Umut Bulut aldığın para sonuna kadar helal olsun.Aslanım benim neydi o kafa öyle.Alanzinho sana da teşekkürler Umudumu kendine getirdin.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü
Daraltma
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbiden umut süper oynadı. yattara isaac sylva song falan hikaye yani. onlar kafalarına göre takılıyolar. ama umut özellikle çalışmış bunun üzerinde belli.hepsi süper
ayrica horonuen iyi yattara biliyor gibi geldi bana...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets bu sistem ve futbolcularla taraftarımızın istediği tempolu,çabuk ve hücumda üretken olabilen takım yapısını sağlamasını mümkün görmüyorum.ts maç boyunca bir tane organize atak geliştirdiğini hatırlamıyorum,ilk dakikalarda kaçırdığımız pozisyonun oluşumu bile song'un uzun pası ile gerçekleşti.ts'un oyun anlamında neden beklentileri veremeyeceğini söylemek gerekirse;
1-song:atletik yapısının getirdiği hırs ve mücadele ile elinden geleni yapsa da teknik kapasitesi kaleci sylva'nın 10/1'i kadar değil,önü boş olmasına rağmen attığı gelişigüzel isabetsiz toplar ts'un hücum girişimlerini engelliyor!
2-hüseyin cimşir:istatistiklerde ligin en fazla top çalan oyuncusu olmasından çok,oyuncunun bu topları nasıl kullandığı önemlidir.hüseyin defansı beşlemesi ile rakip takıma psikolojik ve oyun olarak avantaj sağlıyor,pasları genellikle kısa ve yavaş,uzun top atmayı adeta kendisine yasaklamış ve hücum aksiyonlarına katılmayan 80'li yıllardaki önlibero oyuncuların günümüze uyarlamısıdır.
3-selçuk inan:ilk haftalarda oyunu ile beğeni kazanmıştı ama daha sonraki haftalarda performansında düşüş yaşadı,bizim selçuk'un yeteneklerini de bildiğimiz için onun ceza alanına daha fazla koşu yaparak gol aramasını,şut atmasını ve paslarının yan ve geriye oynaması yerine dikine oynamasını istiyorum ama maalesef selçuk bunları uygulayamıyor.
4-colman:bu oyuncuyu lincoln,alex ve tabata ile karşılaştıranlara futbol bilgisinden şüphe ediyorum ve çok abartıldığını düşünüyorum.colman ikili mücadelelerde zayıf,harekat alanı daraldığı zaman paslarında genellikle hata yapan,sorumluluk almaktan kaçınan bu fizik gücü ile küçük takımlarda bile oynaması zor alan bir oyuncu,elimde imkan olsa kesinlikle faty papy'i colman'a tercih ederim.
5-umut bulut:ts'u 90+1'de ipten aldığı için kutlayalım ama bu kısıtlı yeteneği ile bu takımda oynaması ts'un ayıbıdır.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleharbiden umut süper oynadı. yattara isaac sylva song falan hikaye yani. onlar kafalarına göre takılıyolar. ama umut özellikle çalışmış bunun üzerinde belli.
gerçekten ya gitti farozda biriyle çalıstı yada antremanlarda kosmaya çalıştıgı kadar kolbastıya çalıştıTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak karim@benzema10 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülets bu sistem ve futbolcularla taraftarımızın istediği tempolu,çabuk ve hücumda üretken olabilen takım yapısını sağlamasını mümkün görmüyorum.ts maç boyunca bir tane organize atak geliştirdiğini hatırlamıyorum,ilk dakikalarda kaçırdığımız pozisyonun oluşumu bile song'un uzun pası ile gerçekleşti.ts'un oyun anlamında neden beklentileri veremeyeceğini söylemek gerekirse;
1-song:atletik yapısının getirdiği hırs ve mücadele ile elinden geleni yapsa da teknik kapasitesi kaleci sylva'nın 10/1'i kadar değil,önü boş olmasına rağmen attığı gelişigüzel isabetsiz toplar ts'un hücum girişimlerini engelliyor!
2-hüseyin cimşir:istatistiklerde ligin en fazla top çalan oyuncusu olmasından çok,oyuncunun bu topları nasıl kullandığı önemlidir.hüseyin defansı beşlemesi ile rakip takıma psikolojik ve oyun olarak avantaj sağlıyor,pasları genellikle kısa ve yavaş,uzun top atmayı adeta kendisine yasaklamış ve hücum aksiyonlarına katılmayan 80'li yıllardaki önlibero oyuncuların günümüze uyarlamısıdır.
3-selçuk inan:ilk haftalarda oyunu ile beğeni kazanmıştı ama daha sonraki haftalarda performansında düşüş yaşadı,bizim selçuk'un yeteneklerini de bildiğimiz için onun ceza alanına daha fazla koşu yaparak gol aramasını,şut atmasını ve paslarının yan ve geriye oynaması yerine dikine oynamasını istiyorum ama maalesef selçuk bunları uygulayamıyor.
4-colman:bu oyuncuyu lincoln,alex ve tabata ile karşılaştıranlara futbol bilgisinden şüphe ediyorum ve çok abartıldığını düşünüyorum.colman ikili mücadelelerde zayıf,harekat alanı daraldığı zaman paslarında genellikle hata yapan,sorumluluk almaktan kaçınan bu fizik gücü ile küçük takımlarda bile oynaması zor alan bir oyuncu,elimde imkan olsa kesinlikle faty papy'i colman'a tercih ederim.
5-umut bulut:ts'u 90+1'de ipten aldığı için kutlayalım ama bu kısıtlı yeteneği ile bu takımda oynaması ts'un ayıbıdır.
Bugün ikinci kez yorumlarınla dikkatimi çekiyorsun.Terim TTrabzonspora haksızlık yapmadı demiştin diğer yorumundada.Senin Cinconlu olduğuna eminim.Selam olsun tüm Trabzonsporumlulara
Yorum
-
İlk olarak sirkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülecoook "serefli" lig tv kesti ve reklama gecti...
ama sonra lig tv hic bir futbolcu reportaj vermedi....(yonetim yasak koydu)Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleayrim yokhepsi süper
ayrica horonuen iyi yattara biliyor gibi geldi bana
Yorum
-
tek kelime ile uzun zamandan beri hiçbir maç sonrası ağlamamıştım. beni ağlatan herkese teşekkürler. süper bir son 15 dakika seyrettim.
tkımın eksilerini konuşmak istemiyorum. bu güzel galibniyetten sonra gerek yok. eksikleri herkes gördü ama oyun taraftar son 20 dakika olmak üzere ve kolbastı horon marşlar süperdi. egemenin üçlüyü göremedik ne yazıkki.
teşekkürler trabzonsporum.
Yorum
-
İlk olarak AKSOY_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemaçı izlemedim alanzinho nasıl oynadı beyler?
çoğumuz futboldan anlıyor iyi göründü mü bu maç?...TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
youtube http://www.youtube.com/watch?v=wLjXpCrI4xw izleyemenler altaki linkte video indirebilirler....
https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
I never forgive, I never forget..
Yorum
Yorum