İlk olarak Mehmet Said Çelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2-2 Galatasaray
Daraltma
X
Daraltma
-
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar müjdemi isterim. Ersun Hoca'nın kafasındaki kadronun şu şekilde olduğunu öğrendim. Şayet maç saatine kadar fikri değişmezse bu sezonun en ideal kadrosuyla maça çıkmış olacağız. Ve bu durumda fantastik bir galibiyete herkes hazır olsun.
------------------Sylva----------------
Serkan-----Song------Egemen------Cale
Yattara---Hüseyin---Colman----Alanzinho
---------Gökhan-------Umut------------
Kimse savunma zaafı olan bir kadro falan demesin, GS ın hücum yapacak fırsatı bile olmaz. Bu kadronun ve o taraftarın karşısında durabilecek dünyalılardan kurulu bir takım tanımıyorum.
Acikcasi böyle bir kadro riskli olur,bu riske hocanin girecegini zannetmiyorum.
Tahminim yine selcuk alanzinhonun yerine ilk 11 de olacaktir.
Hayirlisi olsun,kazanan Trabzonspor olsun."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
İlk olarak selimatal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar müjdemi isterim. Ersun Hoca'nın kafasındaki kadronun şu şekilde olduğunu öğrendim. Şayet maç saatine kadar fikri değişmezse bu sezonun en ideal kadrosuyla maça çıkmış olacağız. Ve bu durumda fantastik bir galibiyete herkes hazır olsun.
Kimse savunma zaafı olan bir kadro falan demesin, GS ın hücum yapacak fırsatı bile olmaz. Bu kadronun ve o taraftarın karşısında durabilecek dünyalılardan kurulu bir takım tanımıyorum.Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
Ben bu mactan cok umitliyim. Futbolcularimizin kendilerini afferttirmek icin varlarini yoklarini ortaya koyacaklarina inaniyorum. Gs zaten yorgun olacak. Sansimizi %70 lerde goruyorum. Tabi bunlari futbolculari ve hocamizin maca iyi konsantre oldugunu farzederek yazdim. Eger eksi olursa ki insallah olmaz bu sefer akbabalar basimiza coker iste.
Yorum
-
gs bana göre de kapalı oynayacak ve bence bu takım, bu çocuklar, bu şehir ölü toprağını atacak üzerinden..
titreyin kendinize gelin..
top denen yuvarlak meret, sen de akıllı ol ulan !!BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
Kimse savunma zaafı olan bir kadro falan demesin, GS ın hücum yapacak fırsatı bile olmaz. Bu kadronun ve o taraftarın karşısında durabilecek dünyalılardan kurulu bir takım tanımıyorum.
Yorum
-
İlk olarak turkish0061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu FUTBOL. TOP nereye gidecegi beli degil
hep 6s kalesine gidecek gol olarak geri gelecek.
Yorum
Yorum