Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ya hüseyin-serkan bu macta oynmazsa nolur ya...hatta cale oynamasin giray oynasin yine bisi olmaz...hepsi kaliteli adam...

Ama BJK maclarinda olmasa ozaman cok sorunlar yasayabiliriz !...
    Katiliyorum,o zaman bir kadro yapayim.
    -------------------------sylva-----------------------------------------

tayfun----------------song---------------giray-----------------egemen

-----------ceyhun--------------selcuk------------------colman

-------umut---------------gökhan----------------------alanzinho.
    Bu kadro a.gücünü evire cevire yener.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Katiliyorum,o zaman bir kadro yapayim.
      -------------------------sylva-------------------------------

tayfun-----------song---------------giray-------------egemen

-----------selcuk--------ceyhun---------colman

-------umut---------------gökhan----------------------alanzinho.
      Bu kadro a.gücünü evire cevire yener.
      YATTARA oynamali hocam...kriz istemiyorsan oynamali
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Veremez,ama her oyuncunun baska özellikleri vardir Ceyhun'un da baska özellikleri var,ama zaten sadece bir mac oynayacak sonra gene Selcuk oynicak ilk onbir'de...Takima neden ayak uydurmasin kac aydir Takimlan olan bir oyuncunun böyle bir sorunu olmayacagini saniyorum...
        selcuku bence besiktas macında kesinlikle oyanaması lazım ceyhunu bu macta öne sürmek macera olur takımla uyumu varda sagada cok sey degisir bunu unutma hep oynayan bi oyuncuyla oynamayan oyuncu arasında fark vardır
        7777777777777777777777777777777777

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Ceyhun her macta bizi idare eder ama bjk macinda biraz zor.
          Bjk macinda mutlaka tam kadro olmamiz gerekiyor.
          Hatta g.saray macina kadar tam kadro cikmamiz gereken birinci mac bjk macidir.
          Zira bjk macinda kaybetmeye asla tahammülümüz olamaz.O maci yenersek kargalari yaris disina itecegiz,kaybedersek yarisa ortak olacaklar.
          bjk maci tabide cok önemli,ama Ankaragücü maci da okadar önemlidir bence...
          Bir oyuncunun olmamasi,cok önemli degildir bence...
          Ceyhun neden idare edemesin bizi bu macda,sanki bjk'in öyle aman aman dedigimiz takimlari var...Bence Ceyhun cok kolay oynar bjk'a karsi...Bir degisikliginin fazla bir önemi yok bence

Yorum

• Serkan'ın bu maçta riske edilmemesi gerektiğini düşünüyorum..
            Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
            **Latocan**

Yorum

• biz ankaragücü nü yenelim kocaeli bize bir kıyak geçer nede olsa sivas baya yıprandı kupada...

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                selcuku bence besiktas macında kesinlikle oyanaması lazım ceyhunu bu macta öne sürmek macera olur takımla uyumu varda sagada cok sey degisir bunu unutma hep oynayan bi oyuncuyla oynamayan oyuncu arasında fark vardır
                Peki takimlan neden uyum sorunu olsun,sanki daha yeni transfer edildi...takimlan tüm antremanlara cikmis bir oyuncumuz...
                Selcugun kalitesi tabi tartisilmaz,ama ya cezali olursa o mac,yedeklerimize de güvenmemiz gerekiyor...Ve ben fazlasiyla güveniyorum...

Yorum

• İlk olarak IChaGaLI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  evet dogruda suan ligin cok altında takım yokki bide sivasın bizle gelmesi iyi biz sivasla arayı acalım önemli su 3eziqler ligin en altındaki kocaeli ve hacettepeyle deplasmanda oynucaz(hacettepe yarı deplasman olsada suni cim) onların bizim maca kadar düsmesinin garantilenmesi işimize yarar işimize yaramıcak bir sey daha en az 6-7 takımın düsmemeye oynaması lazımki 3eziqler onları puan kaybetsin buda önemli dipte iyi mücadele olur bence
                  Biz hakikaten iyi top oynarak maç kazanıyoruz. Ertuğrul Hoca ta ligin başındaki Bjk maçından sonra ne dedi ileri de Trabzondan puan almanın önemini daha iyi anlayacaksınız. Arkadaşlara rakiplere top oynattırmıyoruz puan kaybı yaşadığımız maçlara bakın Antep-Bjk-Gs-Bursa-Sivas-Fb bu maçların hepsinde üstün olan taraf bizdik şanssızlığımız gol atamamaktı. Ama bakın gol atmaya da başladık stoperlerimiz ligin en sağlam adamları kalecimiz Cordoba-Mondragon ekolünden ve şampiyon takımın kalecileri gibi.

O yüzden Sivas gibi çirkefliklerle galibiyet almıyoruz. Oynuyoruz dik oynuyoruz ve kazanıyoruz.
                  yaşamım buymuş meğer... sufle vermek ve unutulmak. madam! christian bir akşam balkonda sizinle konuşmuştu, hatırlar mısınız? tüm yaşamım bu... ben karanlık bir köşeye çekilmiş gizlenirken, başkaları şöhretin busesini topluyordu. ve son nefesimde şunu söylüyorum. "moliere bir dahiyse, christian da güzeldi..."Cyrano De Bergerac

Yorum

• ersun hocanın isi her mac cok zor bu kadar kolay macta kart sınırındaki oyuncular hocanın morali bozuyo bende olsam benimde bozulur düsünsenize selcuk ve calenin sarı kart gördünü bide besiktas macını yenildimizi neler neler derler hocaya ben ersun hocanın en iyisini yapacanı düsünüyorum sabah aksam bunu düsünüyodur heralde

Yorum

• Bu maçı en az 3-0 farkla kazanacağımızı düşünüyorum.Tabi bu keyifli maçı Avni Aker'de izlemek çok güzel olacak
                      Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                      Her Türlü

Yorum

• Bu maci güzel bir futbol ve 3 puan ile kapatip Besiktas macina moralli cikalim.
                        Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Yildirim55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          YATTARA oynamali hocam...kriz istemiyorsan oynamali
                          Yattara sezon basindan beri ortaya koydugu etkisiz futboluna ve muhtemelen hastaliginin etkisini üzerinden atamamasina ragmen bir macta yedek kaldi diyerek kriz cikartacaksa varsin kriz ciksin!
                          Burasi Trabzonspor yildirim kardesim,sudan bahanelerle kimse kriz cikartamaz!
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet simdi gördüm
                            Ama Hüseyin'in posizyonu önemli degil orda bol alternatifimiz var,biri dinlendirilecekse bu Cale olmali,cünkü o posizyonda alternatifimiz yok...
                            Şu anda Trabzonsporun en iyi oyuncularından biri hüseyin,Calede de biraz yorgunluk var..selam bu arada

Yorum

• İlk olarak thematrax tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biz hakikaten iyi top oynarak maç kazanıyoruz. Ertuğrul Hoca ta ligin başındaki Bjk maçından sonra ne dedi ileri de Trabzondan puan almanın önemini daha iyi anlayacaksınız. Arkadaşlara rakiplere top oynattırmıyoruz puan kaybı yaşadığımız maçlara bakın Antep-Bjk-Gs-Bursa-Sivas-Fb bu maçların hepsinde üstün olan taraf bizdik şanssızlığımız gol atamamaktı. Ama bakın gol atmaya da başladık stoperlerimiz ligin en sağlam adamları kalecimiz Cordoba-Mondragon ekolünden ve şampiyon takımın kalecileri gibi.

O yüzden Sivas gibi çirkefliklerle galibiyet almıyoruz. Oynuyoruz dik oynuyoruz ve kazanıyoruz.
                              dogruda sitratejik düsün suan biz ulusal medyada önde olan olarak gözükmüyoruz sivas hep önde biz galatasaray macından sonra lider olsak ulusal medya ne yaparsa yapsın bize bişey olmaz ondan suanlık sivasla gitmek fena fikir degil

Yorum

• Ne olursa olsun tedbiri elden bırakmamak lazım...
                                Maçın başında baskılı oynarsak ve ilk yarı bitmeden gol atabilirsek, kart sınırındaki oyuncularımızı değişebiliriz...
                                Allah yardımcımız olsun!
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X