Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ankaraspor maçını banttan Trt-3'te izleyince şunu anladım.
    Alanzinho gerçekten çok kaliteli ve takımımıza uzun yıllar fayda sağlayacak bir oyuncu.
    Ancak Alanzinhonun sezon bitimine kadar "İdeal" ilk 11 de yer bulmasını imkansız olarak görüyorum.
    Sadece Gökhan-Umut-Colman-Yattara dörtlüsünden birinin sakat veya cezalı olması durumunda ilk 11 e girer.Bunun dışında Alanzinho ilk 11 de yer almayacağının bahsine bile girerim.
    Bu ilk 11 den hiç bir oyuncu kesilemez.Hoca sistemi oturtmuş bir kere.

not=dünkü mesajım , arkada kalmasın.
    Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
    Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
    Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
    Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• İlk olarak Cumhur Ege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

2 hafta sonra Beşiktaş macında görürsün bak serdar kurtulusu ne hale sokacak
      ozaman simdiden Gecmis olsun Serdar'a

Yorum

• İlk olarak Cumhur Ege tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        alanzinho yattara gökhan colman ve selcukla oynayacaksın ofansı bide cale serkan bindirmesi bence agır gelir hiç yemediği kadar kontraatak yer takım..
        Serkan ve Calenin Aşırı derecede ilerde olduğu anlarda Selçuk Ve Hüseyinin nerede olduğuna bakmıyormusunuz?
        Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.

Yorum

• umutu kessin bence tek forvet gökan oynayalimm....alanzinhoda oynar işte

Yorum

• yattara ağır derecede grip bunu bile bile oynatma çılgınlık olur.hala ısrarınızı anlayamıyorum adam formsuz zaten ya ama illa oyniyacak ayağı kopsada oynayacak ben kadronun bozulacağını düşünmüyorum eğer yattara düzelmez ise alanzinho onun yerine 11 de başlayacaktır

Yorum

• İlk olarak okg_53 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Serkan ve Calenin Aşırı derecede ilerde olduğu anlarda Selçuk Ve Hüseyinin nerede olduğuna bakmıyormusunuz?
              Ankaraspor macında selcugun istatistikleri merak ediyorum dogrusu..Bence son derece kötü oynadı..Senin demek ve takımın oynamasını istediğin sekli anlıyorum ama o sistem için sag acık ve sol acıgında gerektiğinde bek yerine gecmesi gerekiyor ve alanzinho ve yattara bunları yapmaz...Cok zor sistem,tutarsa 5 lik yaparsın ama kontra yediğinde seni hüseyinde songda kurtaramaz

Yorum

Ankaraspor maçını banttan Trt-3'te izleyince şunu anladım.
                Alanzinho gerçekten çok kaliteli ve takımımıza uzun yıllar fayda sağlayacak bir oyuncu.
                Ancak Alanzinhonun sezon bitimine kadar "İdeal" ilk 11 de yer bulmasını imkansız olarak görüyorum.
                Sadece Gökhan-Umut-Colman-Yattara dörtlüsünden birinin sakat veya cezalı olması durumunda ilk 11 e girer.Bunun dışında Alanzinho ilk 11 de yer almayacağının bahsine bile girerim.
                Bu ilk 11 den hiç bir oyuncu kesilemez.Hoca sistemi oturtmuş bir kere.

not=dünkü mesajım , arkada kalmasın.
                Bahse girelim,alanzinho bu takimda banko oynar ve oynacaktir da.A.gücü maciyla birlikte alanzinho ilk 11 deki yerini alir.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bahse girelim,alanzinho bu takimda banko oynar ve oynacaktir da.A.gücü maciyla birlikte alanzinho ilk 11 deki yerini alir.
                  Tamam girdik
                  Bak Dediğim 4 lü sakat veya cezalı olmayacak ona göre.

Yorum

Yattara ankaraspor macini bir kenara koyalim,sezon basindan beri etkisiz degil mi?
                    Böyle bir oyuncu ilk defa yedek birakildiginda neden kriz cikartma ihtiyaci hissetsin ki?Böyle bir sey olmaz.
                    Yattara önceden bu takimda kendisinde daha kalitesiz oyuncular oldugu dönemlerde cok yedek kaldi ama kriz cikartmadi.Simdi neden kriz cikartsin?
                    Kaldiki kendisi de su ana kadar bekleneni veremedigini ve kadroda kendisini mutlaka aranilmayacagini biliyor.
                    Benim icin kriter bir futbolcunun performansidir,ismi hic önemli degildir.Hoca de böyle düsünür.Hoca ankara macinda performansa degilde isme baksaydi belki de yattarayi degil umut u oyundan alacak ve macin seyri degisecekti.
                    Sezon basindan beri oynamayi kim hakediyor?Bence tartismasiz umut ve gökhan.
                    Simdi de takima uyum saglamasi icin alanzinho nun oynatilmasi gerekiyor.O halde kim yedek kalmali? Su an icin bu yattara dir.
                    Kanat meselesine gelince.Kim formda ise o oynar,sag kanat oyuncusu diye bir futbolcuyu israrla oynatamazsin.
                    Yattara ne zaman kendine gelir ve performansini artirirsa oynar, bahsettigmiz seyler sadece bugünü kapsar.
                    Yattara tabiki performansin altinda oynuyor. Simdik yattara kriz yaratmasa bile medya kiz yaratacak ondansonra ortalik karisacak ic gerek yok. umut oynamasa alanzinho oynasa sorun mu cikar cikmaz.umut a beni daha dogrusu bizi cok deli etti bu sene yani son macta iyidi diye gözardi edilemez.
                    Önceden de kriz yasaniyordu bazen.benim odamda halanda gazetelerden basliklar felan var yani 2-3 sene öncki basliklar..."YATTARA NIN YEDEKLIK KABUSU" gibi sorunlar. Ama ozaman lar gökdeni-fatih takimin lideriydi i$i bitirenlerdi...bu takimda su ana kadar yattaradir kötü oynarken bile hoca vazgecemedigine göre isatliyor zaten.Yattarayedek kalip isaac oynasa neyse...ama alanznho oynarsa kriz yasanir..ben amatör futbolcuyum ben sag knat oyanim ezn basi 4 mac yendik arka arkaa lideik, baska futbolcu geldi beni kenara aldi onu oynatti...ne oluyor dedim ya adam sanki maraona gelipde benim yerime oynyuor dedim..antremanda kabullenemdim cocukla en a 2 defa tartisma yasadik...noldu kriz yasandi ve liderligi kaybettik hava bozuldu ne erek vardi...kural i var gelipde oynmasi icin( o cocukdair yüksek liginde gelmisti) gerci simdik anlasiyoruz

Yattara eger oynarsa bu hafta...bu mac sonrasi görüsürüz......performansi nasil olacagini konusuruz
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Hoca bu sene riske girmiyor ve iyide yapıyor,umutun performansından da memnun,skor avantajı yakaladıgı pres yemediği maçlarda ki ankaragücü macı böyle bir mac ikisinide oynatabilir ama agırlıklı olarak gökhan-umut oynar yattara alanzinho değişe değişe oynar..Bide şunu ekleyeyim Alanzinhonun sahada yapacakları kesin olarak Yattarayı kıskandırcak,sen misin ben miyim diye rekabete girerse ki bu takımın yararına olur enfes maçlar izleyebilirizç

Yorum

Tamam girdik
                        Bak Dediğim 4 lü sakat veya cezalı olmayacak ona göre.
                        Tamam,bekleyelim ve görelim.
                        4 milyon euro verdigimiz bir oyuncuyu sezon sonuna kadar yedekte oturtacaksak harcadigimiz paralara cok yazik olur.
                        Sen inaniyormusun ,bu kadar servet harcadigimiz bir oyuncuyu yedekte oturtma lüksüne sahip oldugumuza?
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Tamam,bekleyelim ve görelim.
                          4 milyon euro verdigimiz bir oyuncuyu sezon sonuna kadar yedekte oturtacaksak harcadigimiz paralara cok yazik olur.
                          Sen inaniyormusun ,bu kadar servet harcadigimiz bir oyuncuyu yedekte oturtma lüksüne sahip oldugumuza?
                          Bu sezon,Sakatları,cezalıların yerine oynayarak ve dk 70 den sonra oyuna girerek idare edilecek.
                          Önümüzdeki sezon Yattara büyük ihtimalle gitmiş olacağı için,ideal 11 oynamaya başlayacak.

Yorum

• Güzel bir haber

Beşiktaş'ta mali genel kurula 10 gün kala sürpriz bir gelişme yaşandı.
                            @tsmustafakemal
                            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Ersun oynatmasa taraftar oynatır,bileklerine bu kadar hakim oyuncuyu yedek oturtmak hata olur zaten..ilk 11 olmaz sonradan girer yada i
                              llk 11 oynar 60-70 de cıkar ama mutlaka kullanacak hoca alanzinhoyu bunun formülünü arıyor

Yorum

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Neresi güzel abi tüpçü gitmesin bjk küme düşsün
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

Yükleniyor...
                                X