Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Endişe Etmemize Gerek Yok. Biz Paf Takım Sayılabilcek Bi Takımla AntaLya'ya 3 attık . ankgücüne de atarız artık
    ama antalyanin takimida paf takimdi

Yorum

• valla rüstü ins. sarki kart cezalisi olur bize karsi bize karsi d... kesiliyo hep tutulmiyacak toplari tutiyo tennis topu atsan onu bile tuticak durumda oliyo ama piliph lahmin sutunu tutamiyodu avrupa sampiyonasinda

Yorum

• İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben tesekkür ederim arkadaslar. ne icin variz, paylasim icin. ersun hocanin dedigi gibi her sey trabzonspor icin

linki tekrar vereyim. sonuna kadar izleyin arkadaslar yapan arkadas harika yapmis.

http://www.youtube.com/watch?v=k5EfrvWYEGw

Saolsın abi.
        farklı açıdan aynı aşka bakmak.. bordo mavi

Yorum

• bu videoyu gormustum cok guzel olmus, Elerine saglik diyorum
          daha nice videolar
          FATIH TEKKE

Yorum

• İlk olarak erdi_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ben tesekkür ederim arkadaslar. ne icin variz, paylasim icin. ersun hocanin dedigi gibi her sey trabzonspor icin

linki tekrar vereyim. sonuna kadar izleyin arkadaslar yapan arkadas harika yapmis.

http://www.youtube.com/watch?v=k5EfrvWYEGw

gerçekten harika ötesi bi video ya. bu videoyu izledikten sonra şampiyon olacağımıza daha çok inanmaya başladım. tüylerim diken diken oldu

ŞAMPİYON TS
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              gerçekten harika ötesi bi video ya. bu videoyu izledikten sonra şampiyon olacağımıza daha çok inanmaya başladım. tüylerim diken diken oldu

ŞAMPİYON TS
              Bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
              Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bordooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
                MAviiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Sampiyyyyyyyyyyyyyyyon

Yorum

• şimdiden senelik iznimi mayıs ayına ayarlamaya başlamam lazım...

bu gidiş baya bir hayra alamet gözüküyor
                    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sampiyyyyyyyyyyyyyyyon
                      Trabzonnnnnnnnnnnnn
                      • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• gerçekten harika olmuş...2 kanatla uçmamız gerekir....
                        HAMSİBALUG
                        61

Yorum

• İlk olarak Mert Marabaoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Trabzonnnnnnnnnnnnn
                          :meşale2::meşale1:

Yorum

• İlk olarak yatara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ama antalyanin takimida paf takimdi
                            ,
                            ant'nn As takımı ne ki bize paf takımla çıkıcaklar!!:P
                            Herkesin polisi kendi vicdanıdır ; fakat polis vicdanı olmayanların karşısındadır..

Yorum

• İlk olarak oKtay AKKUŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              ,
                              ant'nn As takımı ne ki bize paf takımla çıkıcaklar!!:P
                              oda dogru ama cogu oyunculari 18 yasindaydi ve kalecileride ilk macina cikmisdi

Yorum

• rahat yenmemiz lazım bunları başka bir şey düşünemiyorum.inşallah kazanacağız

Yorum

Yükleniyor...
                                X