Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Seninle başladık bizler bu yola
    Sana dil uzatanlar akıllı ola
    Reklam isteyen başka yol bula
    SEVİYORUZ SENİ ERSUN HOCA

Ersun hocam inandik sana bir kere
    Neferler arkanda bil ona göre
    Denizleri aştık kaldı bir dere
    Sakın bizi bırakma gitme bir yere.....
    LAY LA LA LA LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY
    LAY LA LA LA LAY LAY LAY LAY LAY LAY LAY

İlhan abi bizler hazırladık artık dağıtmak sana düşer yönetici sensin....Umarım beğenirsiniz...arkadaşlar maça gidecekler bunu ezberleyip söyletebilir kendi fikrimce....
    Twitter Adresim

Yorum

• kesinlikle yattara ve alanzinho birlikte oynamamalı, eğer oynarsa bile yek forvet oynanmalı ki bu tercihim hiç değil, onlara karşı alan daralmak zorundayız, kabu etsekte etmesek ileri uc adamalrı cok iyi pas yapıyor ve pas yapan takımı ancaka alan daraltarak durdurabiliriz, biz ekleyip vuracağız. . .
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Konya maçında kısa bir süre Alan-Colman-Yattara birlikte oynadı ve Konyanın başı döndü. Nasıl panikleyip toplara saçamasapan vurmaya başladılar hatırlayın.

Ve bir de üçünün 90 dk oynadığını düşünün. Ersun Hoca'nın tek hatası A.Akerdeki maçları son 20 dk ya sıkıştırması. 1. dk dan itibaren bu 3 lüyü oynatırsa Gökhan Umut maç boyunca pozisyon üretmek için koşarak enerjilerini tüketmeyeceklerinden, girdikleri pozisyonlarda çok daha güçlü bir şekilde vurmaya başlayacaklardır.

Santraforlarımızın çok gol kaçırmalarındaki tek sebebin pozisyona girdiklerinde güçlerini tüketmiş olmalarından kaynaklandığını düşünüyorum. Şayet Yattara-Colman-Alan 3 lüsü ile maça başlarsak pozisyon zenginliğinin çok daha artması dışında gol yüzdemizin de çok yükseleceğini iddia ediyorum ve umarım GS maçında bu düşüncem ispatlanır. Ve ondan sonraki 10 maçta da o kadro asla bozulmaz.
        En son selimatal tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 01:07.
        !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• Bjk'nın Gençler maçında, Sivas'ın Ankaragücü karşısında puan kaybedeceğini düşünüyorum,

Son maç bizim futbolcu ve taraftar bu coşku ile sahada olacak, lider olacağız nah buraya yazıyorum !
          @tsmustafakemal
          "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Erdal DİLEK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            kesinlikle yattara ve alanzinho birlikte oynamamalı, eğer oynarsa bile yek forvet oynanmalı ki bu tercihim hiç değil, onlara karşı alan daralmak zorundayız, kabu etsekte etmesek ileri uc adamalrı cok iyi pas yapıyor ve pas yapan takımı ancaka alan daraltarak durdurabiliriz, biz ekleyip vuracağız. . .
            Ligin en iyi hücum pres yapan takımı olduğumuzu FB, Sivas gibi üst düzey maçlarda fazlasıyla ispatladık. Tek eksiğimiz orta sahamızda ayağında top saklayabilen ve topu hızlı oyuna sokan adam eksikliğimizdi.

Yattara-Colman-Alan üçlüsünün birarada olması GS a çıkma fırsatı vermeyecektir. Rakiplerimiz defanslarından çok rahat çıkabildikleri maçlarda rakip küme düşme hattında da olsa defansımız çok zorlanıyor. GS a karşı da mutlaka zorlanacaktır.

Şöyle düşünün: GS lı olsaydınız, top sizdeyken Hüseyin-Selçuk-Serkan-Yattara lı bir orta sahaya top kaptırmaktan mı daha fazla korkardınız, yoksa Hüseyin-Colman-Alan-Yattara dan oluşan bir orta sahaya mı?

Ben GS lı olsam ikinci kadroyu görünce pek çıkmayı düşünmezdim.
            En son selimatal tarafından düzenlendi; 11.03.2009, 01:11.
            !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
            Seneye A.Aker her sene olduğundan daha fazla " Fa-tih Tek-ke " diye inleyecek. Fatih alınsa da, alınmasa da... Çünkü A.Aker daima en büyük ihtiyacı dile getirmiştir...

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ligin en iyi hücum pres yapan takımı olduğumuzu FB, Sivas gibi üst düzey maçlarda fazlasıyla ispatladık. Tek eksiğimiz orta sahamızda ayağında top saklayabilen ve topu hızlı oyuna sokan adam eksikliğimizdi.

Yattara-Colman-Alan üçlüsünün birarada olması GS a çıkma fırsatı vermeyecektir. Rakiplerimiz defanslarından çok rahat çıkabildikleri maçlarda defansımız çok zorlanıyor.

Şöyle düşünün: GS lı olsaydınız, top sizdeyken Hüseyin-Selçuk-Serkan-Yattara lı bir orta sahaya top kaptırmaktan mı daha fazla korkardınız, yoksa Hüseyin-Colman-Alan-Yattara dan oluşan bir orta sahaya mı?

yalnız hucum presi alanzinho yattara umut ve gökhanlı kadro ile yapmıyoruz, aynı presi bu kadro ile yapacağımızıda sanmıyorum,
              BİZE HERYER TRABZON!!!
              Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

3-0 hükmen yenilgiyi göze aliyorsun demek ki!

Yorum

• kardeşim çatır çatır oynayacağız ve maçı alacağız başka yolu yok ben bile inandıysam bu kadar hepiniz inanın sonu güzel olur Allah'ın izniyle
                  HEP DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• İlk olarak genç61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    bu kadro yapısı bu transferler ve boyle degisiklikler yapan hocayla bu macta zor sampiyonlukta
                    ya umutla gokhan kadar etkisiz bir forvet trabzon tarihinde olmadı hic
                    bu adamlara bu formayı layık gorup alana kızıyorum
                    daha bir suru boyle topcu var bu sene kadro yeniden yapılanmalı ama bu sefer adam gibi topcularla
                    senin demene göre ozaman biz her sene yeni kadro yapmamiz lazim ve yine uyum süreci vs. gene 20 sene bekle ozaman

Yorum

------------------Sylva----------------

Serkan-----Song------Egemen------Cale

Yattara---Hüseyin---Colman----Alanzinho

---------Gökhan-------Umut------------

buda benim favori 11 insallah ersun hoca selcugu dinlendirir
                      25# Alan Carlos Gomez da Costa
                      Ne Yönetimspor ne Tekkespor ...Alayina TRABZONSPOR !!!
                      / Rize Ardesenli

Yorum

• Maç tahminim 1-1
                        FB yi yeneriz..
                        Sivas'a yeniliriz.
                        Diğer maçlarımızı alıp ŞAMPİYON oluruz.
                        ....................Celliac ..................

Yorum

• Takın üzerinde bir uğursuzluk var.

GS'de adamların kıçına çarpan bile gol oluyor, bizim rakiplerin kalesinde ise adeta duvar var.

Bu takımı bir okutmak lazım. Ciddi ciddi işin içinde büyü falan olduğunu düşünüyorum.

Yok mu nefesi kuvvetli bir hoca Trabzonda? Ciddiyim...

Yorum

• Ersun hoca, yöneticiler Trabzon'un fakirleri toplayıp karınlarını bir doyursunlar. Fakirin duası kabul olur.

Nedir bu yahu?

Yorum

• Umarım çift forveti bozmaz Ersun hoca. Gerisi o günkü şansımıza kalmış.
                              "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır."

Yorum

• pazar gunu dogum gunum Allahim nolur yuzumu guldur bu guzel gunde..
                                İnsan ol evlat!

Yorum

Yükleniyor...
                                X