Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ezikbahce trabzon maçı var pazar aksam...bitanemi canımın parcasını ellerimle gönderdim antalyaya... 18:30 da bindirdim otobüse gönderdim ellerimle kalbimi...icim öyle acıdıki..terminalden cıktım maç geldi aklıma unuttum her şeyi...arabayı unuttum koşarak maça gidiyorum...mac basladı bitene kadar msj bile cekmedim ona...aldı beni benden bu sevda...söylesem kıskanır Trabzonsporumu...söyledim senin sevdan benim sevdam dedi..Sarı kırmızı formasını kargo ile gönderdi bana makasla paramparça etmiş...şimdi uzaklardayız ikimizde...haftanın 6 günü içim acıyor..1 gün Trabzonsporum maçı oluyor unutuyorum her şeyi kafa hapım benim iyiki varsınnn
    Bu kadar mı güzel anlatılır bir sevda kimleri örnek alacagımız belli

Yorum

• Karadeniz ekibinde 5 futbolcu kart sınırında bulunuyor. Hüseyin, Umut, Serkan, Cale ve Selçuk bugün sarı kart görürse cezalı duruma düşecek ve gelecek hafta Beşiktaş ile İnönü Stadı'nda yapılacak derbide oynayamayacak. 5 futbolcudan Hüseyin, Serkan ve Cale, geride kalan 18 haftada 7'şer sarı kart görerek bu alanda ilk sırada yer aldılar.
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• calede var toprağam ne yazıkkı tek alternatifsiz oyuncu

Egemen oynuyo ama ileri çıkmıyodu gerçi alan var şimdi oda sorun olmaktan çıktı
        HAMSİ
        Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• İlk olarak cagdas61topal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu kadar mı güzel anlatılır bir sevda kimleri örnek alacagımız belli

eyvallah kardeşim..Siz gençler örnek alacagınız kişileri görüp anlıyorsanız ölsemde gözüm arkada gitmez...!
          volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Harun Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Abi harıkasın ya

saolasın kardesim.. o sizin güzelliğiniz..ben basımdaki iki sevdamı sizlerle paylaşayım dedim..bendemi bir anormallik var yoksa bordomavi aşkı gerçekten böyle bir şeymidir belki bir şeyler daha ögrenirim dedim
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

saolasın kardesim.. o sizin güzelliğiniz..ben basımdaki iki sevdamı sizlerle paylaşayım dedim..bendemi bir anormallik var yoksa bordomavi aşkı gerçekten böyle bir şeymidir belki bir şeyler daha ögrenirim dedim
              Sorun yok abi o aşk zaten....
              AHHHHHHH AHHHHHHHHHH

Neyse abi seninki mutlu bitmiş
              HAMSİ

Yorum

calede var toprağam ne yazıkkı tek alternatifsiz oyuncu

Egemen oynuyo ama ileri çıkmıyodu gerçi alan var şimdi oda sorun olmaktan çıktı
                oynatmasın ersun hoca ya koysun egemen ' i oraya evimizdeyiz zaten caleyi oynatmaz inş
                İlk olarak Ömer TOPAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                eyvallah kardeşim..Siz gençler örnek alacagınız kişileri görüp anlıyorsanız ölsemde gözüm arkada gitmez...!

Yorum

• arkadaşlar ben malesef TRABZON'da değilim yine TRABZON'da olamayp maçı evde seeredicek arkadaslar için saat 6 bucuk da yayın başlıyo cuma günü tek maç olması avantaj maç önü/sonu uzun uzun konusuluyo
                  -beck is back-
                  32

Yorum

• sayfa 61

Yorum

Sorun yok abi o aşk zaten....
                      AHHHHHHH AHHHHHHHHHH

Neyse abi seninki mutlu bitmiş
                      Benim bu ikisine olan sevdam bitmez...Aşkım BORDO- Trabzonsporum MAVİ
                      volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yarın maçtayız takımıza tam destek verecez. inşallah kombine yerlerimize oturupta kaldırmak için uğraşacağımız tipitip ler olmaz:-)
                        benim kombineme karşılık gelen koltuk yok stadda ben ne yapacam ?
                        panonun arkasında bi yerde olacak benim koltuk ama henüz yok
                        İmza...

Yorum

Benim bu ikisine olan sevdam bitmez...Aşkım BORDO- Trabzonsporum MAVİ

Bitmiş derken ikisi tatlıya bağlanmış yani
                          HAMSİ

Yorum

Bitmiş derken ikisi tatlıya bağlanmış yani

he pardon dogru kardesim..Çok şükürki ikiside tatlıya baglandı ben yanlıs anlamısım..bu durumda şu belli olduki benim uykum gelmiş...yatagın yolu gözüktü..hadi size iyi geceler...
                            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• iyi geceler abi allah rahatlık versin
                              HAMSİ

Yorum

• Abdulazizi çok merak ediyorum ya inşallah oynar adamı hiç izleyemedik

Bide o Ceyhun varya bi çirkeflik yaparsa ne anne kalır ne baba
                                HAMSİ

Yorum

Yükleniyor...
                                X