Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar macdan önce bi müzik caliyodu stadta
    didiididi gibi ne o melodinin ismi
    bide o OoOOoOoOo melodisinin ismi ne?

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      herlade canım, biz olaya teknik boyutundan baktık biraz
      hehe...biliyorum öylesine dedim zaten
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçı izlemedim alanzinho nasıl oynadı beyler?
        çoğumuz futboldan anlıyor iyi göründü mü bu maç?
        calı olarak izledim ilk maç için iiydi. bi ara bi hızlandı 2 kişiyi geçti ankaralı topçu sarıldı hemen ona düşürdü. ilerleyen haftalarda yattara sagda alan solda ii olacak
        TRABZONSPOR
        Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
        Mesut Keleş (19)

Yorum

• bu sene 3 puan aldıktan sonra iyi oynamış kotu oynamış onemli degil benim içinde haa iyi oynarlarsa tabii ki kabulumuz ama hep destek tam destek umarım tribünlerin ateşleyici özelliği haftalar ilerledikçe ortaya daha çok ortaya çıkar

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Kardeşim bende seninle aynı bu sayfada olmaktan utanıyorum.Lincolnu seviyorsan git Cimbomlularla yaz.
            Bugün ikinci kez yorumlarınla dikkatimi çekiyorsun.Terim TTrabzonspora haksızlık yapmadı demiştin diğer yorumundada.Senin Cinconlu olduğuna eminim.
            Demekki sadece benim dikkatimi çekmedi,bu herifte farklı bişeyler var ama hayırlısı..
            En nefret ettğim takımda şu cinconnnnn...

Yorum

• macin tekrari olmali simdi lig tv bakma itimahlimiz varmi arkadaslar
              TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                daha ii gibi gördüm...ama alisma döneminde halanda bence...topla müthis hizlaniyor...oyuncu gecmekde zorlanmiyor...iyidi bence oynadigi sürec icerisinde...
                İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                calı olarak izledim ilk maç için iiydi. bi ara bi hızlandı 2 kişiyi geçti ankaralı topçu sarıldı hemen ona düşürdü. ilerleyen haftalarda yattara sagda alan solda ii olacak
                eyvallah buna da sevindim.
                T.R.A.B.Z.O.N.S.P.O.R

Yorum

• Egemen orta sahada sıtad inliyor.egemen bir hareketle şiiiiiiiiiiittttttttt yapıyor stadda ses yok çıt çıkmıyor.sonra egemen sayıyor 1-2-3 gerisi malum iştee.
                  Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• İlk olarak lazchicko tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    tam üclü geliyor bitiyo yaaaa neden kesildi bu video acaba
                    yaa inanmıyorum ne muhteşem bir seyir ci yani ne diyeceğimi şaşırdım videoyu yükleyen kardeşimizin emeğine sağlık bu görüntüye karşı benim inanın nutkum tutldu varmı böyle bir takım vaaaaaarmı şaaaaaaammmmppiiiiiyyooooooon şampiiiiyooonn
                    ALLAH,, EN BÜYÜK.

Yorum

• umarım bu koşuş şampiyonluğa giden yoldur tayfun. aynen devam

taraftarımız durgun du ama son dakikalarda üzerine düşeni yaptı. herkese teşekkürler.

Yorum

• İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        eyvallah buna da sevindim.
                        sanirim BJK macinda olmasada Denizlispor macinda ilk 11 de olabilir...oraya kadar daha da iyi olur...
                        ...TRABZONSPOR...
                        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak erik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kardeşim bende seninle aynı bu sayfada olmaktan utanıyorum.Lincolnu seviyorsan git Cimbomlularla yaz.
                          Bugün ikinci kez yorumlarınla dikkatimi çekiyorsun.Terim TTrabzonspora haksızlık yapmadı demiştin diğer yorumundada.Senin Cinconlu olduğuna eminim.
                          maalesef senin gibi fanatik olamıyorum erik,benim yorumum trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda ve hiçbir taraftarın baskısı altında kalmadan gerçekleri söylüyorum.

lincoln'ü sevdiğimi de nereden çıkardın,colman'ın fazla abartıldığını,alex,tabata ve lincolnüın klasmanında olmadığını söylüyorum herhalde senin okuman yazman yok?bana senin fanatizmin sökmez çünkü emin ol ben sendende daha çok trabzonsporluyum.

Yorum

• Lig tv beyler birimiz aca biliyormu ???????????
                            izlemek istiyorum tekrari var simdi
                            TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak harmancuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Egemen orta sahada sıtad inliyor.egemen bir hareketle şiiiiiiiiiiittttttttt yapıyor stadda ses yok çıt çıkmıyor.sonra egemen sayıyor 1-2-3 gerisi malum iştee.
                              Yaaa anlatma bize kardeşim tahmin ediyoruz neler olduğunu,görmek istiyoruz o üçlüyü canlı canlı..Var mı videosu?

Yorum

• maç taki bundeslıg a sarkısını kim sölüyo

Yorum

Yükleniyor...
                                X