Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Galatasaray Konya degil kapali oynasin.

Hem acik oynamalari hep bizim lehimize.

Bosuna biz deplasmanda kazanip evde kaybetmiyoruz. Avni Aker'de Rakipler kapali oynuyor, ama GS acik oynar insallah.
    Gs oyun anlayışında değişikliğe gitti defans hattı açık verdiği için fazla ofansif oynamıyorlar zaten Perşembe maçları var yorgun gelecekler ben açık oynayacaklarını sanmıyorum.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Bence Boyle daha mantikli, Tayfun ciksin, Serkan girsin, coktan beri gormuyoruz serkani Ozledik Ha. Selcukta iyi oldu Ciksin oda Alanzinho bu macta Yarari olcak diye dusunuyorum. Ilk 11re giriyo bide avni akerde, Bence asis yapabilir
      FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar müjdemi isterim. Ersun Hoca'nın kafasındaki kadronun şu şekilde olduğunu öğrendim. Şayet maç saatine kadar fikri değişmezse bu sezonun en ideal kadrosuyla maça çıkmış olacağız. Ve bu durumda fantastik bir galibiyete herkes hazır olsun.

------------------Sylva----------------

Serkan-----Song------Egemen------Cale

Yattara---Hüseyin---Colman----Alanzinho

---------Gökhan-------Umut------------

Kimse savunma zaafı olan bir kadro falan demesin, GS ın hücum yapacak fırsatı bile olmaz. Bu kadronun ve o taraftarın karşısında durabilecek dünyalılardan kurulu bir takım tanımıyorum.
        Ersun hoca nin böyle bir kadroyla oynayacagina ihtimal vermiyorum.
        Acikcasi böyle bir kadro riskli olur,bu riske hocanin girecegini zannetmiyorum.
        Tahminim yine selcuk alanzinhonun yerine ilk 11 de olacaktir.
        Hayirlisi olsun,kazanan Trabzonspor olsun.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Arkadaşlar müjdemi isterim. Ersun Hoca'nın kafasındaki kadronun şu şekilde olduğunu öğrendim. Şayet maç saatine kadar fikri değişmezse bu sezonun en ideal kadrosuyla maça çıkmış olacağız. Ve bu durumda fantastik bir galibiyete herkes hazır olsun.

Kimse savunma zaafı olan bir kadro falan demesin, GS ın hücum yapacak fırsatı bile olmaz. Bu kadronun ve o taraftarın karşısında durabilecek dünyalılardan kurulu bir takım tanımıyorum.
          işte yegane kadro budur bravo ama anlayana
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• 3 puan bizim.
            teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• gs de kapanacak, bana öyle geliyor

Yorum

• Bu FUTBOL. TOP nereye gidecegi beli degil
                FATIH TEKKE

Yorum

• Ben bu mactan cok umitliyim. Futbolcularimizin kendilerini afferttirmek icin varlarini yoklarini ortaya koyacaklarina inaniyorum. Gs zaten yorgun olacak. Sansimizi %70 lerde goruyorum. Tabi bunlari futbolculari ve hocamizin maca iyi konsantre oldugunu farzederek yazdim. Eger eksi olursa ki insallah olmaz bu sefer akbabalar basimiza coker iste.

Yorum

• gs bana göre de kapalı oynayacak ve bence bu takım, bu çocuklar, bu şehir ölü toprağını atacak üzerinden..

titreyin kendinize gelin..

top denen yuvarlak meret, sen de akıllı ol ulan !!
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

İstediğim kadro buydu. Zaten Selçuk son maçlarda ölü gibi dinlendirilmeye ihtiyacı var.

Yorum

• İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu FUTBOL. TOP nereye gidecegi beli degil

hep 6s kalesine gidecek gol olarak geri gelecek.

Yorum

• Hocanız için oynayın

Yorum

• bu maça gelecek olanlar lütfen ama lütfen 90 dakıka susmak yok yanımızdakileride uyaralım takımın desteğe her zamankinden fazla ihtiyacı var haydi canlanalım biraz

Yorum

• Trabzon-istanbul -Ankara-Bursa-İzmir.yerimiz neredeyse daha çok destek gücümüzü sonuna kadar gösterelim arkadaşlar.

Yorum

• bence klasik kadromuzla çıkıp selçuk yerine serkan koysak daha iyi olur
                                MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X