolayı Ersun hoca oyunu geride kabul edip defansın arasına atılacak uzun toplarla sonuca gitmeyi deneyecektir tahminim.

Selçuk İnan ve Colman'ı kadroya ilk olarak yazın bu nedenle
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• kuyruğunu kıvırıp göndeririz kedicikleri.ben sezonun en rahat maçlarından birini oynayacağımızı düşünüyorum.şu kara bulutları dağıtmamız için büyük bi şans bu maç.bu kadar eksiği olan gs yi ve hamburgla maç yapıp TRABZON a gelecek gs yi artık yeneriz diye umuyorum.hem aklım hem de kalbim bana bunu söylüyor.skor tahmini yapmayacağım.uğursuz geliyor
                      Ama yenecez ALLAH ın izniyle.
                      Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Galarasaray'ın stoperlerinin deneyimsizliği ve mallığından dolayı Ersun hoca oyunu geride kabul edip defansın arasına atılacak uzun toplarla sonuca gitmeyi deneyecektir tahminim.

Selçuk İnan ve Colman'ı kadroya ilk olarak yazın bu nedenle
                        Tam tersi,Ersun hoca oyunu geride değil ilerde kurup bu savunmanın hata yapması için baskı uygulatacaktır...
                        İngiltere'de ay yıldızlı bir takım var,Portsmouth! http://www.portsmouthfc.co.uk/
                        Ve Bordo Mavili Güzel Amblemli İngiliz Takımı http://theterras.co.uk/main.htm

https://twitter.com/HuseyinnKurt

Yorum

• defansın arkasında atılan toplardan cok ben kenarlardan bu maçta diyerlerine oranla daha cok orta yapılacağını duşunuyorum
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

• gökhan ünalın demeçlerine göre baya bi hırs yaptığı anlaşılıyor.İnşallah bu hırs futboluna olumlu yansır da saç baş yoldurmaz gene.tabi aynı şeyler umut için de geçerli
                            Allah yar ve yardımcımız olsun !!!

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Tam tersi,Ersun hoca oyunu geride değil ilerde kurup bu savunmanın hata yapması için baskı uygulatacaktır...
                              Ersun Hoca, Risk alırken dikkatli olucaktır..
                              Lincoln,Kewell,Arda Turan ve Milan Baros vs Gs'nin hucum hattı Veysel'e benzemez Gs defansif futboluna devam edicektir. İşi hucum oyuncularının kişisel becerisine bırakacaktır.. büyük ihtimal maç böyle geçer

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tarihi fark olur
                                Yapmayın!!
                                Böyle msjlar yazıp milleti gaza getiryorsunuz. Yenilince de düş kırıklıkları falan...
                                yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

Yükleniyor...
                                X