Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tunganyan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu böyle giderse galatasaraya yenilcezz sivas beraberlik bursa maalubiyet sezon sonundada ikinci olacazz Allah göstermesin!!!!!!!!
    dogru sölüyon.bide haftaya bakalım ne olcak

Yorum

• ben de colman ve alanzinho ya bayıldım oynarken.alanzinho düğünlerde çocuklar karışır ya araya oynarken öyle geldi bana
      .

Yorum

• İlk olarak scarface6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ufuk hoptehı sımdı ekleme programla ucluyu kes onu ekle sadece hoptegı gordu herkes zate

yedin beniii mümütcüm..

Yorum

• İlk kez kale arkasında maç izledim.İlk kez bir maçta bukadar heyecan yaptım.İlkkez bir maç sonu ağladım........
          Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• macin yildizi hüseyin song egemen umut valla
            bjk maci daha kolay geececek

Yorum

• İlk olarak Yazici_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bugün bence en güzel kolbasti oyniyan Isaac di !!!!!!!!!!! Nasil kiviriyor
              O oynadiği kolbastımıydı şimdi Asena'ya taş çıkartıyo valla
              keşke ayaklarıda o kadar kıvrak olsa
              Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
              • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak ReaL Hamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence Yattara çıkmamalı son düdüğe kadar durmalı rakibi kitliyor ve tamam baskılı oynadı Yattara cıkıncada rahatlıyor rakip hurra saldırıyor sonra birde biz Alonzinhoyu yattaranın alternatifi oalrak aldık galiba Enteresandır buda.

yinede kötü oynayarak kazanmak güzel. en azından önceden bunu yapamıyoduk artık kötüde olsak macı alabiliyoruz.
                Ersun hoca ikisini aynı anda sahada tutmaktan çekiniyor. defansif yönümüzün aksayacağından korkuyor. bugün 2-0'ı yakalayabilseydik belki dediğini deneyecekti. ama hiçbir maçta en azından 2 farkı yakalamadan bu işe kalkışmıycak ersun hoca, ya da yenik duruma düşmeden

ve evet bu sene kötü oynayarak çok maç kazandık. bu da şampiyon takımların bir özelliğidir diye düşünüyorum

Yorum

• https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                  I never forgive, I never forget..

Yorum

• egemenin üclüsünü nerden göre biliriz arkadaslar
                    TrabzonsporLu Gurbetci 61

Yorum

• İlk olarak kasila61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      arkadaslar fiksturu incelerken dikkatimi bir anekdot cekti sizinde ilginizi cekeceginde eminim yada benmi yaniliyorum.
                      ilk yari:trabzonspor- ankaraspor 2-0
                      ankaragucu-trabzonspor 1-2
                      ikinci yari
                      ankaraspor-trabzonspor 0-2
                      trabzonspor-ankaragucu 2-1
                      dogru diyon bu ihtimalle haftaya berabere bitcek

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Sen ekle videoyu biz izlerken kafayı yan çeviririz

Sen beni bu halimde guldurdun ya ,Allah ta seni guldursun .

Yorum

• bizim skorlar da aynı ha ilk yarıyla: ankaraspor 2-0 ankaragücü 2-1
                          .

Yorum

• Maçın 1. dakikasında Yattara'nın gol vuruşunu Hasan Üçüncü Kale çizgisinden çıkararak kanka'sının golüne engel oldu.
                            https://twitter.com/#!/PerfectionisT61
                            I never forgive, I never forget..

Yorum

• kısa.. kısaaa

1- Takımın maç boyunca ne yapmaya çalıştığını anlamadım( defans hariç onlar her maç döktürüyor)
                              2-Maç boyunca yattaranın ne yapmaya çalıştığını anlamadım..( oyundan çıkarken ona hak ettiğinden daha fazla tezahurat yapan taraftarlara bırak el sallamayı bakma bile bakmadı)
                              3-Alanzinhonun oyuna girdikten sonra yaptıklarını da anlamadım
                              4-Epey zamandır Avni Akerde böyle sevinç yaşamadım.( 2 omzum şu an çürükler içinde.)
                              5-Süpermen Egemenin bordomavili taraftarlara yaşattığı sevinç herşeyi anlatıyor 7 çok yakın...( bunun videosu çerçevelettirilir. )
                              ATAMIYANA ATARLAR...
                              galatasaray fransadır !

Yorum

• pisikopat egemen de kolbastı oynamış ilk defa gördüm egemeni kolbastı oynarken
                                devamı gelsin mi gelsin çok özledik çünkü...

Yorum

Yükleniyor...
                                X