Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR 2 -1 Ankaragücü

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kanguru De Nigris

De Nigris bakti topa vuramayacak,...ucdu.
    Pardon, bir Kanguru gibi zipladi.
    Arkadan darbe alan bir futbolcu öyle düsmez.
    Anlayacaginiz, o konuda biraz daha calismali. (Örnegin, Nobre bunu iyi yapiyor!)
    Ilker Meral iyi hakem olsa, De Nigris'e bonusdan bir sari kart vermeliydi.

Yorum

• Semaviyi beyendim bende iyi oynadı uşak...

Hakem kötüydü ya iyi yönetemedi

Bizim lehimizede hakzsız kararlar verdi...

Penaltı pozisyonlarınıda iyi yorumlayamadı
      HAMSİ
      Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• semavi iyiydi gerçekten.....
        ÜNAL KARAMAN!

Yorum

• Bazi renkdaslarim istanbul medyasinin etkisinde kalmis.
          Merak etmeyin, en gec haftaya Inönü'de bizim bildigimiz hakemleri görürüz.

Yorum

• ankaragücü çok hırçın oynadı...puan almak için her yola başvurdular...de nigrisin penaltı istemesi son dakikalardaki gol olan serbest vuruşa itiraz etmeleri...ama bu sene bambaşka...o taraftarın, havai fişeklerin, atılan golden sonraki sevincin,yenilen golden sonraki üzüntünün gol diye yalvaran bakışların üstüne yenilseydik.......neyse kazandık
            Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?
            Trabzonspor 'eski' kaptanı

Yorum

• Ben maçları Trabzonsporlu olarak izlerim

Futbol sever olarak yorumlarım
              HAMSİ
              Dünyanın gördüğü en büyük başarı önce bir hayaldi, en büyük çınar önce bir tohumdu, en büyük kuş, bir yumurtada gizliydi.

Yorum

• maç stresinin üstüne bire bir.. kolbastı: oynayalum uşaklar oynayalum uşaklar....
                Mustafa abimiz huzur içinde yatıyordur. Bu işi yapanlar bu insanlara çanak tutanlar bu işi aklayanlar bu işte sessiz kalanlar acaba onların yatacak yeri var mıdır?

Yorum

• Maçta gerçekten bu senenin en ötü futbollarından birini oynadık

1-0 öne geçtik çok güzel ama takıma baktıgımda hiçbir ateş yoktu ne bir saldırı ne bir atack organizasyonu 1-0 bitsinde ne olursa olsun havasındaydık İçimden gol yersek takım canlanır dedim ve Golü yedik
                  Orada iyiki song vardı takıma verdiği gaz ile takım canlandı saLdırmaya başladı ve 90 da gelen golle 3 puanı aldık
                  Hakeme gelınce 2 pozısyonda bence penaltı degıldı hakem ıyı yonetti bana göre

Sadece şunu merak ediyorum ki
                  Takıma alanzinho nasıl yerlestırılecek acaBa
                  her mac Yattara cıkar o gırerse ne anlamı kalırki
                  zaten sol ve sag ıkısıde oynamalı ki rakip takımı yıpratalım...

var mı fikri Olan ? alanzinho konusunda
                  http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• bjk macina iyi hazirlanmaliyiz
                    FATIH TEKKE

Yorum

• takım havaya girmiş bu açık.
                      nasıl olsa yeneriz düşüncesi ile maçtan çok gol attıktan sonra nasıl sevinç gösterisi yaparız, maçtan sonra kim kolbastı oynayacak, nasıl şov parız düşüncesi oluşmuş. açıkçası buna da iyi çalışmışlar. hadi futbolcuları geçtik de yönetimin varlığı takıma yarar mı zarar mı getirdiği belli olmayan 61.dk şovunu abartıp havaifişekler patlatması hiç hoş olmadı. ne oluyoruz, şampiyon mu olduk. biz bu filmi 96 da gördük ve filmin sonu hiç de güzel bitmedi bizim için. bu şehir ikinci bir 96 yı kaldıramaz.herkesin aklını başına alması lazım. camiamda bu konuda en aklıselim kişi ersun yenal beni de tek umutlandrıan şey onun varlığı zaten. maç sonu konuşması da süperdi.

maça gelince umut iki haftadır hepimize ağzımızın payını veriyor. tamam gol kaçırıyor, kaçıracakta ama takımda egemen ile birlikte en çok isteyen en hırslı oyuncu. umut'u yuhalayanlar 91.dk da attığı gol sonrası değil de sahada akıttığı ter sonrası biraz olsun pişman olmuşlarmıdır acaba...
                      cale de bariz bir toparlanma var.

gelelim yattara'ya. yattarasporlu arkadaşlar hala görmeyebilirler ama yattara ile bu iş uzun süre gitmez. aldığı her topu ezmeye başladı. bu gidişle alanzinho 11'e girerse kesilecek kişi umut değil yattara olacak.

dün özellikle colman çok ama çok kötüydü. hadi top ayağındayken iyi değildi ama en azından o çok koşan ve gölge de olsa pres yapan colman'dan eser yoktu. selçuk ta etkili değildi. hüseyin de bu sezon ki en kötü maçlarından birini çıkartınca ortasahamız düştü.

herşeye rağmen kötü oynarken kazanmak önemli. hele hele bjk maçı öncesi bu oyun herkese ders olacaktır. toparlanacaklarını umuyorum...

Yorum

• Haftaya maç Pazarsa çok daha diri bir takım izleriz..
                        Yeryüzü boşaldı habersiz miyiz ?
                        Güneşe göç var da kalan biz miyiz ?
                        N.F.Kısakürek

Yorum

• =Sadece şunu merak ediyorum ki
                          Takıma alanzinho nasıl yerlestırılecek acaBa
                          her mac Yattara cıkar o gırerse ne anlamı kalırki
                          zaten sol ve sag ıkısıde oynamalı ki rakip takımı yıpratalım...
                          var mı fikri Olan ? alanzinho konusunda
                          aynı soru benimde kafamı kurcalıyo ikisi birlikte harikalar yaratır bence nasıl olcak hiç bi fikrim yok ama...umut çekilir yedeğe diyodum ama o da inadına gol atıyo

Yorum

• İlk olarak TSümeyye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            aynı soru benimde kafamı kurcalıyo ikisi birlikte harikalar yaratır bence nasıl olcak hiç bi fikrim yok ama...umut çekilir yedeğe diyodum ama o da inadına gol atıyo

Bende orda takıldım kaldım
                            http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

• Yattara 90 dakika sahada kalacak bir futbolcu degil.
                              Hicbir zaman 90 dakikalik bir performans göstermedi.
                              Bugüne kadar 19 mac yaptilar, hangisinde Yattara vardi?
                              Onu macin belli bölümlerinde cok daha iyi kullanabiliriz.

Alanziho ise henüz uyum saglayamadi.

Takimimizin gercek gücü, kolektif futbol.

Yorum

• Egemen, maç sonunda trübünlere yaptırdığı show ile Trabzonspor efsaneleri arasındaki yerini almıştır bence.
                                Yıllar sonra bile hatırlanacak bir showdu.
                                Tek bir hareketle sessizliğe bürünen stad ve ardından tek bir hareketle başlayan gökgürültüsü....
                                100 kere izledim doyamadım....

Yorum

Yükleniyor...
                                X